Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
Roger'ın tayfasındaki siyah kanatlı elemanın ismi Doringo'ymuş. Biraz araştırdım ama Lunarian olduğuna dair herhangi bir şey yazmıyor ki bence Lunarian değil zaten. King'in kanatlarıyla kıyaslandığında Doringo'nun kanatları daha çok yarasayı andırıyor ama şu ana kadar Lunarian olarak sadece King'i gördük dolayısıyla diğer Lunarian'ların nasıl gözüktüğünü ya da kanatlarının kişiden kişiye farklılık gösterip göstermediğini de bilmiyoruz.

Ben Wb seviyorum ve kendisi tamamen boş çıktı.Yahu insan bi nereye gidiyorsun der sana ne oldu der öldün mü kaldın mı der en azından uzaktan bi durur bakar.Adam ne Xebece bakmış ne Odene bakmış ne olmuş ne bitmiş diye haber alma gereği bile duymamış hadi Odeni geçtim ailesini bile sormamış Kaido çökmüş oraya umursamamış.Kendi gemisinde adamını öldürdüler onu bile bırak diyordu.
--Uzaktan durup baktı zaten. Marconun babasının yanındayken de Rocksa doğru bakıyordu, gemideyken de uzaktan bakıyor, eksi yazmalık bir durum yok.

--Oden'e yardıma gitmemesi de çok normal, Odenle yanlış değilsem 2 yıl geçirirken Kaidoyla 6 yıl geçirmiş bu adam. E. Oda, eğer WBnin TV sonrasındaki 36 yılda Kaidoyla temasını çizerse daha net gösterir zaten, Kaidoya karşı Oden'i korumaz yani.

--Thatch konusunda ona ben de çok kırgınım :)

5 saniyede Kaido BM ve WB'yi köyüne yolladı adam. Şeytanlaşmış formunun gücü arttırdığı net. Salt güç anlamında diyorum ve önüne geleni yok etmeye komutlanmış. Imu'nun hakisiyle boostlanmış olma ihtimali var tek başına gök yaracak kadar haki sadece JoyBoy'dan gördük.

Ajandanız için adama hiç güçlenmemiş aksine gücü düşmüş yorumu yapıyonuz. Lanet aşılmadığı sürece yapılan atakların da bir önemi yok. Ama normal bir Xebec ile savaşılıyormuş gibi yorumlar var. Ve Xebec'in gücü de bunun üstünden değerlendiriliyor.

Xebec zaten şeytan formu dışında yaptıklarıyla gücünü kanıtlamış biri ve ayrı ayrı Roger ve Garp'tan güçlü duruyor. Ama onlardan ayrı seviyede bir haki kullanımı göstermemişti Şeytanlaşmış haline kadar.
Kim güçlenmemiş diyor ? Güçlenmemiş diyene söyleyebilirsin. Ben adam zaten güçlendi diyorum. Fakat Xebec'in hakisinin Roger ve Garp'tan daha güçlü olduğunu gösterdi bu adam zaten. İlk Harald ile çarpışmalarına bakıp sonrasında Roger ile Garp'ın çarpışmasına bak, Xebec'in elbaftaki Harad ile dövüşünün haki etkilerine girmiyorum bile.Loki bile ayakta duramıyor, koca elbafı etkiliyor.

Adamın base halinin featleri ne Roger'da ne de Garp'ta var. Adalet kapısı kesmek nere, Linlin'in 30 yaş halinin en güçlü atağına köpek çekmek nere, Amirale wifi diff atmış adamın babası+diğer kutsal şövayeler+şeytan ordusunu tokatlamak, kasmadan amiral öldürmek nere, 21 yaş meyvesiz Kaido, 30 yaş Linlin kaçırmak nere.Adamın sağ kolu Roger'ın elini kolunu bağlıyor.

Yazar şeytanlaşmamış Xebec'in bile flashback'deki en kuvvetli karakter olduğunu (imu hariç) anlatmak için daha ne yapmalı ?

Xebec güçlendi imu'nun buffıyla. Güçlenmedi demek imkansız. Onda zaten katılıyorum sana.

Dragon ve Garp sahnesi… omurgalı ve omurgasız iki kişinin konuşması olmuş resmen.

Bir yanda şahit olduğu dehşet yüzünden elinden geleni yapmasına rağmen pişmanlıktan ölen genç bir delikanlı… diğer yanda bütün bu olaylardan sonra yalandan kahraman diye anılmasına bile ses çıkaramayan ve dünya umrunda olmayan bir adam. Dragon bu bölüm her şeyi çok güzel özetliyor aslında.
“Ben denizciliği bırakıyorum ve senden nefret ediyorum baba” diyor. Yani diyor ki( Senin beni sürüklediğin yerinde… senin gibi bananında… dkskkss
Ve Eğer Luffy denizci olsaydı oda aynısını yapacaktı. Ace olsaydı oda aynısını yapacaktı. Garp bu sülalede ki tek çürük adam. İyi yönleri illa ki var ama o kadar yani.

Garling ve ekibi ise kendilerinden bekleneni yapıyorlar. Bundan daha azını beklemezdim bu kaypaklardan zaten.

Harald ise gördüğüm en mal adam olabilir. Son dönemde gördüğüm en ezik adam. Loki neden babasını değil de Xebec’i idol almış çok belli. İyi ki de öyle yapmış.

Gelelim Xebec reyize… sonu tam ona yakışır olmasa da… şerefiyle geldi şerefiyle gitti. Son ana kadar kendi inandığı davasını sürdürdü. Ama ailesini davasının önüne koymadı(Bazı dönekler gibi:) ) Tayfasında kendisi gibi karakterşi bir kaç adam olsa belki yine kurtulurdu ama olmadı. En azından Wb den beklemezdim yani büyük eksi yazdı. Neyse günün sonunda Xebec efsaneler arasında yerini aldı. :tmm:

Bu garpçılar böyle işte takvimi 3 bölüm önceye alsak WB'yi dağa uçurdu varsayımı yapıp WB çok güçsüz dediler diğer bölüm adam hem Roger'ı hem Garp'ı dağa uçurdu üstelik bu sefer varsayım yok adam çizmiş orada duruyor ama gelip hikaye anlattılar xD @Lucky Luke bunlar anlatıp dururlar xD
Yalan ağzına yuva yapmış günahımı alma ben Wbyi uçurmasına tek kelime etmedim güçlerine laf etmedim aksine Xebec normal hali adadaki herkesten daha güçlü olduğunu söyledim.Şeytan formu ile daha güçlü olduğunu söylüyorum.Kaido zaten daha meyvesini yeni yemiş Bm desen boş çuval her arcın kaybedeni.Wbnin gücüne rağmen topuk şovunu izlettiriyorlar sen hikayeye başlıyorsun sonra :D

Rocks'ı öldüren Garling ve yardakçılarının yerde hareketsiz yatan Roger ve Garp'a bir şey yapmaması ne iş?
Garling ve yardakçıları bir günde 1hp + 0.5hp + 0.5hp şeklinde üç karakteri yenemez. Zaten sadece 1hp Xebec'i öldürebilmek için bile işbirliği yapıyorlar.
Diğerleri için önce Imu'dan biraz güç ve haki çekmeleri lazım. Muhtemelen o esnada Rayleigh ve Gaban kaçırdı Roger ve Garp'ı.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık