Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xebec’in bu hali bana anormal geldi ya vucudunun 4-5 kati kadar buyumus. Domi Reversi olayinda insanlari kokenlerine dondurdugunu soyluyordu Im. Buradan sunu anliyoruz bence kokenlerine dondurmuyor direkt antik dev yapiyor. Bu Xebec’i yenecek olan kisiler belli ki Garp ile Roger olacak bu ikisinin hem dovus kabiliyetleri hem hakileri hem de karakterleri degisime ugrayacak. Garp’in bu her seyin sesini duyma ozelligini kazanmasi bence hukumeti icten ice yok etme motivasyonunu da tetikleyecektir. Roger zaten direkt korsan cagini baslatiyor tanri vadisinden sonra. Kuma ise bolumun mvp’si olmus Eris ile Teach’i kurtarmis. Eris’in sonraki durumu ne olacak onu merak ettim. Zira Blackbeard WB’nin tayfaya katildiginda annesi yoktu yaninda. Isler cok karisti.

O degil de Xebec’in gozyaslarini gorunce direkt sigarayi yaktim karakteri mundar etti Oda…

WB ile olayı farklı orada ailesini öldürme emri aldığı için yoluna devam ediyor WB'yi yendiği için değil.

Eleman bu şekilde haki vesaire kullanıyorsa üstüne fiziksel güç artıışı da aldığı belli oluyor boyutundan vesaire güçten düştüğünü iddia etmeye gerek kalmadı artık.

Dövüş içerisinde kendi kendine bir şeyler yapmazsa öldürün beni ayağına gayet güçlü bir rakip.
Wb yenilmemiştirde hani uçurmuştur veya üstün gelmiştir gibi bi durum olmasa yoluna devam edemez zaten en iyi ihtimal uçurmuştur en kötü ihtimal wb yenilmiştir.

Elemana haki buffda geldi sanki önceki bölüm bizim altılının yaptığı saldırıdan çıkan haki yıldırımları tek xebecten çıkıyor şuan :/

Bence şuana kadarki im joyboyu saymazsak en güçlü varlık açık ara demon rox tabi garp ve rogerın ne durumda olucağını görmek lazım ama anlaşılan xebec ağlasada kendine hakim olamıyor pek.
Valla bir çok seçenek mevcut.Birde dikkat ettin mi imu adadan ayrılmam iş herhalde gelecek bölüm gider rpcks ölene kadar orda mı durcak nedir
İmu çekilir bidahaki bölüm illaki herşeyi xebeğe bıraktı zaten.
Garpta mı Roger gibi her şeyin sesini duyabiliyor ? Nasıl duydu Xebec’in iç sesini
Herşeyin sesini duyma luffye garptan geçti muhtemelen dragondada çıkıcak zaten.

Valla serinin durumuna bak 10kişi imu vurur bi bok olmaz onu geçtim xebec bile canavara dönüştürecek gücü var madem ordaki herkesi dönüştür bitsin gitsin :D
ne imuymuş ya
Muhtemelen umursamıyor, zaten ezebilir, denizciler desen ona çalışıyor, korsanlar desen güçleri yok. Xebec bile yok yere gitti, Roger falan hikaye. Oda'nın amacı son savaşa saklamak.

Wb yenilmemiştirde hani uçurmuştur veya üstün gelmiştir gibi bi durum olmasa yoluna devam edemez zaten en iyi ihtimal uçurmuştur en kötü ihtimal wb yenilmiştir.
Niye yoluna devam edemsin reis orada karşısında 5 kişi vardı. Roger ve Garp'ı uçurdu da mı yoluna devam ediyor xD

Uçurmamıştır, üstün gelmemiştir olayına girmeden yazıyorum bunu, Şebek ailesine giderken Wb ondan daha hızlı önüne mi dikilecek.

Xebec’in bu hali bana anormal geldi ya vucudunun 4-5 kati kadar buyumus. Domi Reversi olayinda insanlari kokenlerine dondurdugunu soyluyordu Im. Buradan sunu anliyoruz bence kokenlerine dondurmuyor direkt antik dev yapiyor. Bu Xebec’i yenecek olan kisiler belli ki Garp ile Roger olacak bu ikisinin hem dovus kabiliyetleri hem hakileri hem de karakterleri degisime ugrayacak. Garp’in bu her seyin sesini duyma ozelligini kazanmasi bence hukumeti icten ice yok etme motivasyonunu da tetikleyecektir. Roger zaten direkt korsan cagini baslatiyor tanri vadisinden sonra. Kuma ise bolumun mvp’si olmus Eris ile Teach’i kurtarmis. Eris’in sonraki durumu ne olacak onu merak ettim. Zira Blackbeard WB’nin tayfaya katildiginda annesi yoktu yaninda. Isler cok karisti.

O degil de Xebec’in gozyaslarini gorunce direkt sigarayi yaktim karakteri mundar etti Oda…
İmu'nun gücünü göstermek için en güçlü korsanı harcadı.

Niye yoluna devam edemsin reis orada karşısında 5 kişi vardı. Roger ve Garp'ı uçurdu da mı yoluna devam ediyor xD

Uçurmamıştır, üstün gelmemiştir olayına girmeden yazıyorum bunu, Şebek ailesine giderken Wb ondan daha hızlı önüne mi dikilecek.
Ortada çarpışma varya hani beyazsakalın yüzifadeside anlatıyor herşeyi zaten xebec üstün gelip devam etmiş işte.
WB harbiden yine topuklamış... Adam yok oldu yav :D
Yada adamı yokettiler....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık