Garpta mı Roger gibi her şeyin sesini duyabiliyor ? Nasıl duydu Xebec’in iç sesini

IM, telekineziyle Garp ve Roger'a ses iletti desek, elinde Xebec gibi köleleştirilmiş bir varlık varken mantıklı değil.
Her şeyin sesini duyma desek, boku çıktı artık. Kral Haki babadan oğula geçiyor, her şeyin sesini duyma da babadan oğula geçiyor. 
Odende vardı, Momoda da var, 
Garp'ta varsa Luffyde de var,
Rogerda var, ölmese Ace'te de çıkacaktı belli ki. 
Böyle böyle hikaye kendinden tiksindiriyor. 

Ortada çarpışma varya hani  beyazsakalın yüzifadeside anlatıyor herşeyi zaten xebec üstün gelip devam etmiş işte.
Yada adamı yokettiler....

WB bildiğin depremle bloklamış, hasar çizilmemiş, yenilgi çizilmemiş. 
Bak sana da zamanında söylemiştim, hayvan gibi kral hakiyle logiayı ve uyanışı base hale döndürebiliyorsun ancak parameciaya hiçbir şey yapamıyorsun. 
4xXebec, hayvan gibi kral hakiyle saldırıyor WB, Xebec'in hızına doğru düzgün ayak uyduramadan son anda depremle blokluyor ve Xebec'in yapabileceği bir şey yok. Bloğa takılmış, sonrasında da onu bırakıp hedefe koşmuş. 
Xebec'in hedefi kimseyle vs atmak değil, Kaido ve WBye muhtemelen yolunda durduğu için saldırdı, BM zaten kendi saldırdı, Garp ve Roger umrunda olmamış adamın. WBle çarpıştıktan sonra da yoluna bakıp Erise koşmuş. 
Tabi ne kadar yazarsak yazalım, Kaido/ BM kalkacaklar mı, WB'ye ne oldu, yazar çizerse göreceğiz, yarım yamalak slayt gibi gösterdiği için kesin konuşmak pek mümkün olmuyor. 

WB hayranı yok mu burada yav, şöyle bir savunma duymadım kimseden.
"WB normalde Xebec'e bariz üstündü, Oda denk olsunlar diye Xebec'i devleştirdi ve dönüştürdü. Ona rağmen hala WB'yi tam anlamıyla yenemedi" 

Normal 55 yaş Xebec Yonko lvl
TV 36 yaş WB Amiral (veya Amiral+) lvl
İblis Xebec 4xYonko level. Bu halde bile WB'nin tek yememesi çok büyük iş. 
Ben bunu Gura Guraya bağlıyorum, depremle bloklamasa bisentoyla hiç bloklayamazdı, WB yerinde Roger ve Garp olsa kesin teke giderlerdi. Deprem bloğu acayip fark etmiş. Hax yetenek gibi resmen, her şeyi bloklayabiliyorsun