Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1166 Spoiler Yorumları

Çok zoruma gitti lan , iki bölüm öncesinde dünyaya kafa tutan adamı 2 bölümde maskara etti . Garling son darbeyi vurup öldürmüş . Hiç mi saygın yoktu bu karaktere lan hiç mi …
Haklısın ama Imu ve Garling’e nefret duyalım istiyor Oda. Amacı bu. Ben şahsen her ikisini de çöp olarak görüyorum. Xebec de efsane bir karakter olarak hatırlanacak. Yani yine de iyi bir iş yapmış. Serinin ana karakteri olmayı hak eden biri Xebec, gerçek Kral, bu şekilde de hatırlanacak…

Xebec için dediğine katılmıyorum, adama resmen kumpas kuruldu. Ayrıca Imu'nun gelmesini kendisi de beklememiştir.
--Harald'a içinde kötü bir his olduğunu, kaderce oraya doğru çekildiğini, burasının maceranın sonu olabileceğini falan söylüyor.
--Orda kutsalların, şövalyelerin vs büyük güçlerin toplandığının farkında.
--Adaya çıktığı anda buradan sonra dağılabiliriz minvalinde konuşuyor.

IM'i doğrudan beklemese bile orda öleceğini az buçuk fark ediyor Xebec.

Her ne olursa olsun, ailesi için satıyor davasını, karısı bile hazırlıksız yakalandın diyor, böyle adamların hazırlıksız yakalanma lüksleri yok. Dragon boşuna mı aileyi arkada bırakmış, bak Baltigo'ya Teach baskın yapıyor, Dragon direkt tüyüyor, devrimciler hiç zayiat vermiyor, adam böyle bir baskına karşı bile az çok hazırlıklı. Sen kalkıp aileyi kurtarmaya kutsalların toplanıp avlandığı, o kadar gücün bulunduğu yeri basmaya gidiyorsun. Dragon Ginnyi kurtarmaya gitmiyor mesela, dava adamı davayı kurtarır aileyi değil.

Abi ben de esim icin boyle bir davayi satardim Xebec reise hak veriyorum :)
Usta dava adamı olmak kolay iş değil, Laz Ziya boşuna mı karısı olan baron olamaz, Mehmet Karahanlının karısı ayaklandı kendi öldü diyor :)

--Harald'a içinde kötü bir his olduğunu, kaderce oraya doğru çekildiğini, burasının maceranın sonu olabileceğini falan söylüyor.
--Orda kutsalların, şövalyelerin vs büyük güçlerin toplandığının farkında.
--Adaya çıktığı anda buradan sonra dağılabiliriz minvalinde konuşuyor.

IM'i doğrudan beklemese bile orda öleceğini az buçuk fark ediyor Xebec.

Her ne olursa olsun, ailesi için satıyor davasını, karısı bile hazırlıksız yakalandın diyor, böyle adamların hazırlıksız yakalanma lüksleri yok. Dragon boşuna mı aileyi arkada bırakmış, bak Baltigo'ya Teach baskın yapıyor, Dragon direkt tüyüyor, devrimciler hiç zayiat vermiyor, adam böyle bir baskına karşı bile az çok hazırlıklı. Sen kalkıp aileyi kurtarmaya kutsalların toplanıp avlandığı, o kadar gücün bulunduğu yeri basmaya gidiyorsun. Dragon Ginnyi kurtarmaya gitmiyor mesela, dava adamı davayı kurtarır aileyi değil.

Usta dava adamı olmak kolay iş değil, Laz Ziya boşuna mı karısı olan baron olamaz, Mehmet Karahanlının karısı ayaklandı kendi öldü diyor :)
Dragon'un boşuna şu cümleyi söylemedi:
Bir çocuk babaların zayıf noktasıdır.

Dragon'un boşuna şu cümleyi söylemedi:
Bir çocuk babaların zayıf noktasıdır.
Kaido ve BM gibi umrunda olmayanlar da var ancak istisna bunlar.

Rogera bak, çocuğunu görmedi bile ancak onun için baş düşmanına yalvarmak zorunda kaldi.

WB, Xebec ailelerini kurtarmak için öldüler.

Garp Ace ve Luffy için gözyaşı döktü.

Dof kendi babasini ve kardesini öldürdü ancak gercek ailesi olarak gördüklerine bir şey olunca kasabalari şehirleri yok ediyordu.

Haralda da bu çerçeveden bakmak lazim.

Bu Xebec mevzusunu Çöpling'e yıkmışlardır. Tanrı Vadisi şampiyonu haberi yapmışlardır bu işe yaramaza. Çok boş senaryo Oda çok kötü sıçıyor Wano'dan beri.

Adam "yaptım oldu"da Ali Ağaoğlu'na rakip.

Normalde flashlar iyidir ama bunda iyi olmadı. Neden ? Çünkü yıllardır diyoruz bu adam büyük karakterlerin altından kalkamıyor. Kendi çizdiği karakterin ağırlığının altında eziliyor. Ne şiş yansın ne kebap mantalitesi o kadar havada kalıyor ki eline yüzüne bulaştırıyor.

Op, zaman atlaması sonrası çöptür. Serinin sonuna dair bir beklentiye de hiiiiiiiiç girmeyin. Mu'yu da şebek eder bu yazar, Dragon'u, Shanks'ı, Mihawk'ı da..

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık