Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1164: Davy'nin Kanı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 53 73.6%
  • Orta

Kullanılan: 12 16.7%
  • Kötü

Kullanılan: 7 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    72
Enteresan bir bolumdu. Xebec icin bir sigara daha yaktim… Bolumde dikkat ceken 3-5 nokta vardi yanlisim olursa duzeltirsiniz.

1. Bu gordugumuz Imu denilen varlik benim dusunceme gore Mu isimli birisini ya temsil ediyor ya da onun avatari gibi bir sey. Asiri derecede FMA esintileri var. Simbiyotik gibi yerlesmis Mu’nun icinde.
2. Zaten Xebec’e soyledigi cumlede sunu diyor; Davy D. Jones denen sefil bir kere bile kral olmadi. Mu ve Davy’i baglayan kaderde senin bir yerin yok. Burasi acayip celiskili bir cumle. Mu ile Davy arasinda ya ask oldu ya da evlilik oldu Joy Boy araya girdi vesaire degisik bir hikaye cikacak. Xebec sonrasinda Davy’in iradesini alacak verilen sozu yerine getirecek birisinin olmasindan mi korkuyorsun diyor. Hatirlarsaniz Xebec bu adaya giderken benim sonum geldi Harald sag cikma sansim yok demisti. Kendisi de farkindaymis orada oleceginin. Bu Davy’in iradesini Karasakal ustlenecek. Xebec daha sonra hangisinden daha cok korkuyorsun Joy Boy mu Davy mi diyor. Imu ise ikisi de uzun sure ortaya cikmayacaklar diyor. Anlasilan Joy Boy ve Davy farkli kisiler ve Davy donemin krali iken Joy Boy nika meyvesi yemis kisi olarak ortaya cikiyor. Joy Boy da bildiginiz gibi Luffy’in iradesini aldigi kisi.
3. Mu harika askerler buldu onlar nazik ve kafasi karisik devler diyor ama ne hikmetse 48 sene boyunca devleri askeri yapamamis. Buradan Harald’i yukseltecek Oda. Yillarca bas kaldirdi diyecek.
4. Xebec donustukten sonra Kaido ve Linlin ne oldugunu anlayamadan saf disi birakildi tepki bile veremediler en son WB’ye dogru giderken WB gelen saldiriyi deprem meyvesi ile blokladi daglardan biri yikildi. WB de devre disi kaldi. Ufak bir not Gekko Moria’nin adasi bence tek dagli God Valley. Bu cesetleri nasil buldugunu da aciklar. Tanri Vadisi yok edilmemis bence.
5. BU BOLUMUN EN ONEMLI NOKTASI ERIS. Eris Xebec’i gorunce ona diyor ki sen daha hazir olmadigin halde onunla yuzlestin ve kaybettin diyor. Teach’in bugun sahip oldugu tum bilgi birikimi ERIS’ten geliyor. Cunku her seyi biliyor Eris, Imu’yu yenmek icin neye ihtiyacinin oldugunu ne zaman hazir olacagini biliyor. Bir gizem daha cozuldu.
6. Kuma bildigin melek. Dragon ise akil tutulmasi yasadi. Ayrica Roger korsanlarindan Kid’e benzeyen adamin goturdugu hazinede Shanks uyuyor.
7. Xebec’in gozyaslari… Roger ve Garp’a ic dunyadan seslenmesi yeni bir ozellik olarak seriye girdi. Bunun D.’lerle alakali oldugunu dusunuyorum. Ilerde Gaban bunu aciklayacaktir.

Dipnot: Xebec’ten kacan Eris ve Teach’a gemiden top atesleyen denizcileri gorunce yine bir tiksindim. Bu denizciler goksel ejderhalardan daha kotu

Son düzenleme:
Dragon'un bir bebeği bile kurtaramadım serzenişi ile Luffy'nin Sabaody'de tayfadan kimseyi kurtaramayış hali direkt aynı panel. Luffy gibi Dragon da henüz hazır değildi ve bu olay itibariyle muhtemelen hem meyve gücü kazandı hem de D.O. kurma yolundaki zihinsel süreç iyice netleşti.

Karasakal ve Luffy ittifakı asla olmaz.Şunu neden hala anlayamıyorsunuz anlayamıyorum.En fazla biribirinden habersiz şekilde yardım ederler(İmpel Down'da olduğu gibi).Abisinin ölümünden sorumlu adamla asla ittifak olmaz.

Karasakal ve Luffy ittifakı asla olmaz.Şunu neden hala anlayamıyorsunuz anlayamıyorum.En fazla biribirinden habersiz şekilde yardım ederler(İmpel Down'da olduğu gibi).Abisinin ölümünden sorumlu adamla asla ittifak olmaz.
Kimse zaten Law gibi Teach'in Çoppır'dan şapka yapmasını beklemiyor ki, senin anlamadığın kısım burası. Aynı gemide parti yapsın demiyoruz, ittifak olacaklar diyoruz. Kid nasıl Luffy'le Kaidoyu indirmek için savaştıysa, Teach da IM'i indirmek için Luffy ile birlikte saldıracak, başka şansları yok gibi duruyor.

Hakiyle telepatik konuşma diye birşey var mıydı ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.

Herşeyin sesini duyma gibi bir güç olabilir.
Herşeye sesini iletme.Yer gök canlı cansız ne varsa seni dinlemek zorunda.

Kimse zaten Law gibi Teach'in Çoppır'dan şapka yapmasını beklemiyor ki, senin anlamadığın kısım burası. Aynı gemide parti yapsın demiyoruz, ittifak olacaklar diyoruz. Kid nasıl Luffy'le Kaidoyu indirmek için savaştıysa, Teach da IM'i indirmek için Luffy ile birlikte saldıracak, başka şansları yok gibi duruyor.
Aralarında kan davası var adamların.Luffy teachi ilk gördüğü anda Allah ne verdiyse saldırdı impel downda.Seride böyle kan davalı olduğu başka kimse yok.Akainu bile görevini yapıyordu diyebilirsin, ama teachin hiçbir şansı yok, çünkü o bir kalleş.

Yalnız bu kadar olaydan sonra Teach saf kötü biri çıkmaz bence. Bu kadar dramdan sonra imkanı yok çıkmaz. En fazla intikam için yoluna çıkanları harcayan(Bkz: Ace) nitelikte bir kötü olur. Her şey retcon yiyor ya. Durduramıyoruz Oda Efendiyi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık