Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166: Yeni Masallar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 40 58.8%
  • Orta

Kullanılan: 19 27.9%
  • Kötü

Kullanılan: 9 13.2%

• Kullanılan toplam oy
    68
1 - ben garp değil demedim ki, aynı şeyi yapıyorlar zaten, ama aynı niyetle yapmıyorlar.
2 - Gördüğüm her sahnede mi, adam 20 kere göründü bir elin parmaklarını geçmez hayrı.
3 - Sigortası yatıyorsa sorun yok
4 - Tabii ki de Roger, adını duyunca anca götünü kaldırıyor.
5 - Gördük "canonda" geçenlerin nasıl çıktığı, denizcilerin laflarını canın almakla, poltikacının sözünü yemin almak arasında fark yok.
6 - Coby'e ilham olan Garp felan değil, Luffy varken şunu demen çok komik.
--Kobynin yaptıklarını Garp'a atfetmek
--Koby'e Garp'ın mentor olduğunu ileri sürmek
--Koby ile Garp'ı denk görmek

Hakikaten komik mevzular.

Garp'ın şöyle 1 tane bile paneli yok, Koby'e adamlar açık açık o bir aziz diyorlar.

Koby, Garp gibi bencil değil, kibirli değil, kural tanımaz değil, Garpla tamı tamına zıt, doğuştan iyi, kendisini değil başkalarını düşünen ve her fırsatta bunu gösteren Kuma'ya en yakın İYİ denilebilecek karakter.

Garp'ın şöyle sivil kurtardığı 1 tane bile panel yok, Garp korsanları dövünce otomatikman iyilik yaptığını düşünen süzme salak bir karakter.

Anlaşılan sadece Roger ve Garp'ı almamışlar ufak çaplı bir VS atmışlar.
Bu da Gaban'ı görünce neden Sommers'in güçlü bir adam görünce Garling'in verdiği tepkiyi verdiğini açıklıyor.

Ben de spo yorum konusunda yazmıştım, panellere bakınca Ray ve Gaban'ın şövalyelere denk gelmeme ihtimali yok, hatta aynı anda ordaydılar ancak Xebeci kurtarmadan Roger ve Garpı alıp kaçtılar bana kalırsa.

Dövüşmüşler midir, bence direkt kaçtılar ama aksi de mümkün olabilir. Ray Shakkyi kurtarmadan önce zaten bayağı hırpalanmış haldeydi o yaralara o sırada da almış olabilir bence. Bakmak lazım.

--Kobynin yaptıklarını Garp'a atfetmek
--Koby'e Garp'ın mentor olduğunu ileri sürmek
--Koby ile Garp'ı denk görmek

Hakikaten komik mevzular.

Garp'ın şöyle 1 tane bile paneli yok, Koby'e adamlar açık açık o bir aziz diyorlar.

Koby, Garp gibi bencil değil, kibirli değil, kural tanımaz değil, Garpla tamı tamına zıt, doğuştan iyi, kendisini değil başkalarını düşünen ve her fırsatta bunu gösteren Kuma'ya en yakın İYİ denilebilecek karakter.

Garp'ın şöyle sivil kurtardığı 1 tane bile panel yok, Garp korsanları dövünce otomatikman iyilik yaptığını düşünen süzme salak bir karakter.

Ben de spo yorum konusunda yazmıştım, panellere bakınca Ray ve Gaban'ın şövalyelere denk gelmeme ihtimali yok, hatta aynı anda ordaydılar ancak Xebeci kurtarmadan Roger ve Garpı alıp kaçtılar bana kalırsa.

Dövüşmüşler midir, bence direkt kaçtılar ama aksi de mümkün olabilir. Ray Shakkyi kurtarmadan önce zaten bayağı hırpalanmış haldeydi o yaralara o sırada da almış olabilir bence. Bakmak lazım.
Bulabildiğim en net yüz sahnesi buydu, burada orasında çizikler var, tam detaylı değil ama derin bir yara yok gibi gözüküyor.
Muhtemelen uzaktan hızla saldırdılar ve birer kılıç tokuşturma, yaralanma oldu ve hemen yenilendikleri için geri çekildiler.

Spoiler yorumlarında dediğim gibi iyileşme olayı yok, Şebek eğer haki yükseltmesi almamışsa Domi Reverse yediğinde Roger ve garp'ı 2v1'de bilinçli haliyle alabilir.

Gerisi saçmalardan seçemeler gibi bir bölüm.

İyileşme olsaydı Garling'i bir posta daha bölerdi reis.
Hafif kıpırdansa Garling korkudan ölürdü zaten.
WB'ye büyük eksi yazdık yalnız bu kadar basit bir şekilde bırakıp gitmemeliydi Şebek'i.

Dragon'a büyük artı yazdık.
Kuma'ya büyük artı yazdık.
Kaido'ya büyük artı yazdık. (bu yaşında bile inanılmaz güçlü)
Roger'a orta seviye artı

Şebek Reis'in ölümü güzel olmadı bu kadar basit ölmemeliydi.

Hafif kıpırdansa Garling korkudan ölürdü zaten.
WB'ye büyük eksi yazdık yalnız bu kadar basit bir şekilde bırakıp gitmemeliydi Şebek'i.

Dragon'a büyük artı yazdık.
Kuma'ya büyük artı yazdık.
Kaido'ya büyük artı yazdık. (bu yaşında bile inanılmaz güçlü)
Roger'a orta seviye artı

Şebek Reis'in ölümü güzel olmadı bu kadar basit ölmemeliydi.
WB: "Önünde engel miyiz Xebec?"
Xebec: "Evet"
WB: "Tamam"

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık