Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 88 79.3%
  • Orta

Kullanılan: 16 14.4%
  • Kötü

Kullanılan: 7 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    111
Redon'un X hesabı mı kapatıldı yav, gif paylaştıysa girip söveyim stres atayım dedim ama bulamıyorum adamı,.

Zoro ile Luffy karşılaşsa Zoro da vurur, ama Zoro'nun Luffy'e vuruşu ile Zoro'nun King'e vuruşu aynı olmaz.
Whitebeard zaten öncesinde olayı anlamaya çalışıp Xebec'e "yolunda mıyız, önüne mi çıkıyoruz" tarzı sorular soruyor.
Ayrıca Xebec'e yenilmesi WB'nin güçsüz olduğunu göstermez.

1 (Xebec) vs 1 (WB)
1 (Xebec) vs 2 (Roger, Garp)

Şimdi denklemi şöyle değiştirelim

1 (Xebec) vs 1 (Garp)
1 (Xebec) vs 2 (Roger, WB)

Burada Garp yenilir, Roger ve WB yine kazanır. Tekrar değiştirelim

1 (Xebec) vs 1 (Roger)
1 (Xebec) vs 2 (Garp, WB)

Roger yenilir, Garp ve WB yine baskın gelip kazanır. Bu karakterler sıradan denizci eri değil sonuçta, iki tanesi elbette o adadaki herkese baskın gelecek kadar güçlü olur güç birlikteliği yaptığında.

Ben WB çok güçlü, teke tekte Xebec'i kesin alır demiyorum ama tüm gücünü "çekinmeden" kullanacak kadar öfke/sinir dolu değil diyorum.
Wb nin yüzifadesi kendini tutmadığını belli ediyor kolları pozisyonu akainuya vurduğu yumruğun aynısı ortada kendini tutmalık bişiy yok bahane aramayın xebec çok güçlü roger ve garpta yeterli kalmayacak muhtemelen zaten.

Ama eğer roger ve garp xebeği indirirse başarılarına göre güç sıralaması tekrar ölçülür.

Tamam da dostum olay ön plana çıkmaları değil, Roger zaten Joyboy'un varisi. Garp desen baş karakterin dedesi ve HERO.
Serinin en başından beri bunlar ön plandaydı.

Ama sezarın hakkı sezara verilmeli. Whitebeard teke tekte meyve avantajı ile Garp ve Roger'dan daha güçlü bir imaj sergiledi şu ana kadar. Ha hakisi Garp ve Roger'dan düşük mü? Çok büyük ihtimalle düşük, çünkü karşısındaki iki kişi de hakileri ile öne çıkmış kişiler. Blackbeard gibi WB'nin yarı gücünde etmeyecek adamın meyveyi şuursuzca kullandığında ne kadar yıkıcı olduğunu gördük zaten. WB buna rağmen meyveyi hep kontrollü, odaklı kullandı. O yüzden meyvenin gücü çok ahım şahım gelmedi bize. Yani tüm gücünü kullansa yine yenilirdi Xebec'e. Ama böylesine bi anda Oda tarafından sahneden atılmazdı.

Garp: 80, Roger: 80 ise, WB: 82-83 civarı olur meyve ile. Yine Xebec ile yenişemez, Xebec bambaşka seviyede zaten. Şu ana kadar adamın kaybettiğini hiç okumadık, yoldan geçerken amiral kellesi alıyor.

Ek olarak sanırım Xebec onların Voice of All Things'e sahip olduğunu bilmiyor, iç ses olarak karşısına çıkan herkese "lütfen beni öldürün" diyor olabilir. Ha bu ikisinin VoAT'a sahip olduğunu biliyorsa o zaman Xebec tarihte ve soy bağında daha açıklanmayan başka şeyleri de öğrenmiş demektir.
WB'nin ben daha güçlü imaj sergilediğini göremedim. Aksine Garp'tan 3v1'deyken kaçarak daha güçsüz bir imaj çizdiğini görüyorum. İmaja bakarsak eğer WB bu ikisinden zaten daha aşağıda.

Siz mantıken bu meyveyle daha güçlü olmalı diyorsunuz evet mantıken olmalı ama öyle bir şey göremedik. Bu mantıkla Xebec'ten de güçlü olmalı ama değil.

Xebec'in de şeytan olmasa Roger ve Garp'a kıyasla ne seviyede olduğunu bilemiyoruz. Şeytan hali bence çok net bir şekilde normal halinden daha güçlü.

Belki yazılmıştır bilmiyorum bütün mesajları okumadım ama Sabo Imu'ya direkt olarak ateş ile saldırdığında Imu saldırıyı absorbe eder gibi yutmuştu. Aynı şekilde Gunko'nun oku gibi bir saldırı ile de Sabo'ya ciddi yara vermişti.

Bu 6'lı saldırıyı da aynı şekilde absorbe edip o saldırıların verdiği enerjiyi Xebec'i dönüştürmek için kullanmış olabilir mi kendi gücü veya tekniği öyle bir şey olabilir. Absorbe ettiği saldırı ne kadar güçlüyse o seviyede dönüştürme gücü olarak kullanmıştır.

Bu aynı zamanda Xebec'i nasıl bu kadar kolay dönüştürdüğünü de açıklar.

Bu doğruysa o zaman şöyle bir sonuç çıkıyor, Imu'ya ne kadar güçlü saldırı ile hasar vermeye çalışırsak o kadar dönüştürme gücü olarak bize dönüyor aynı saldırı. Imu'ya herhangi bir saldırı yapılmadığı durumda sadece kendi gücü kadar dönüştürebiliyor anlamı çıkar bu da low profile korsanlar gibi kişileri dönüştürebilir sadece demek oluyor. Şimdi Dorry Broggy low profile mi diyeceksiniz bence Imu'ya göre low profile arkadaşlar.

Peki Imu'yu nasıl yenecekler ona herhangi bir güçlü saldırı yapmadan ney yapacaklar ki Imu yenilsin. Buraya döneceğiz.

Hatırlarsanız Doflamingo kutsal topraklardaki bir hazineden bahsetmişti o hazineyi ele geçiren dünyayı yönetir anlamında bir konuşma yapıyordu bence bu hazine imu'nun elbafa geldiğinde elinde tuttuğu kitap. Bu kitap dönüştürme vb. tekniklerin nasıl uygulandığını gösteren bir antik yadigar yani oyunlardan aşina olduğumuz "relic"

Imu zamanıda bu kitabı ele geçirmiş oradaki tekniklerle ölümsüzlüğü dönüşmeti vb. teknikleri kullanarak dünyanın başına geçmiş birisi.

Bu kitabı Karasakal'ın ele geçireceğini düşünüyorum kimin sayesinde tabi ki şu an hali hazırda kutsal topraklarda bulunan lafitte sayesinde. Karasakal kitabı ele geçirince Imu'nun olayı o an bitecek.

Zamanında bunu Davy Jones yapmak isteyip yapamamış ve konu o zaman kapanmış. ancak karasakal onları yapamadığını yaparak Davy'nın kanını yerde bırakmamıştır.

Karasakal'ın meyveyi hatırlarsanız bir saldırı aldığında saldırının etkisini kendi vucudunda daha fazla hissediyordu. Yani ona 1x vurduysanız 2x hissediyor gibi. Düşünsenize bu Imu'nun saldırı aldıkça saldırının gücü kadar dönüştürebiliyor konusu karasakalın meyve ile birleşince nasıl bir sonuç ortaya çıkar? hatta ve hatta karasakal'ın deprem meyvesi en büyük hasar meyvelerinden birisi dimi? deprem ile kendine hasar verip absorbe ettiğini ve onu da dönüştürmek için kullandığını? Sonsuz bir potansiyel açığa çıkar.

Buradaki kilit nokta bu aşamadan sonra Luffy'nin meyvesi ve Xebec'in bahsettiği diğer ikinci meyve. ben onun Law'ın meyvesi olabileceğini de düşünüyorum ama benimki fanlık da olabilir tabi.

Whitebeard, Xebec, Kaido, Roger, Garp bu seride olmazsa olmaz karakterler hem gucluler hem de gelcege sekil vermisler. Hepsinin yeri esittir. Bunlarin altinda Shiki, Bigmom, Oden, Marco gibi isimleri sayarsiniz ancak

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık