Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 74 78.7%
  • Orta

Kullanılan: 13 13.8%
  • Kötü

Kullanılan: 7 7.4%

• Kullanılan toplam oy
    94
Bir amaç yüklenmesi şart.

Xebex İmu ve hükümet ile, Roger son ada derdinde, Whitebeard aile derdinde,
Big Mom bütün ırklar derdinde, Kaido kaos derdinde.

Peki Garp amacı nedir, bu adam herşeyi görüp neden vurdumduymazlığa vuruyor ne istiyor?

Oda'nın bunu yedirmesi lazım.

Ace'in senaryo gereği ölmesi gerekmesi başka, Garp'ın Luffy gelmese orayı koruyor olması başka.

Sıkıntı şu ki retcon yaparken Roger'a uygun bir şekilde yapması. Bu olaylar Roger'ı bozmadı. Ama Garp'ı buraya dahil etmemeliydi. Ettiyse de ona göre bir açıklama getirmeli. Karakter çok çelişkilerle dolu oldu böyle. Önceden güçlü ama umursamaz bir adam görünümündeyken bu bildikleri ile umursamaz kalması kabul edilemez.

Doğru. Her şeyi geç, bu Roger takıntısı nereden geliyor, onu da açıklamadı. Hatta Roger da normal değil; 1156. bölümde kaçmaya hazırlanırken, gelen Garp’ın gemisi denilince adam plan değiştiriyor :alkis:

Doğru. Her şeyi geç, bu Roger takıntısı nereden geliyor, onu da açıklamadı. Hatta Roger da normal değil; 1156. bölümde kaçmaya hazırlanırken, gelen Garp’ın gemisi denilince adam plan değiştiriyor :alkis:

Bana abi-kardeş ilişkisini hatırlatıyor. birbirlerinden nefret edip öldürmeye çalışıp yeri gelince sırt sırta veriyorlar.

İkisinin birbirlerine takıntılı olması. şimdilik gizem.

Bir amaç yüklenmesi şart.

Xebex İmu ve hükümet ile, Roger son ada derdinde, Whitebeard aile derdinde,
Big Mom bütün ırklar derdinde, Kaido kaos derdinde.

Peki Garp amacı nedir, bu adam herşeyi görüp neden vurdumduymazlığa vuruyor ne istiyor?

Oda'nın bunu yedirmesi lazım.
Dostum adam zaten suç olarak gördüğü herşeye karşı çıkmak için denizcilerde denizcilerde olması garpın önüne gelen kötülüğe müdahele etmesine engel değil.

Asıl garpın suça karşı düşmanlığı nerden geldi onu öğrenmemiz lazım onu öğrenirsek yeterli zaten.

Dostum adam zaten suç olarak gördüğü herşeye karşı çıkmak için denizcilerde denizcilerde olması garpın önüne gelen kötülüğe müdahele etmesine engel değil.

Asıl garpın suça karşı düşmanlığı nerden geldi onu öğrenmemiz lazım onu öğrenirsek yeterli zaten.
Oda önce Roger takıntısını açıklasın. ben denizci olması derdinde değilim. isterse Gorosei olsun arka planını doldurması lazım.

Garp konusu 16 yıldır kapanmıyor global'de herkes mantıklı bir açıklama istiyor.

Xebec olayından sonraki gelişmelerden bahsediyorum. Öncesinde denk bir düşman görünce heveslenen tipler olmaları normal. Ama bu olaydan sonra Roger gerçek tarihi öğrenmeye girişmişken Garp aynı adam olarak devam ediyor.

Oda önce Roger takıntısını açıklasın. ben denizci olması derdinde değilim. isterse Gorosei olsun arka planını doldurması lazım.

Garp konusu 16 yıldır kapanmıyor global'de herkes mantıklı bir açıklama istiyor.
odanın çok istediği garp geri dönüşü olursa 2 baş karakteri olucak zaten 1-garp 2-roger burda onları işleyeciğini düşünüyorum 4-5 bölümlük bir iş zaten.

Xebec olayından sonraki gelişmelerden bahsediyorum. Öncesinde denk bir düşman görünce heveslenen tipler olmaları normal. Ama bu olaydan sonra Roger gerçek tarihi öğrenmeye girişmişken Garp aynı adam olarak devam ediyor.
O kısmı sword’u kurmasına falan bağlar büyük ihtimal, yoksa başka nasıl dolduracak altını?

Birincis xebec çok kolay gitti. Bu kadar güçlü birinin Haki yerine meyveyle saf dışı kalması çok mantıksız. İkincisi Imu’nun meyvesi çok dengesiz güçlü. Hem Xebec gibi birini dönüştürebiliyor hem de ekstra güç veriyor. Üstelik meyvelerin zayıflığı olan Haki ile bile öldüremiyorsun. Saçmalık

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık