Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 111 66.5%
  • İyi

Kullanılan: 33 19.8%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.4%
  • Kötü

Kullanılan: 5 3.0%
  • Leş

Kullanılan: 9 5.4%

• Kullanılan toplam oy
    167
Göğü yaran şokdalgası saldırısı ile tokat tekme bir tutuluyor kaido tokadı yediği kısımda dili dışarda gözler yok bigmon takla ata ata kan tükürüyor :)

La bide garpla rogerın üstüne aldıkları bigmom garpı görüp altına kaçıran eleman gelde gülme @Monkey D Garp
Bunlar sevdiği karakterleri göklere bindiren sevmediği karakterleri gömmeye çalışan kişilerdir.Utanmasala sevdiği karakterleri Joyboy seviyesi,sevmediği karakterleri Arlong seviyesi derler.Maalesef senin de bunlara biraz benziyorsun.Luffy-Kizaru olayı hatırlarsan.Özet geçicem Egghead'deki Luffy ,Wano'daki Bigmom gibiydi.Adam akıllı kral haki kaplamalı vuruş yapmadı.Wano Bigmom 100 defa Law ve Kid'i yenmişti.Orada sadece silahlanma ve meyvesini kullandı aynı Egghead'deki Luffy gibi.

Görebiliyorum Koby ve Luffynin tıpkı Garp ve Rogerin Rocksu durduğu gibi Teachi durduracağını . Koby için zemini de yaptı bence hazır olmak lazım . Koby ve Luffy vs Teach yükleniyor …
Rocks hazır değildi. Bence bu sefer aynı hataya BB yakalanmayacak. Çünkü dersini çok iyi biliyor. Hazır olmadan önce harekete geçmeyecektir. Bence Koby &Nika(Luffy öldü, artık çöp seviye)&Blackbeard ve hatta Buggy de birlikte saldıracaktır 😁

Bunlar sevdiği karakterleri göklere bindiren sevmediği karakterleri gömmeye çalışan kişilerdir.Utanmasala sevdiği karakterleri Joyboy seviyesi,sevmediği karakterleri Arlong seviyesi derler.Maalesef senin de bunlara biraz benziyorsun.Luffy-Kizaru olayı hatırlarsan.Özet geçicem Egghead'deki Luffy ,Wano'daki Bigmom gibiydi.Adam akıllı kral haki kaplamalı vuruş yapmadı.Wano Bigmom 100 defa Law ve Kid'i yenmişti.Orada sadece silahlanma ve meyvesini kullandı aynı Egghead'deki Luffy gibi.
Powerscalingde savunamayacağım bişey atmam ortaya şu zamana kadarda atmadım kizaruda en güçlü saldırılarını yapmıor zaten :(

Yine mi başladın ağlamaya, yorum yerini bulmuş 🤭
:) Meşhur bir hikaye var aklıma o geliyor artık seni gördükçe... Sen gibi kimselerden kaçmak gerek.
Senin gibilerle konuşmak anlamsız. Malesef ki senin gibilere çare bulmanın imkanı yok. Hadi iyi forumlar sana :)

Son düzenleme:
Wb reisin xebeci satışı orda ne yaşandığı bilmiyoruz fakat bana göre büyük - yazdı
Xebecinde kendisinide durdurmaya çalıştığı bariz oyüzden tam gücüyle dövüşmediğini düşünüyorum onun dışındada bu bölümle beraber kesinleşti ki garpda ya büyük göt korkusu var yada adalet sikinde bile değil bu adamın tek amacı korsanlarla dövüşmek yok neymiş tek amacı denizcileri korumakmış 3-5denizci yetiştireceğim diye binlerce masum insanın ölmesine göz yumuyor biraz bile şerefi yok denizci olan en adam akıllı kişi Smokerdır garpın yaptığı gibi beleş rütbeye konmuyor koramiral bile olmayan gücüyle baştaki denizcilere karşı çıkıyor. Ben şundanda eminim smoker im ve tanrı vadisi olayını görseydi 1saniye bile denizci kalmazdı bizim (Kahraman:hhh:)garp ne yapıyor beleşe kahraman ünvanı alim rütbemi alayım maaşımı alayım birde hayrına 3-5 akıllı denizci yetiştireyim kopartıyor ya fanlarına allah sabır versin

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık