Garp olayı bullshit olmuş
Bakalım nasıl sıvayacak
Bakalım nasıl sıvayacak
İmu incelmiş Lili tekmeyi basmış vah vahHer sınırsız gücün ağır bir şartı vardır. en güzel örnek Dress Rosa daki Sugar... Hobi Hobi nomi dokunduğu herkesi oyuncağa çeviriyor. Anılarını siliyor ve sonsuz gençlik veriyor..oyuncaklar hasar almıyor.Oyuncak sayısı neredeyse sınırsız...Karşılığında görünümü çocuk kalıyor
.
İmunun gücüde bunun muadili... Dokunduğu herkesi şeytana çeviriyor ve hasar almıyorlar. Bu gücün karşılığında muhtemelen ağır bedel ödedi İmu..
Sugar ın gücünün bedeli meyvesiyle orantılı idi.. Oyuncağa karşılık çocuk görünümü...
İmunun gücünün bedeli de meyvesiyle orantılı olmalı...şeytanlaştırma karşılık Şeytani görünüm. Bu yüzden Tahta çıkamıyor ve şu anda gölge olan görünümü şeytani olmalı.. Ağır bir bedel.
Şöyle bir görünüm bekliyorum.
![]()
Aslında garpın kişiliği hep böyleydi sıvamalık bişiy yok kötülük gördümü karşısında duruyor işte ama denizcilerde kalma mevzusunu bende merak ettim.Garp olayı bullshit olmuş
Bakalım nasıl sıvayacak
Bende hem denizcilerde sonrasında nasıl kaldığını ve Roger ile olan düşmanlığının açıklanmasını bekliyorum.Aslında garpın kişiliği hep böyleydi sıvamalık bişiy yok kötülük gördümü karşısında duruyor işte ama denizcilerde kalma mevzusunu bende merak ettim.
HAKİMAN.Rocks korsanlarındaki tüm önemli isimlerin meyvesi var. Xebec'te olmaması tuhaf gerçekten.
Rocks/Roger/Shanks/Mihawk/Rayleigh birbirine çok benziyor.Tabii ki aralarında farklar da var ama. Aralarındaki farkları biraz daha gösterse daha iyi olurdu. Herkes %80 aynı build olup da sadece spelleri ve skilleri hafif farklı gibi.HAKİMAN.
Ben ondan bahsetmiyorumAslında garpın kişiliği hep böyleydi sıvamalık bişiy yok kötülük gördümü karşısında duruyor işte ama denizcilerde kalma mevzusunu bende merak ettim.