Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163: Vaatler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 71 64.5%
  • Orta

    Kullanılan: 21 19.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    110
Bu soruların hiçbirine yol açmayacak çok basit bir çözüm vardı. O da Beş Kadim'in meyveyi bilmiyor olmasıydı, ama bakıyoruz meyvenin adını değiştirenler kendileri. Gomu Gomu no Mi yapmışlar adını. Etrafta lastik güçleriyle Gomu Gomu isimli saldırılar yapan biri var. Adamlar görünce tepki dahi vermiyorlar. Retconun da bir adabı olur. Sadece bir balonda Kadim'in biri "bu meyve..." demiş olsa dahi şu anda bunları konuşmuyorduk.

Senin için bu kadar irdelemeye gerek olmayabilir, ama benim için var. 23 senedir takip ettiğim, 16 senedir de çevirdiğim bir seriden daha üst kalite şeyler beklemem gayet normal bir durum bence.
Doğru ama şöyle bir gerçek var. Oda bu eleştirileri çok kafaya taksa şuan bu soruya cevap verecek bir bölüm çizebilir, belki de çizicek.

O yüzden bende eleştiriyorum hakkaten süründürüyor adam okuyucuları\izleyicileri.

En sonunda bekleye bekleye Lost gibi olucak çoğu şey büyük ihtimalle. Ama yinede en azından bu arctaki gidişattan ben memnunum.
 
Doğru ama şöyle bir gerçek var. Oda bu eleştirileri çok kafaya taksa şuan bu soruya cevap verecek bir bölüm çizebilir, belki de çizicek.

O yüzden bende eleştiriyorum hakkaten süründürüyor adam okuyucuları\izleyicileri.

En sonunda bekleye bekleye Lost gibi olucak çoğu şey büyük ihtimalle. Ama yinede en azından bu arctaki gidişattan ben memnunum.
Çizeceğini sanmıyorum, ama cizince yeniden konuşuruz
 
Hakikaten kader kaza olayına bağlayıp ne yaparsak yapalım zaten öldüremeyecez, en iyisi gelmesini bekleyelim, hazırlık yapalım modunda olabilirler. Daha önce joyboyu yenmişler, yine yeneriz kafasındalar. Zaten bugün bile olacaklar yüzlerce yıl öncesinden belliymiş. Demek ki bunun olacağını biliyorlar, ona göre hazırlık yapıyorlar.
 
Sordugunuz sorularin cevabini soyle dusunuyorum, bu manga ben bildim bileli 90’larin sonlarindan beri var ve ben 2004 yaz aylarinda hediye gelen dergiden beri imkanlarim el verdikce okuyorum, okuyamadigim bolumleri anime izleyerek tamamladim. O yillarda gerek televizyon dizilerinde gerek filmlerde gerek kitaplarda gerek manga kulturunde oldukca yaygin olan kadercilik, zamana birakmalar, sans farktorleri vardi. Hatta o donemin hit romantik sarkilarinda bol bol hissedersiniz. Hal boyle iken ustunden 20 sene gecmis bir kulturde elbet ki trend egilimleri olacak artik bugun kusaklarin degismesiyle z kusaginin, alfa kusaginin olaylara bakis acisi da degisti realizm oldukca yayginlasti. Hepimiz olaylara onlar sayeainde artik daha gercekci bakiyoruz bizler yaslanmis olabiliriz ama onlara ayak uydurabilmek icin bizim duygularimiz daha da koreldi ama bu demektir ki Oda da bizimle ayni bakis acisina sahip? Elbette ki hayir. Japonlar Turklere gore daha kaderci insanlar her zaman karanligi aydinlatacak kahramani bekleyen insanlar. Bunu Naruto’da Bleach’ta AOT’te ve bilumum mangada gorebilirsiniz. One Piece kaderciligin en guzel orneklerinden ve cogu zaman mantigin realitenin sinirlarini da asiyor. O yuzden niye boyle oldu demek yerine mangakanin sonda aciklayacagi malum olaylari beklemek lazim. Beklenen sonu hemen hemen herkes biliyordur zaten
 
Söylenicek çok şey sorulacak çok soru var ama anlaşılan raftel'de herşeyin inciğini cıncığını öğreneceğiz. Şimdilik bazı şeylerin cevaplarını vermeyle yetinecek gibi oda.
 
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık