Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 110 66.7%
  • İyi

Kullanılan: 33 20.0%
  • Orta

Kullanılan: 9 5.5%
  • Kötü

Kullanılan: 4 2.4%
  • Leş

Kullanılan: 9 5.5%

• Kullanılan toplam oy
    165
WB dağı çarpıp yıktıktan sonra

Bigmom ve Kaido, Garpçılara göre tek yedikten sonra

Roger ve Garp dağa çarptıktan sonra not dağ yıkılmıyor

Haa bence dağa uçtuğu falan da yok WB'nin xD
Kaido, Bigmom, WB falan Roger ile Garp'a bir boy büyük gelirler şebeği bıraktım bir tarafa, bunlara kalsa 4v2 olacaktı xD

İşte tutunmaya çalıştığın şeyleri anlayorum gerçekten ama bu kadar üst seviye gaddarlık, kötülük çizdikten sonra iyi denizciler var kanki lafı çok boş kalıyor. En azından dragon ile beraber 3 tane daha er çizsene sorgulayan ortada bir gri alan olsun. Oharada var mıydı mesela sorgulayan denizci eri falan. Çok nadir.
Reis niye tutunmaya yer arayayım. İlk işlendiği andan beri herif cahil deyip işi kapattı oda, saçmaladı diyorum zaten. He bu adaya getirilen denizciler de zaten seçilmiş fanus yalayıcı tipler de olabilir ondan yoğunluğu tüm denizcileri yansıtmayabilir vs.
Garp çapının altında bir irade göstermiş, ileride sword vs gibi oluşumlar üzerinden belki toparlar. Çok ama çok zor bir ihtimal olarak oğlunu devrim yolunda desteklemişse falan retcon metcon da olsa denizciler uf olmasından daha iyi bir mazeret olur en azından.

WB geri itilip kaptanı ile son kez savaşmadığı ve Garp & Roger öne çıktığında WB'ye eksi, Garp ve Roger'a artı yazıyor;
Garp gereken doğru sözleri söylemediği için, YAZARA eksi yazıyor. :D

Not: Benim açımdan tanrı vadisi komple yazara eksi yazdı. :D
Wb konuşmuyorduk da zaten çabuk dönüp giden, elini taşın altına kolay kolay koymayan bir tip. Üstelik kötü bir neden göstermekle hiç neden göstermemek de farklı şeyler. Anladığım kadarıyla wbci garpçı savaşına dönmüş mesele Alpam ve Redim sağ olsun ama yeri gelmişken parmak basalım. Bu olaya hususi değil wb genel olarak bu tür işlerde sınıfta kalan bir karakter.

@Reiper
One Piece dünyasına demokrasi gelir mi? Tüm halkların temsil edildiği Millet Meclisi? Güçler ayrılığı?

Bu arada, Garp niye hâlâ Sengoku ile kanki? Eğer denizcileri beraber değiştirmeyeceklerse Garp'ın çoktan Sengoku ile ilişkisini kesmesi lazımdı.

Dragon, denizciler ve dünya hükümeti çürümüş, yozlaşmış ve iğrenç bir oluşum diye terk ediyor. Garp, bu iğrenç sistemde, denizlerin içindeki 3-5 kişi için kalacağım diyor. O değil, denizciler içinde Garp'ın sözü de geçmiyor. Rütbesi belli...

Halbuki, Garp, Garp'ın arkadaşları, Devrimciler ve korsanlardan bu düzene karşı çıkanların hepsi dünya hükümetine karşı birleşse One Piece bulunur. Antik silahlar bulunur. Beraber hareket edilirdi.

Gerçi, sıçmık seride yine olmuyor. Niye? Çünkü, klasik şonen saçmalığı seçilmiş kişiyi bekleyeceğiz. Benim dediğim şekilde olsa, seri daha iyi olurdu.

Wb konuşmuyorduk da zaten çabuk dönüp giden, elini taşın altına kolay kolay koymayan bir tip. Üstelik kötü bir neden göstermekle hiç neden göstermemek de farklı şeyler. Anladığım kadarıyla wbci garpçı savaşına dönmüş mesele Alpam ve Redim sağ olsun ama yeri gelmişken parmak basalım. Bu olaya hususi değil wb genel olarak bu tür işlerde sınıfta kalan bir karakter.
WB, Şebek'e ne olduğuna bakmadığı için eksiyi ağzının ortasına yedi.

Xebec'le olan savaş kısa sürdü ne yazıkki. Animede umarım daha uzun tutarlar diyeceğim ama, eğer bittiyse çok iyi bir bölüm diyemeyeceğim. Tanrı Vadisi'nde olan olaylar çok büyüktü, lakin Garp & Roger vs Xebec gerçek anlamda Rocks'un ortaya çıkışından beri en çok beklenen mevzuydu. Daha uzun olması şarttı.

Yeni nesilin "daha doğru" olduğunu göstermek için eski neslin hepsi sınıfta kaldı diyelim ona. Bunun sebebi de yazar başından beri.
WB'yi madem Xebec ile savaştırmayacaktı, götürüp bir iki kutsal ejderi tutturabilirdi. Bogard madem dahil olmayacak en azından Rayleigh ile karşılaştığını görebilirdik.
Roger madem WB'den üstün gözüktü son savaşta, başlangıçta WB beni tutuyor yerine daha farklı bir olay yaşatabilirdi. Bariz şekilde eski neslin hepsi yazarın kötülüğüne kurban gitti.Ben garp-wb-roger tartışması yapmıyorum da sadece bir karakteri kendi suçu diye eleştirip, diğer karakteri yazarın suçu diye korumak da biraz mantıksız.
God Valley çok berbat şekilde işlendi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık