Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bloklamada sorun yok abi bende tebrik ediyorum zaten tepki vermiş bisüre durdurmuş ama sonrasında beyazsakalın endişeli surat ifadesi ve arkadaki dağın kesilmesine bakarsak kılıç kullanan kişininde xebec olduğunu ele alırsak üstünlük kimde çok belli.

Birde deprem kullanıyor abi orda çatlakları görmedinmi :/
Çatlak falan göremedim, Wb kendi atağını da çıkaramamış şebek fazla hızlı olduğundan sadece savunmuş olarak gördüm. Bir de sonda çıkan şey kesik izi falan değil. Onu nasıl kesik izi aldın hayret ajandan ile ilgili olsa gerek xD Daha çok bir çarpışma efekti

Edit: Dağ kesilmiyor yani çarpışmadan oluyor. Ya ikilinin kendi arasındaki çarpışma yada WB'nin savrulup dağa çarpması olabilir. WB savrulduysa bunu gösterir Oda diye düşünüyorum bigmom ve kaido'yu gösterdiği gibi.

Meyveyi istiyordu xebec. Biliyor imu'yu deviremeyeceğini ama olmadı. Hikaye farklı olabilirdi.

Taktik tamam, zaten umursamıyor doğru ile yanlışı teach ama dünya için imu'yu devirmeli. Elindeki güçler ve meyveler şimdilik yeterli değil. Bakalım ne yapacak.
Valla dua ediyoruz işte... Biz de Luffy gibi ölürsek bi gezegen mezegene dönüşürüz diye...

Çatlak falan göremedim, Wb kendi atağını da çıkaramamış şebek fazla hızlı olduğundan sadece savunmuş olarak gördüm. Bir de sonda çıkan şey kesik izi falan değil. Onu nasıl kesik izi aldın hayret ajandan ile ilgili olsa gerek xD Daha çok bir çarpışma efekti

Edit: Dağ kesilmiyor yani çarpışmadan oluyor. Ya ikilinin kendi arasındaki çarpışma yada WB'nin savrulup dağa çarpması olabilir. WB savrulduysa bunu gösterir Oda diye düşünüyorum bigmom ve kaido'yu gösterdiği gibi.
inceleyelim
1- çatlaklar ince olan çizgiler çatlak

2- beyazsakalın çarpışma esnası yüzifadesi

3-dağ patlamadan çok kesik etkisi gibi geldi bana sonuçta patlama olsa daha çok büyük bi alana etki eder burda direk kesilmiş gibi devriliyor ve slashın etkisi ile oluşan bir patlama var

4-zaten kral hakisi kullanan taraf xebec çarpışma sonucuda haki yıldırımları ile çevrili etraf deprem çatlağı veya deprem meyvesinin verdiği çatlak şeklindeki yıkımlar gibi bişiy sözkonusu değil

5-aynı panel dağ düşerken xebec direk boş birşekilde koşuyor adadaki herkesi öldürme emri almışken beyazsakalı ayakta bırakmasıda saçma olur

inceleyelim
1- çatlaklar ince olan çizgiler çatlak

2- beyazsakalın çarpışma esnası yüzifadesi

3-dağ patlamadan çok kesik etkisi gibi geldi bana sonuçta patlama olsa daha çok büyük bi alana etki eder burda direk kesilmiş gibi devriliyor ve slashın etkisi ile oluşan bir patlama var

4-zaten kral hakisi kullanan taraf xebec çarpışma sonucuda haki yıldırımları ile çevrili etraf deprem çatlağı veya deprem meyvesinin verdiği çatlak şeklindeki yıkımlar gibi bişiy sözkonusu değil

5-aynı panel dağ düşerken xebec direk boş birşekilde koşuyor adadaki herkesi öldürme emri almışken beyazsakalı ayakta bırakmasıda saçma olur
WB yalan oldu... Dağın altında kaldı muhtemelen.

Garpta mı Roger gibi her şeyin sesini duyabiliyor ? Nasıl duydu Xebec’in iç sesini
IM, telekineziyle Garp ve Roger'a ses iletti desek, elinde Xebec gibi köleleştirilmiş bir varlık varken mantıklı değil.

Her şeyin sesini duyma desek, boku çıktı artık. Kral Haki babadan oğula geçiyor, her şeyin sesini duyma da babadan oğula geçiyor.

Odende vardı, Momoda da var,
Garp'ta varsa Luffyde de var,
Rogerda var, ölmese Ace'te de çıkacaktı belli ki.

Böyle böyle hikaye kendinden tiksindiriyor.

Ortada çarpışma varya hani beyazsakalın yüzifadeside anlatıyor herşeyi zaten xebec üstün gelip devam etmiş işte.

Yada adamı yokettiler....
WB bildiğin depremle bloklamış, hasar çizilmemiş, yenilgi çizilmemiş.

Bak sana da zamanında söylemiştim, hayvan gibi kral hakiyle logiayı ve uyanışı base hale döndürebiliyorsun ancak parameciaya hiçbir şey yapamıyorsun.

4xXebec, hayvan gibi kral hakiyle saldırıyor WB, Xebec'in hızına doğru düzgün ayak uyduramadan son anda depremle blokluyor ve Xebec'in yapabileceği bir şey yok. Bloğa takılmış, sonrasında da onu bırakıp hedefe koşmuş.

Xebec'in hedefi kimseyle vs atmak değil, Kaido ve WBye muhtemelen yolunda durduğu için saldırdı, BM zaten kendi saldırdı, Garp ve Roger umrunda olmamış adamın. WBle çarpıştıktan sonra da yoluna bakıp Erise koşmuş.

Tabi ne kadar yazarsak yazalım, Kaido/ BM kalkacaklar mı, WB'ye ne oldu, yazar çizerse göreceğiz, yarım yamalak slayt gibi gösterdiği için kesin konuşmak pek mümkün olmuyor.

WB hayranı yok mu burada yav, şöyle bir savunma duymadım kimseden.

"WB normalde Xebec'e bariz üstündü, Oda denk olsunlar diye Xebec'i devleştirdi ve dönüştürdü. Ona rağmen hala WB'yi tam anlamıyla yenemedi" :D
Normal 55 yaş Xebec Yonko lvl
TV 36 yaş WB Amiral (veya Amiral+) lvl

İblis Xebec 4xYonko level. Bu halde bile WB'nin tek yememesi çok büyük iş.

Ben bunu Gura Guraya bağlıyorum, depremle bloklamasa bisentoyla hiç bloklayamazdı, WB yerinde Roger ve Garp olsa kesin teke giderlerdi. Deprem bloğu acayip fark etmiş. Hax yetenek gibi resmen, her şeyi bloklayabiliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık