Yani fanlık yapıyorsun.Roger wb garp genel olarak zirve kabul edilir benim bu üçlüden favorim garp güç-karakter anlamında onu daha üstün alıyorum o yüzden.
Yani fanlık yapıyorsun.Roger wb garp genel olarak zirve kabul edilir benim bu üçlüden favorim garp güç-karakter anlamında onu daha üstün alıyorum o yüzden.
Net bir ölçek yok aralarında kendi yorumlamamla garpı üstün alıyorum savunurumda.Yani fanlık yapıyorsun.
Kaidou’yu ben üstün almıyorum, Oda alıyor. Manga’da gördüklerimiz de bu durumu doğruluyor. Garp’ta ne gördün de en güçlü ilan ettin? Adam Roger’la denk, ötesi değil.Net bir ölçek yok aralarında kendi yorumlamamla garpı üstün alıyorum savunurumda.
Kaidoyu üstün alıyon fansın sende demekki nası bakış açısı bu güç ölçeği böyle işlemiyor![]()
Bu yanilgilarin sebebi sirf KK anlatimi nedeniyle Rogerin zirve sanilmasi. Bu yanilgiya düşen otomatik Garpi da zirve sayiyor ama o hikaye geçti, yazar Oden fbsiyle çöpe atti resmen, Xebec fbsiyle de tutusturdu yakiyor.Kaidou’yu ben üstün almıyorum, Oda alıyor. Manga’da gördüklerimiz de bu durumu doğruluyor. Garp’ta ne gördün de en güçlü ilan ettin? Adam Roger’la denk, ötesi değil.
Hikayeye, tanitima, featlere bakmak yerine senin dedigine baksak o zaman şu iki paragraf tamamen çöpe gider kusura bakma.Serideki en güçlü ifadeleri çer çöp.
Wb en güçlü dendiği vivre cardda rogera eşit diye övülüyor ölümünde rogera eşit güçte diye övülüyor adam.
Mihawk desen en güçlü kılıç ustası ama öyle bir lanse ediliş yok.
Kaido desen 1v1 sözü halk tarafınfan yayılıyor en güçlü yaratık sözüne baksak old wb yaşarken ona en güçlü korsan deniyordu old wb>kaido almamız lazım.
Datebookta mihawka strongestman deniyor?
Magazinlerde shanks en güçlü ilan ediliyor.
Bu ünvanlar genelde halk arası yayılan sözlerin esamesi zaten oda net bir güç kıyası yapmayacağını hiçbir zaman belirtiyor sbs de millet gelmiş verilen ünvandan en güçlü ilan ediyor kaidoyu wb yi mihawkı felan.
Kaido desen odene kurban gidiyordu.
Old wb desen kendini tutan akainuya kafayı bıraktı.
Mihawk desen vista ile sıkı savaşıyordu en son.
Bu serinin zirve korsanları roger-wb-roxtur gerisi bunlardan sonra gelir kim ne diyorsa diyebilir.
Roger ile garp ve wb eşit lanse edildiği için bu üçlüde zirve kabul edilir aralarında kim güçlü kim favori buna net veri olmaz herkes kendi yorumunu katar.
Şimdilik şöyle duruyor bence:Serideki en güçlü ifadeleri çer çöp.
Wb en güçlü dendiği vivre cardda rogera eşit diye övülüyor ölümünde rogera eşit güçte diye övülüyor adam.
Kaido desen 1v1 sözü halk tarafınfan yayılıyor en güçlü yaratık sözüne baksak old wb yaşarken ona en güçlü korsan deniyordu old wb>kaido almamız lazım.
Bu ünvanlar genelde halk arası yayılan sözlerin esamesi zaten oda net bir güç kıyası yapmayacağını hiçbir zaman belirtiyor sbs de millet gelmiş verilen ünvandan en güçlü ilan ediyor kaidoyu wb yi mihawkı felan.
Bu serinin zirve korsanları roger-wb-roxtur gerisi bunlardan sonra gelir kim ne diyorsa diyebilir.
Roger ile garp ve wb eşit lanse edildiği için bu üçlüde zirve kabul edilir aralarında kim güçlü kim favori buna net veri olmaz herkes kendi yorumunu katar.
En güçlü denizci Garp diye ünvanı olsa Imu’yu tekler diye dolaşırsın ortamlarda.Serideki en güçlü ifadeleri çer çöp.
Ne bekliyon hükümet denizciler içinde ünvanmı verecek garpın en güçlü denizci olduğunu anlamak için ünvana gerek yokEn güçlü denizci Garp diye ünvanı olsa Imu’yu tekler diye dolaşırsın ortamlarda.
Akainu > GarpNe bekliyon hükümet denizciler içinde ünvanmı verecek garpın en güçlü denizci olduğunu anlamak için ünvana gerek yok![]()