Al sana sıralama yapayım da aydınlan;İstediğiniz kadar eğip bükebilirsiniz Xebec herkesten güçlü değil zaten; Prime Kaido'dan güçlü.
Kaidou Başgan > Big Mom > Wb > Xebec > Roger = Garp = Sengoku
Al sana sıralama yapayım da aydınlan;İstediğiniz kadar eğip bükebilirsiniz Xebec herkesten güçlü değil zaten; Prime Kaido'dan güçlü.
Daha önce aydınlaşmıştım zaten, Eyvallah. Düzelttim hatayı.Al sana sıralama yapayım da aydınlan;
Kaidou Başgan < Big Mom < Wb < Xebec < Roger = Garp = Sengoku
Diğer karakterler, Kaidou’nun gösterdiğinin çeyreğini göstermediler ama tabii sen garp fanısın, senden bu kadar mantık beklenir. Garp > Imu demeye devamDaha önce aydınlaşmıştım zaten, Eyvallah. Düzelttim hatayı.
Töbe töbe jumpscare yedik nası bukadar yanlış liste olabilir inanılmaz.Al sana sıralama yapayım da aydınlan;
Kaidou Başgan > Big Mom > Wb > Xebec > Roger = Garp = Sengoku
La kaidonun maks eşleştiği adam kizaruya karşı bayılıyor ne çeyreği gösterememesi ne hayal dünyasında yaşıyosunuz wanonun çer çöpünü dövmek kimseyi zirve yapmaz :/Diğer karakterler, Kaidou’nun gösterdiğinin çeyreğini göstermediler ama tabii sen garp fanısın, senden bu kadar mantık beklenir. Garp > Imu demeye devam
Anlaşılmayacak bir şey yok.Yazar söylüyor lafını anlamıyorum. Yazar bu dünyanın içine dahil bir karakter değil. Bütün herkesin ağzından çıkan doğru yanlışları yazar söylüyor zaten. Bege in bize kendi ağzıyla BM nin derisi kalın demesi ve bunun doğru bilgisi olması da yazardan, kare içinde one piece evrenindeki çoğunluğun düşüncesini yazmasıda yazardan. Bütün o denizcilere saldırma, kaçma kovalama ıvır zıvırlarınu gazeten halk muhtemelen öğreniyordur çünkü aslında büyük olaylar ki kaido adını muhtemelen böyle böyle yonko olarak duyurdu. Wanoda yıllarca yatarak yada kendini ordan buradan atarak değil. Neyse. İstediğin karakterin fanı olabilirsin tabi zevk meselesi. Ben sadece mangayı bu şekilde okuduğumu söylüyorum.
Knk senin aşık olacağın bir liste yapıyorum, garp fanlarını bu listeyle tekte tavlıyorum;Töbe töbe jumpscare yedik nası bukadar yanlış liste olabilir inanılmaz.
Kizaru kılına zarar veremiyor Nika’nın. Tek yeyip oturuyor. Sonra da enerjisi biten Nika yerde kalıyor. Sonra enerjiyi toplayınca Kizaru + Saturn’ü pizza yapıyor, akabinde 5 Gorosei’nin içinden geçiyor. Kaidou bu canavarla tek başına kapıştı.La kaidonun maks eşleştiği adam kizaruya karşı bayılıyor ne çeyreği gösterememesi ne hayal dünyasında yaşıyosunuz wanonun çer çöpünü dövmek kimseyi zirve yapmaz :/
tek yiyip oturma yok g5 e kadar tüm formlara üstün gelip g5 e tüm gücünü ve enerjisini harcatıp g5 ile aynı anda yere yığılan ve yerden ilk kalkan bir kizaru var ve bunu mental nerfli bir şekilde yapıyor sonraki sahnede yemek veriyor luffye adam zaten tam enerji luffy vs arkası dönük kizaru görüyoruz.Knk senin aşık olacağın bir liste yapıyorum, garp fanlarını bu listeyle tekte tavlıyorum;
Garp > All
Kizaru kılına zarar veremiyor Nika’nın. Tek yeyip oturuyor. Sonra da enerjisi biten Nika yerde kalıyor. Sonra enerjiyi toplayınca Kizaru + Saturn’ü pizza yapıyor, akabinde 5 Gorosei’nin içinden geçiyor. Kaidou bu canavarla tek başına kapıştı.
Yine Garp > All demişsintek yiyip oturma yok g5 e kadar tüm formlara üstün gelip g5 e tüm gücünü ve enerjisini harcatıp g5 ile aynı anda yere yığılan ve yerden ilk kalkan bir kizaru var ve bunu mental nerfli bir şekilde yapıyor sonraki sahnede yemek veriyor luffye adam zaten tam enerji luffy vs arkası dönük kizaru görüyoruz.
kiado>g5 zaten ama g5 luffy öyle aman aman üst seviye değil öyle bir sorun var bikaç güçlü saldırı atam bayılam karakteri kendisi.
ben garp>all almıyorumki listem şöyle olurdu
joyboy>im>davy jones>devil rox>garp>=wb>=roger>base rox
yonkoular arasında
prıme wb>kaido>shanks>luffy>bigmom>teach
amiraller arasında
akainu>=kuzan>kizaru>fujıtora>aramaki
tanrı vadisi esnasında ise
im>devil rox>base rox>=garp>=roger>=wb(bu bölüme bağlı rogerın önünde olabilir)>garling(regen avantajı)>kaido>=bigmom>ray>gaban>ganzui>jhon (shiki ve kyou hakkında fikrim yok)

Roger wb garp genel olarak zirve kabul edilir benim bu üçlüden favorim garp güç-karakter anlamında onu daha üstün alıyorum o yüzden.Yine Garp > All demişsin![]()