Wb nin yüzifadesi kendini tutmadığını belli ediyor kolları pozisyonu akainuya vurduğu yumruğun aynısı ortada kendini tutmalık bişiy yok bahane aramayın xebec çok güçlü roger ve garpta yeterli kalmayacak muhtemelen zaten.Zoro ile Luffy karşılaşsa Zoro da vurur, ama Zoro'nun Luffy'e vuruşu ile Zoro'nun King'e vuruşu aynı olmaz.
Whitebeard zaten öncesinde olayı anlamaya çalışıp Xebec'e "yolunda mıyız, önüne mi çıkıyoruz" tarzı sorular soruyor.
Ayrıca Xebec'e yenilmesi WB'nin güçsüz olduğunu göstermez.
1 (Xebec) vs 1 (WB)
1 (Xebec) vs 2 (Roger, Garp)
Şimdi denklemi şöyle değiştirelim
1 (Xebec) vs 1 (Garp)
1 (Xebec) vs 2 (Roger, WB)
Burada Garp yenilir, Roger ve WB yine kazanır. Tekrar değiştirelim
1 (Xebec) vs 1 (Roger)
1 (Xebec) vs 2 (Garp, WB)
Roger yenilir, Garp ve WB yine baskın gelip kazanır. Bu karakterler sıradan denizci eri değil sonuçta, iki tanesi elbette o adadaki herkese baskın gelecek kadar güçlü olur güç birlikteliği yaptığında.
Ben WB çok güçlü, teke tekte Xebec'i kesin alır demiyorum ama tüm gücünü "çekinmeden" kullanacak kadar öfke/sinir dolu değil diyorum.
WB'nin ben daha güçlü imaj sergilediğini göremedim. Aksine Garp'tan 3v1'deyken kaçarak daha güçsüz bir imaj çizdiğini görüyorum. İmaja bakarsak eğer WB bu ikisinden zaten daha aşağıda.Tamam da dostum olay ön plana çıkmaları değil, Roger zaten Joyboy'un varisi. Garp desen baş karakterin dedesi ve HERO.
Serinin en başından beri bunlar ön plandaydı.
Ama sezarın hakkı sezara verilmeli. Whitebeard teke tekte meyve avantajı ile Garp ve Roger'dan daha güçlü bir imaj sergiledi şu ana kadar. Ha hakisi Garp ve Roger'dan düşük mü? Çok büyük ihtimalle düşük, çünkü karşısındaki iki kişi de hakileri ile öne çıkmış kişiler. Blackbeard gibi WB'nin yarı gücünde etmeyecek adamın meyveyi şuursuzca kullandığında ne kadar yıkıcı olduğunu gördük zaten. WB buna rağmen meyveyi hep kontrollü, odaklı kullandı. O yüzden meyvenin gücü çok ahım şahım gelmedi bize. Yani tüm gücünü kullansa yine yenilirdi Xebec'e. Ama böylesine bi anda Oda tarafından sahneden atılmazdı.
Garp: 80, Roger: 80 ise, WB: 82-83 civarı olur meyve ile. Yine Xebec ile yenişemez, Xebec bambaşka seviyede zaten. Şu ana kadar adamın kaybettiğini hiç okumadık, yoldan geçerken amiral kellesi alıyor.
Ek olarak sanırım Xebec onların Voice of All Things'e sahip olduğunu bilmiyor, iç ses olarak karşısına çıkan herkese "lütfen beni öldürün" diyor olabilir. Ha bu ikisinin VoAT'a sahip olduğunu biliyorsa o zaman Xebec tarihte ve soy bağında daha açıklanmayan başka şeyleri de öğrenmiş demektir.
Bu 3lüden kimse tek yemez. Boş muhabbet bu.O zaman bunu çizmesi lazım Oda'nın. Şu an üçlü tek yemiş gibi duruyor.Savaşa katılmazsalar olayı Roger ve Garp bitirirse hiç tartışılacak bir yönü kalmaz.
Nasıl vardın buna ?WB dönüp savaşmazsa net oğlu net Roger ve Garp >> WB.