Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1165: Yankı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Mükemmel

Kullanılan: 80 66.7%
  • İyi

Kullanılan: 23 19.2%
  • Orta

Kullanılan: 8 6.7%
  • Kötü

Kullanılan: 2 1.7%
  • Leş

Kullanılan: 7 5.8%

• Kullanılan toplam oy
    120
Xebec'e övgüler yaz yaz bitmez. Adam baştan sona mükemmel bir karakterdi. Karakteriyle, gücüyle, duruşuyla ve yaşayış biçimiyle çok büyük fark yarattı. Bu kadar kısa görmeye de bir yandan seviniyorum. Uzasa belki bu kadar mükemmel kalmayabilirdi. İleride yine göreceğiz çok eminim. Davy Jones'a, D'nin iradesine, Teach'e ve aradığımız tonlarca cevaba en yakın adam. Umarım aynı çizgide devam eder.

Xebec'in gazından Garp ve Roger kötülendi bu formda. İkisi de hem adamlık hem güç gösterdi ya ben bu bölümden ekstra razıyım. Roger, Luffy'nin gitmek istediği yoldan gitmiş bir adam. Bu seriyi başlatan adam benim gözümde. Daha çok Roger görmek istiyorum. Gördükçe onun büyüklüğü de artacaktır.

Xebec>Roger=Garp>diğerleri derdim fakat Oda, sakladığı karakterleri boşuna saklamıyor. Shanks ve Mihawk hala muamma. Bu ikili büyük çıkacak. Ama Dragon'un büyüklüğü ele avuca sığmayacak gibi.

3 tane kelli felli zirve adamın 3-5 panel dövüşü var topu topu. Onlarda da ne olduğu adam akıllı belli değil. Gerisi zaten yıldırım bombardımanı sahneler. Allah'tan yıldırım çizebiliyor(!)

Dragon full boş paket. Orası da ayrı hayretlik bi' durum.

Garp gereksiz rollenmiş. Sen olmasan denizciler yaşayamazdı zaten he. Yiyenlere afiyet olsun. Biz yine aç kalktık.

Xebec her ne kadar saçma sapan bir şekilde harcandıysa da Oda vasıfsızının bu adamı harcamak için kullandığı isimler Onu, Roger ve Garp. Büyüklük budur :sapkali:

Yalnız mevzu denizcilerin yaşayamaması değil ortadan gizemli şekilde kaybolan ve kaldırılan denizciler var Garp bu yüzden onları kim koruyacak diyor Sengoku mu koruyacak, Aramaki mi koruyacak vesaire hiç birinin umurunda bile olmaz hepsi hükümete zeval gelmesin derdinde.

Sengoku bile bu işlerin peşine düşmemiş anca milleti oturduğu koltuktan tehdit etsin.

Bir süredir Garp'a eksi yazıyordu. Bu bölümle birlikte kral geri döndü. Denizcilerde kaldıysa vardır bi bildiği. Avın tekrarlanmasını sabote etmiştir. Veya benzer beter durumları sabote etmiştir. Bir off-panel de öyle çizse ikna eder ama her karakter için de hikayeyi sündüremez. Roger ve Garp'a şapkamızı çıkarıp saygı duyalım.
Savaşırken halleri aynı Luffy ve Ace gibiydi. Roger'ın evladını neden Garp'a emanet ettiği ortada.

DAVY D. XEBEC tüm seriyi karizması, adamlığı ve gücü ile domine etmiştir. Adamlığının ufacık bir zekatını bile oğluna verdiyse bu işin sonunda Teach beklenmedik işler yapar.

Yonkou kavramının nereden çıktığı da belli oldu. Yeni DÜnya'da bölge yönetiyorlarmış, dünya hükümeti ve denizciler o bölgelere giremiyormuş falan fasa fiso. İmu'nun ve Rocks'ın durumunu gören bir avuç korkağın kendi kumdan kalelerini oluşturmasından ibaret. Wb yine eninde sonunda Marineford'u bastı ama Kaidou- ve Linlin tamamen boş çar. Sanılanın aksine Rocks'ın iradesi Shanks'da. Garling denilen kahpe özellikle Davy klanından birini gebe bırakmış soyu güçlensin diye. Fakat sonunda Figarland değil Davy D. Shanks oldu.

Yalnız mevzu denizcilerin yaşayamaması değil ortadan gizemli şekilde kaybolan ve kaldırılan denizciler var Garp bu yüzden onları kim koruyacak diyor Sengoku mu koruyacak, Aramaki mi koruyacak vesaire hiç birinin umurunda bile olmaz hepsi hükümete zeval gelmesin derdinde.

Sengoku bile bu işlerin peşine düşmemiş anca milleti oturduğu koltuktan tehdit etsin.
Gölge yaratık hakkında konuşurlarken diyor denizcileri kim koruyacak diye. Kaybolan, politik olarak ortadan kaldırılanlardan vesaire bahsetmiyor. Bu canavarlar denizcilere saldırmaya karar verirse karşılarında beni bulur demeye getiriyor.

Denizciler halkı koruyan askerlerdir.Sivilleri katleden beyinsizler kutsal ejderler ve korsanlardır.Denizci = Hükümet değildir.Oradaki denizci değildir,onlar denizci kılığına girmiş haydut ya da korsanlardır.
Basbaya denizcilerdi. Haydut falan değillerdi. Neyse seninle bu mevzuyu tartışmayacağım. Bu bölümleri görmene rağmen hala böyle yorum yapabiliyorsan seni ikna etmek imkansızdır. Imu da şeytan tarafından ele geçirilmiş masum biri diyebilirsin sen.
Roger orada cok guzel demis, “adalet’in arkasina saklanan seytani siyah yaratik”
Güzel söz ama sanki Garp mı diyordu onu? Roger da olabilir bilemedim.
evet şeytandı :) Dragondan daha iyiydi
Aynen

Garp’a “denizci köpeği” diyenler utanır mı acaba? Adam resmen denizcileri korumak için, onca pisliğe rağmen denizci olarak kalmış. Adam, adam adam.
İsrailden nefret ediyorum, sivil katlediyorlar falan ama israil askerlerini koruma için bunları görmezden geleceğim. Ne kadar onurlu bir insanım değil mi? İsrail Subayı Sör Garp-san ne büyük adamsın, utandım bak şimdi.

Garp; Sivilleri katleden, bebekleri öldürüp masum kadınlara tecavüz eden askeri birlikte, o birliği korumak için kalacağım.

-Garp fanları; OFFF NE ONURLU ADAM BEEEE MÜKEMMEL İNSANNNNN

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık