Garp fanları ve garp haterlarını birleştiren video garlinge saydırma/haralda saydırma.Haraldi az sövdüm çok az sövdum bu hafta şov var
Garp fanları ve garp haterlarını birleştiren video garlinge saydırma/haralda saydırma.Haraldi az sövdüm çok az sövdum bu hafta şov var
Xebeğin lanetlendiğini garp farketmişken wb farkedememişse kimse kusura bakmasın adam 3 kat büyümüş kanatlanmış insan der lan noldu bu adama niye bize daldı kurtarmıyor kusura bakmayınWb Xebec'i satmadı ki.Kaptanının emrini uydu.Wb Xebec'e yoluna mı çıkıyoruz dedi.Xebec ise evet dedi.Kaptanının dediğini yapıp yoluna çıkmadı.
Orada bir espri yapıyorum.O oda'nın ayıbı.Normal şartlarda WB'nin gelip, Xebec'in cesedini alıp, defin işlerini halletmesi gerekirdi.Xebeğin lanetlendiğini garp farketmişken wb farkedememişse kimse kusura bakmasın adam 3 kat büyümüş kanatlanmış insan der lan noldu bu adama niye bize daldı kurtarmıyor kusura bakmayın![]()
Mukemmel yorum valla anlatilmak istenen tam olarak da bu bir seyin fani olmaya gerek yokWb Xebec'i satmadı ki.Kaptanının emrini uydu.Wb Xebec'e yoluna mı çıkıyoruz dedi.Xebec ise evet dedi.Kaptanının dediğini yapıp yoluna çıkmadı.
Kesinlikle böyle.Xebecin kaderine yalnız bırakılmasının savunulacak bir tarafı yok. Rocks tayfası tam da denilen gibi çıkar ilişkisine dayalıdır. Luffy bu duruma düşse ne Zoro ne de Sanji öleceğini bilse onu bu halde bırakmazdılar.
Xebec kaderine terkedildi
Oden, o saçma hareketleri yapmak yerine sadece Wb'yi çağırsaydı, Wano çoktan kurturmuş olacaktı.Wb, Kaidou'nun kulağından çekerek adadan çıkarırdı.Yav bu harald ne sacmaliyor arkadas, igrendim resmen karakterden.
Odende sacmalamisti zamaninda.