Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 88 79.3%
  • Orta

Kullanılan: 16 14.4%
  • Kötü

Kullanılan: 7 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    111
Belki yazılmıştır bilmiyorum bütün mesajları okumadım ama Sabo Imu'ya direkt olarak ateş ile saldırdığında Imu saldırıyı absorbe eder gibi yutmuştu. Aynı şekilde Gunko'nun oku gibi bir saldırı ile de Sabo'ya ciddi yara vermişti.

Bu 6'lı saldırıyı da aynı şekilde absorbe edip o saldırıların verdiği enerjiyi Xebec'i dönüştürmek için kullanmış olabilir mi kendi gücü veya tekniği öyle bir şey olabilir. Absorbe ettiği saldırı ne kadar güçlüyse o seviyede dönüştürme gücü olarak kullanmıştır.

Bu aynı zamanda Xebec'i nasıl bu kadar kolay dönüştürdüğünü de açıklar.

Bu doğruysa o zaman şöyle bir sonuç çıkıyor, Imu'ya ne kadar güçlü saldırı ile hasar vermeye çalışırsak o kadar dönüştürme gücü olarak bize dönüyor aynı saldırı. Imu'ya herhangi bir saldırı yapılmadığı durumda sadece kendi gücü kadar dönüştürebiliyor anlamı çıkar bu da low profile korsanlar gibi kişileri dönüştürebilir sadece demek oluyor. Şimdi Dorry Broggy low profile mi diyeceksiniz bence Imu'ya göre low profile arkadaşlar.

Peki Imu'yu nasıl yenecekler ona herhangi bir güçlü saldırı yapmadan ney yapacaklar ki Imu yenilsin. Buraya döneceğiz.

Hatırlarsanız Doflamingo kutsal topraklardaki bir hazineden bahsetmişti o hazineyi ele geçiren dünyayı yönetir anlamında bir konuşma yapıyordu bence bu hazine imu'nun elbafa geldiğinde elinde tuttuğu kitap. Bu kitap dönüştürme vb. tekniklerin nasıl uygulandığını gösteren bir antik yadigar yani oyunlardan aşina olduğumuz "relic"

Imu zamanıda bu kitabı ele geçirmiş oradaki tekniklerle ölümsüzlüğü dönüşmeti vb. teknikleri kullanarak dünyanın başına geçmiş birisi.

Bu kitabı Karasakal'ın ele geçireceğini düşünüyorum kimin sayesinde tabi ki şu an hali hazırda kutsal topraklarda bulunan lafitte sayesinde. Karasakal kitabı ele geçirince Imu'nun olayı o an bitecek.

Zamanında bunu Davy Jones yapmak isteyip yapamamış ve konu o zaman kapanmış. ancak karasakal onları yapamadığını yaparak Davy'nın kanını yerde bırakmamıştır.

Karasakal'ın meyveyi hatırlarsanız bir saldırı aldığında saldırının etkisini kendi vucudunda daha fazla hissediyordu. Yani ona 1x vurduysanız 2x hissediyor gibi. Düşünsenize bu Imu'nun saldırı aldıkça saldırının gücü kadar dönüştürebiliyor konusu karasakalın meyve ile birleşince nasıl bir sonuç ortaya çıkar? hatta ve hatta karasakal'ın deprem meyvesi en büyük hasar meyvelerinden birisi dimi? deprem ile kendine hasar verip absorbe ettiğini ve onu da dönüştürmek için kullandığını? Sonsuz bir potansiyel açığa çıkar.

Buradaki kilit nokta bu aşamadan sonra Luffy'nin meyvesi ve Xebec'in bahsettiği diğer ikinci meyve. ben onun Law'ın meyvesi olabileceğini de düşünüyorum ama benimki fanlık da olabilir tabi.
Yanlis hatirlamiyorsam IM kitabi çemberden çıkarıyor, yani kitabin kendisi bile ruhani veya meyve yetenegi olabilir. O yuzden hazinenin kitap oldugunu sanmiyorum.

Diyelim ki kitabin fiziksel bir formu var, OP serisinde yaninda tasidigin sey asla kaybolmaz, yok olmaz, resmediliyor. Misal Kaidonun kanabosu, bir sahnede yokken baska bir sahnede Kaido onu yoktan cikarabiliyor. Kumanin incili de ayni hesap. IMin kitabi da boyle olur ve calinamaz tahminimce. IM de istedigi zaman kitabi getirir okur kapatir vs.

Diger hususta Toriko okuduysan bilirsin, IM eger gercekten saldirilari absorbe edip enerjisini kullanabiliyorsa, yani bildigin saldirilari yiyorsa, Torikodaki Neoya benzetilebilir.

O halde IMe saldirdiginda sonsuza kadar güçlenebilir ancak onun hoşuna gitmeyecek sekilde saldirdiginda yani yemek istemeyecegi ataklari yedirdiginde, bu da muhtemelen Nika gibi kahkaha atarak/korkmayarak/endiselenmeyerek olabilir, IM sinirina ulasip kaybedebilir.

WB prime'ında değil ki nasıl eksi yazılıyor anlamıyorum.Şuan ki çağın başrolleri şunlar:
Xebec
Roger
Garp
Bundan sonra WB geliyor.
Bazıları diyecek WB Roger'ı tuttu diye.Aga tutması ondan güçlü ya da denk olduğu anlamına gelmez.Şeytan Xebec'e karşı durabilen kişi WB idi.Xebec'in şeytan haki eskisinden daha güçlü olduğu belli.Hem Xebec Roger ve Garp'a diyor beni öldürün çünki kendisine en yakın güçte kişiler onlar.
Roger ve Garp da primeinda degil ki. WBnin önüne koyacak hicbir featleri yok.

TVde Prime tek karakter Xebec.

Xebecin Garp ve Rogera beni öldürün demesi, onlar disinda kimse kalmadigindan olabilir mi acaba :)

Üstelik IM Xebece herkesi öldür diyor, Xebec kimseyi öldürmek istemiyor, kendisi beni öldürün diye teklifte bulunuyor.

Burdan Garp- Roger Xebece yakin gibi bir anlam cikmaz. Birak Iblis Xebeci, Iblis olmadan önceki haline bile denk degiller. Roger WBde takilirken yazar Xebeci oyalamak için Garlingin yanina başka şövalyeler ve başka Davy iblisler katiyor. Xebec onlari bile süpürüyor. IM/Satürn gelmese ve ciddi bir savaş olsa ortada ne Garp kalirdi ne Roger.

Yanlis hatirlamiyorsam IM kitabi çemberden çıkarıyor, yani kitabin kendisi bile ruhani veya meyve yetenegi olabilir. O yuzden hazinenin kitap oldugunu sanmiyorum.

Diyelim ki kitabin fiziksel bir formu var, OP serisinde yaninda tasidigin sey asla kaybolmaz, yok olmaz, resmediliyor. Misal Kaidonun kanabosu, bir sahnede yokken baska bir sahnede Kaido onu yoktan cikarabiliyor. Kumanin incili de ayni hesap. IMin kitabi da boyle olur ve calinamaz tahminimce. IM de istedigi zaman kitabi getirir okur kapatir vs.

Diger hususta Toriko okuduysan bilirsin, IM eger gercekten saldirilari absorbe edip enerjisini kullanabiliyorsa, yani bildigin saldirilari yiyorsa, Torikodaki Neoya benzetilebilir.

O halde IMe saldirdiginda sonsuza kadar güçlenebilir ancak onun hoşuna gitmeyecek sekilde saldirdiginda yani yemek istemeyecegi ataklari yedirdiginde, bu da muhtemelen Nika gibi kahkaha atarak/korkmayarak/endiselenmeyerek olabilir, IM sinirina ulasip kaybedebilir.

Roger ve Garp da primeinda degil ki. WBnin önüne koyacak hicbir featleri yok.

TVde Prime tek karakter Xebec.

Xebecin Garp ve Rogera beni öldürün demesi, onlar disinda kimse kalmadigindan olabilir mi acaba :)

Üstelik IM Xebece herkesi öldür diyor, Xebec kimseyi öldürmek istemiyor, kendisi beni öldürün diye teklifte bulunuyor.

Burdan Garp- Roger Xebece yakin gibi bir anlam cikmaz. Birak Iblis Xebeci, Iblis olmadan önceki haline bile denk degiller. Roger WBde takilirken yazar Xebeci oyalamak için Garlingin yanina başka şövalyeler ve başka Davy iblisler katiyor. Xebec onlari bile süpürüyor. IM/Satürn gelmese ve ciddi bir savaş olsa ortada ne Garp kalirdi ne Roger.
Garp ve rogera deme sebebi grup halindeki kalan en güçlü kişiler olması saldıkları kral hakisini sezince uçuyor yanlarına zaten imuda şaşırıyor ben emir vermedim buna nası kendi kafasına göre uçtu diye

-- garling featles karakter xebecin onları patoz etmesi beyazsakal garp veya rogerında yapamayacağı anlamına gelmiyor pek

Kısaca base xebecin garp wb rogerdan aman aman güçlü denicek bi gösterimi yok

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık