Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 83 67.5%
  • İyi

Kullanılan: 23 18.7%
  • Orta

Kullanılan: 8 6.5%
  • Kötü

Kullanılan: 2 1.6%
  • Leş

Kullanılan: 7 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    123
güçlü karakterleri aciz gösteren yetenek kullanıcılarından nefret ediyorum, sugar ve imu gibi. xebec top atsan yıkılmaz, dağ gibi adamdı. oradan sıfat-ı eşgali bile gözükmeyen ucube bir ezik nörolojik bir müdahale yaptı diye adam kendi kendini yedi bitirdi, salya sümük ağladı. goda gibi...

D.lerin kendi aralarında telepati yapması hoşuma gitti. roger ve garpta empatisi yüksek elemanlar, düşmanları da olsa sorumluluk alıp imu esaretinden kurtardılar adamı. bu sahneden xebecin tarih ve D.ler hakkındaki bilgisinin çok fazla olduğunu da anlayabiliriz, anlayabileceğimiz çok malzeme var aslında ama. roger ve garp duyan taraf, xebec bu özelliği kullanabiliyor.

erisin hazır olmadan karşılaştın demesi, joy boy ve davy d. jones hakkında xebecten duyduklarımız, bunların hepsini birleştirince xebecin mjyi basıp imuya tekrar geleceğim demesi tesadüf değilmiş. ailesinden ve tarihten kendisine kalan mirasın ve sorumluluğun farkında. en başta oluşturulan cahil, kaba kuvvet, katil manyak bi karakter figüründen çok uzak, harika bir karakter. sanılanın aksine de gaddar biri değil.

garpın denizci kalma motivasyonu çok tatmin etmese de denizcileri koruyacağı kitle kendilerini manipüle edebilecek bir üst mevki, orayı işaret ediyor sanırım. amiral olmaması da bunu destekler nitelikte.

beyazsakalın kaptanına karşı savaşmaması + yazar. bazı arkadaşlar yadırgamış ancak babalık bu tarzda bi adam değil. garp ve rogerden güçsüz olduğu için değil karakterine ters adamın.

dragonun gözünü karartıp sivilleri kurtarması güzeldi. sadece herkes gibi bende dragonun biraz daha güçlü haliyle karşılaşmak isterdim burada. o yönden tatmin etmedi.

gabanla rayleighin dönüşü kalan hakilerini de tüketen garp ve rogerin çıkış bileti olacak. umarım garpın sağ koluda gelir. yoksa denizden smokeri çıkaran zoro tarifesi uygularlar garpa.

flashbackte olsa xebeci çok sevdim. komple bir karakterdi. zirve dediğimiz adamların bile üstünde bir güce sahipti. attığı her adımda çok uzak bir geleceği planlıyordu, ileri görüşlü bir adamdı. fingarland denilen ucubenin kader olaraktan tanrı vadisini seçmesi onun planlarını sekteye uğratması tamamen luffynin önü açılsın diye ace'yi harcayan oda hareketi. xebec ölmeseydi ne roger ne wb hiç kimse zirveye tırmanamazdı. hikaye uğruna şehit oldu abim, senciyiz...
Imza, kase. Bu flashback daha guzel anlatilamazdi. Serinin en buyugu simdilik Xebec ama serinin daima en baba, cesur karakteri olarak kalacak. Misyonu belli adamlarin seride yeri de bakidir

bu adam ne yaptıda şeytan diye anılıyor tüfekle icraat denilmesin :oleyo2:
Bir şey yapmasına gerek yok. Dünya Hükümetine karşı olan bir bebek de şeytandır, bir karınca da. Bkz; Şeytan Çocuk Robin. Robin şeytan mıydı?

Garp ve roger bile gelip roxa meydan okuyup bu formdan kurtulmanın yolu yokmu diye arayış içindeler dövüş içersinde sağkol beyazsakalın bırakıp gitmesi okeymi bu pozisyonda?
Meydan okuma yok, Xebec kendi saldırıyor, savunma yapıyorlar. Sonra bu eleman çok tehlikeli, tayfaya zararı dokunabilir düşüncesiyle tayfalarına emir veriyorlar, siz gidin biz geliyoruz diyorlar. Dövüşürken de Xebec’i bu formdan kurtarmayı düşünüyorlar. Wb de o durumda olsa, o da Xebec’i kurtarmaya çalışacak. Şuan Xebec’i göremiyor bile olabilir. Adanın rastgele bir yerinde olayları anlamaya çalışıyor. Müdahale etmek için de yeterli zamanı yok, bir sonraki bölüm dövüş bitmiş bile olabilir.

garpın bölüm içinde hem savaş zekası hem karakteristik olarak denizcilerde kalma sebebi hemde xebeğe karşı sözleri ile gerçekten çok donanımlı ve büyük bir karakter olduğunu kanıtlamış oldu seride savaş zekası olarak kişisel savaş anlamında en üst seviye kişilerden biridir garp.
Hocam ben Garp’in denizcileri koruma motivasyonunu anlayamadim burda bir cok arkadas da anlayamamistir. Kaldi ki denizciler arasinda her zaman Garp kadar yetenekli cesur askerler gecmiste de gelecekte de var olmustur, var olacaktir. Dese ki benim dedem, dedelerim Navy’in kurucusu ben de bu misyonu korumaya kendimi adadim benden sonra gelecek denizcileri de koruyacagim deseydi anlasilirdi. Ama boyle bir seyin olmasi imkansiz cunku o gune dek D’ler tanrinin dusmanlari olarak biliniyor bugun bir D’nin tanriya yani Imu’ya hizmet etmesi tam da Imu’nun isteyecegi bir olay. Bugun Garp’tan sonra gelenlere bakiyoruz Kizaru, Akainu, Kuzan, Aramaki gibi ne idugu belirsiz tipler. Cok da denizcileri koruyabilmis degil acikcasi. Bu olaylardan sonra denizci yaptigi kendi oglu da bagli oldugu kurulusa karsi, hukumete karsi en buyuk savaslardan birini verecek

Son düzenleme:

Big Mom önce Kaidou’ya meyve bulacam diye dolaşıyor, sonra bulduğu meyveyi Kata’ya yedirmeyi düşünüp hainlik ediyor. Sonra Kaidou tarafından haddi bildirilince racon kesiyor, yok bana borçlusun falan. Sanki para verip meyveyi almış. Sen birinden çaldın, biri de senden. Rezil Linlin’e haddini bildirmiş reisim.

Oda açıklama bulmaya çalışmış da bulamamış. Denizcileri koruyacakmış. Denizciler dediği sivil katleden beyinsizler. Bu adada gördüğü her şeye rağmen hala denizcilerde kalacağım diyor, tamamen kepazelik. Sonra da dünya hükümetine ayaklanan Dragon’a laflar sallıyor, Luffy korsan oldu diye sövüyor falan. Garp’ın durumu hala rezil. Bu açıklamayla daha da rezil oldu. @Reiper

Big Mom önce Kaidou’ya meyve bulacam diye dolaşıyor, sonra bulduğu meyveyi Kata’ya yedirmeyi düşünüp hainlik ediyor. Sonra Kaidou tarafından haddi bildirilince racon kesiyor, yok bana borçlusun falan. Sanki para verip meyveyi almış. Sen birinden çaldın, biri de senden. Rezil Linlin’e haddini bildirmiş reisim.

Oda açıklama bulmaya çalışmış da bulamamış. Denizcileri koruyacakmış. Denizciler dediği sivil katleden beyinsizler. Bu adada gördüğü her şeye rağmen hala denizcilerde kalacağım diyor, tamamen kepazelik. Sonra da dünya hükümetine ayaklanan Dragon’a laflar sallıyor, Luffy korsan oldu diye sövüyor falan. Garp’ın durumu hala rezil. Bu açıklamayla daha da rezil oldu. @Reiper
Denizciler halkı koruyan askerlerdir.Sivilleri katleden beyinsizler kutsal ejderler ve korsanlardır.Denizci = Hükümet değildir.Oradaki denizci değildir,onlar denizci kılığına girmiş haydut ya da korsanlardır.

Roger orada cok guzel demis, “adalet’in arkasina saklanan seytani siyah yaratik”

Hocam ben Garp’in denizcileri koruma motivasyonunu anlayamadim burda bir cok arkadas da anlayamamistir. Kaldi ki denizciler arasinda her zaman Garp kadar yetenekli cesur askerler gecmiste de gelecekte de var olmustur, var olacaktir. Dese ki benim dedem, dedelerim Navy’in kurucusu ben de bu misyonu korumaya kendimi adadim benden sonra gelecek denizcileri de koruyacagim deseydi anlasilirdi. Ama boyle bir seyin olmasi imkansiz cunku o gune dek D’ler tanrinin dusmanlari olarak biliniyor bugun bir D’nin tanriya yani Imu’ya hizmet etmesi tam da Imu’nun isteyecegi bir olay. Bugun Garp’tan sonra gelenlere bakiyoruz Kizaru, Akainu, Kuzan, Aramaki gibi ne idugu belirsiz tipler. Cok da denizcileri koruyabilmis degil acikcasi. Bu olaylardan sonra denizci yaptigi kendi oglu da bagli oldugu kurulusa karsi, hukumete karsi en buyuk savaslardan birini verecek
Garp donanmayı hükümetten ayrı bir kurum olarak görüyor ime veya astlarına hizmet eden birisi değil garp bunuda hiçbi zaman görmedik zaten donanmanın içinde koby gibi grus gibi aydın kişilerde bulunuyor garpta bunları korumak için kalmış anlaşılan ha nekadar korudu ne yaptı bunun altını garpın geri dönüş hikayesinde doldurması lazım olur diğer türlü şuan yorumlanabilir değil o kadar.

Aramaki fuji dışardan alınan amiraller zaten kizaru akainuda ortak kanka gibi giren kişiler içlerinde sorgulayan bir kuzan vardı kuzanında yol ayrımını gördük zaten.

Garpın bu misyonuda geridönüş hikayesine kaldı doğal olarak ama karakteri hakkında çok şüphe edilcek bişey kaldığını düşünmüyorum artık.

Kutsal korudu dendi= ime vurmuş ve imunun emrindeki xebeği indirmiş öyle düşman gibide değil xebeğe respect atmış güzel konuşmuş.

Sivillerin ve denizcilerin canına önem verip gemisine almalarını söylüyor hepsini zaten.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık