Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 88 78.6%
  • Orta

Kullanılan: 17 15.2%
  • Kötü

Kullanılan: 7 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Roger şey değil mi ya, şu, WB beni kitledi, gelin beni kurtarın diye ağlayan eleman :)

Şu forumda yıllarca roger savunmuşumdur ama gördükçe fikirlerim değişti nedenmi ?

Xebec dövüşünde oda topladı topladı toplayamadı elveda...
1.yenilgi

2.yenilgi

3.yenilgi

4.yenilgi

5. Garpın attığı düz güllenin oluşturduğu patlamadan tırsıyor :/

Şu forumda yıllarca roger savunmuşumdur ama gördükçe fikirlerim değişti nedenmi ?

Xebec dövüşünde oda topladı topladı toplayamadı elveda...
1.yenilgi

2.yenilgi

3.yenilgi

4.yenilgi

5. Garpın attığı düz güllenin oluşturduğu patlamadan tırsıyor :/
1.yenilgi dediğin Xebec'de yenilir.Roger bir erkek,o zamanların en güzel kadınından hoşlanıp vuramaması normal.
Diğer yenilgiler yenilgi değil çarpışma.5.yenilgi dediğin Xebec'de tırsıyor ondan.
Bu arada o zamanlar Roger'ın Beyazsakal'la kapışması ellerim dolu demesi Roger'ı güçsüz göstermez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
God Valley, benim için top 5 karakter, tahmini güç seviyelerini yüzde olarak gösterdim.

0- Shanks (bonus): Herkes Imu'nun hakisinden etkilenirken hiç etkilenmedi. Adeta çağı değiştirmeye giden peygamber edasıyla sandığa girdi. Normalde bu listede olacak kadar düşük seviye bir karakter değil, ama unutulmasın diye ekledim.
1- Garling (100%-sonsuz): Eğer rakipleri sivil halksa bu adamın gücünün bir limiti yok. Aynı anda onlarcasını yenebilir. Ayrıca av şampiyonu. Bu şekilde başka şampiyon olan karakter yok adada.
2- Imu (99%) : Normalde Imu Satürn yerine Garling'in bedenine girerdi ama Garling'i kafasına göre kontrol edemeyeceğini biliyor. Bu yüzden Satürn'ün bedenine girdi.
3- Xebec (80%-90%): Şeytanlaşmış Xebec güç/beden olarak artsa da "düşünce, irade" gibi şeylerden uzak durduğu için tam bir yüzde belirtmedim.
4- WB (75%): Eğer dostu/kaptanı olmasaydı daha ciddi saldırılar yapardı muhtemelen. Burada yenilmesi/geri itilmesi onu güçsüz yapacaksa Garp'ın Luffy'e Marineford'da vuramayıp tek yumrukla köprüden atılması aklınıza gelsin.
5- Garp, Roger (70%): Haki seviyesi olarak WB ile aynı veya bi tık yüksek olsalar da WB'yi bunların önüne geçiren şey ekstra gücü olan meyve.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık