Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 78 65.0%
  • Orta

Kullanılan: 23 19.2%
  • Kötü

Kullanılan: 19 15.8%

• Kullanılan toplam oy
    120
Yazar söylüyor lafını anlamıyorum. Yazar bu dünyanın içine dahil bir karakter değil. Bütün herkesin ağzından çıkan doğru yanlışları yazar söylüyor zaten. Bege in bize kendi ağzıyla BM nin derisi kalın demesi ve bunun doğru bilgisi olması da yazardan, kare içinde one piece evrenindeki çoğunluğun düşüncesini yazmasıda yazardan. Bütün o denizcilere saldırma, kaçma kovalama ıvır zıvırlarınu gazeten halk muhtemelen öğreniyordur çünkü aslında büyük olaylar ki kaido adını muhtemelen böyle böyle yonko olarak duyurdu. Wanoda yıllarca yatarak yada kendini ordan buradan atarak değil. Neyse. İstediğin karakterin fanı olabilirsin tabi zevk meselesi. Ben sadece mangayı bu şekilde okuduğumu söylüyorum.

Al sana sıralama yapayım da aydınlan;

Kaidou Başgan > Big Mom > Wb > Xebec > Roger = Garp = Sengoku
Töbe töbe jumpscare yedik nası bukadar yanlış liste olabilir inanılmaz.
Diğer karakterler, Kaidou’nun gösterdiğinin çeyreğini göstermediler ama tabii sen garp fanısın, senden bu kadar mantık beklenir. Garp > Imu demeye devam
La kaidonun maks eşleştiği adam kizaruya karşı bayılıyor ne çeyreği gösterememesi ne hayal dünyasında yaşıyosunuz wanonun çer çöpünü dövmek kimseyi zirve yapmaz :/

Yazar söylüyor lafını anlamıyorum. Yazar bu dünyanın içine dahil bir karakter değil. Bütün herkesin ağzından çıkan doğru yanlışları yazar söylüyor zaten. Bege in bize kendi ağzıyla BM nin derisi kalın demesi ve bunun doğru bilgisi olması da yazardan, kare içinde one piece evrenindeki çoğunluğun düşüncesini yazmasıda yazardan. Bütün o denizcilere saldırma, kaçma kovalama ıvır zıvırlarınu gazeten halk muhtemelen öğreniyordur çünkü aslında büyük olaylar ki kaido adını muhtemelen böyle böyle yonko olarak duyurdu. Wanoda yıllarca yatarak yada kendini ordan buradan atarak değil. Neyse. İstediğin karakterin fanı olabilirsin tabi zevk meselesi. Ben sadece mangayı bu şekilde okuduğumu söylüyorum.
Anlaşılmayacak bir şey yok.

Bege'in söylediklerinin doğru çıkması Bege'in bilgisinin doğru olduğunu gösterir, yazarın Bege'in ağzından konuştuğunu değil. Tam da bu yüzden karakterlerin konuşmaları yuvarlak balonla, yazarın 3. kişi olarak konuşması ise dikdörtgen balonla çiziliyor.

Yazar 3. kişidir ve tüm evrene hakimdir, onun dikdörtgen balonla yaptığı açıklamalar mutlak doğru kabul edilir. Daha ortada Teach yokken adam Xebec'i gelecekte Teach'in babası diye tanıtıyor, bu da mı halkın bilgisi. WB'ye dünyanın en güçlü adamı diyor, bunun nesi yalanlanacak. Sadece hangi dönem en güçlü olduğu tartışılır, doğal olarak 0 yaşında en güçlü olması beklenemez. Dünya çapında kılıç turnuvası yok Mihawk'a en iyi kılıçustası diyor, yazar diyor bunu, sonra bunun altını dolduruyor.

Karakterlerin yuvarlak balon içindeki beyanları ise kendi bilgileriyle sınırlıdır ve yanlış da olabilir. Sengokunun anlattıklarının yanlış çıkması bunun en güzel örneğidir.

Töbe töbe jumpscare yedik nası bukadar yanlış liste olabilir inanılmaz.
Knk senin aşık olacağın bir liste yapıyorum, garp fanlarını bu listeyle tekte tavlıyorum;

Garp > All

La kaidonun maks eşleştiği adam kizaruya karşı bayılıyor ne çeyreği gösterememesi ne hayal dünyasında yaşıyosunuz wanonun çer çöpünü dövmek kimseyi zirve yapmaz :/
Kizaru kılına zarar veremiyor Nika’nın. Tek yeyip oturuyor. Sonra da enerjisi biten Nika yerde kalıyor. Sonra enerjiyi toplayınca Kizaru + Saturn’ü pizza yapıyor, akabinde 5 Gorosei’nin içinden geçiyor. Kaidou bu canavarla tek başına kapıştı.

Knk senin aşık olacağın bir liste yapıyorum, garp fanlarını bu listeyle tekte tavlıyorum;

Garp > All

Kizaru kılına zarar veremiyor Nika’nın. Tek yeyip oturuyor. Sonra da enerjisi biten Nika yerde kalıyor. Sonra enerjiyi toplayınca Kizaru + Saturn’ü pizza yapıyor, akabinde 5 Gorosei’nin içinden geçiyor. Kaidou bu canavarla tek başına kapıştı.
tek yiyip oturma yok g5 e kadar tüm formlara üstün gelip g5 e tüm gücünü ve enerjisini harcatıp g5 ile aynı anda yere yığılan ve yerden ilk kalkan bir kizaru var ve bunu mental nerfli bir şekilde yapıyor sonraki sahnede yemek veriyor luffye adam zaten tam enerji luffy vs arkası dönük kizaru görüyoruz.

kiado>g5 zaten ama g5 luffy öyle aman aman üst seviye değil öyle bir sorun var bikaç güçlü saldırı atam bayılam karakteri kendisi.

ben garp>all almıyorumki listem şöyle olurdu

joyboy>im>davy jones>devil rox>garp>=wb>=roger>base rox

yonkoular arasında
prıme wb>kaido>shanks>luffy>bigmom>teach

amiraller arasında

akainu>=kuzan>kizaru>fujıtora>aramaki

tanrı vadisi esnasında ise

im>devil rox>base rox>=garp>=roger>=wb(bu bölüme bağlı rogerın önünde olabilir)>garling(regen avantajı)>kaido>=bigmom>ray>gaban>ganzui>jhon (shiki ve kyou hakkında fikrim yok)

tek yiyip oturma yok g5 e kadar tüm formlara üstün gelip g5 e tüm gücünü ve enerjisini harcatıp g5 ile aynı anda yere yığılan ve yerden ilk kalkan bir kizaru var ve bunu mental nerfli bir şekilde yapıyor sonraki sahnede yemek veriyor luffye adam zaten tam enerji luffy vs arkası dönük kizaru görüyoruz.

kiado>g5 zaten ama g5 luffy öyle aman aman üst seviye değil öyle bir sorun var bikaç güçlü saldırı atam bayılam karakteri kendisi.

ben garp>all almıyorumki listem şöyle olurdu

joyboy>im>davy jones>devil rox>garp>=wb>=roger>base rox

yonkoular arasında
prıme wb>kaido>shanks>luffy>bigmom>teach

amiraller arasında

akainu>=kuzan>kizaru>fujıtora>aramaki

tanrı vadisi esnasında ise

im>devil rox>base rox>=garp>=roger>=wb(bu bölüme bağlı rogerın önünde olabilir)>garling(regen avantajı)>kaido>=bigmom>ray>gaban>ganzui>jhon (shiki ve kyou hakkında fikrim yok)
Yine Garp > All demişsin :hhh:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık