Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam senin bu uslubunu ben hic begenmiyorum haberin olsun agzin bozuk, her seye ters cevap veriyorsun mantikli cevaplar olsa neyse de
Ben bi ara Fenerbahçenin başarısız teknik direktörü Erol Buluta Erol Cloud dediğim için bir velet tarafından reportlanıp ban yemiştim, garip forum.
Yüksek ihtimal hepsi birlikte IMU'ya saldıracaktır diğer türlü saçma olur. Bir kaç bölümün yorumlarını okudum herkes Garp ile ilgili tartışmalara girmiş. Kendisi gördüğümüz kadarı ile balon ya, başlarda böyle hissettirmiyordu fakat ODA hikayede kendisinin altını düzgün dolduramamış gibi hissettirdi son olaylarda.

Roger veya Garp Rocks'a karşı ciddi ciddi savaştıysa bu ikisini artık Oda bile kurtaramaz.
Roger ve garpın roxa saldırmak gibi bişiy yapmasınında mantıklı bir açıklaması olmazki :)
Ben bi ara Fenerbahçenin başarısız teknik direktörü Erol Buluta Erol Cloud dediğim için bir velet tarafından reportlanıp ban yemiştim, garip forum.
Yüksek ihtimal hepsi birlikte IMU'ya saldıracaktır diğer türlü saçma olur. Bir kaç bölümün yorumlarını okudum herkes Garp ile ilgili tartışmalara girmiş. Kendisi gördüğümüz kadarı ile balon ya, başlarda böyle hissettirmiyordu fakat ODA hikayede kendisinin altını düzgün dolduramamış gibi hissettirdi son olaylarda.
Güç olarak diyorsan garpa balon demekik bi durum yok tam aksine şu geridönüşle garpın gücü kabul ediliyor karakteri olarak konuşursam şuana kadar olan 40 senesi zorlama bir senaryoylada olsa oda tarafından kurtarıldı ama denizcilerde neden kaldığı ve sonraki bölümlerde neler yapacağı garpın karakteri için kader anlarından biri olucak.

Donanma kahramanı olsa ne, olmasa ne? Adam hükümete karşı geldiğinde hükümet karşıtı olacak, Dragon gibi. Dragon’a yapılmayan, Garp’a mı yapılacak?

O tabelayı emekli olduktan sonra yaptırıyor.
Dragon'un davası kutsal ejderlere,hükümet değil.Bu arada Dragon'un orjinal ünvanı Dünyanın en iğrenç suçlusu.Genel halk Dragon'u Karasakal,Kaidou,Doflamingo gibi görüyorlar.Garp bişey yapmaya çalışsa böyle propagandalar yiyecek.O yüzden bişey yapamıyor.Donanama kahramanı sayesinde bişey yapamıyorlar zaten.Sengoku diyor bunu.Normalde Garp'ı silmeleri gerekirdi ama popülerliği sayesinde bunu yapamadılar,diye.Genel olarak popülerliği kahraman ünvanından sonra geliyor.Göreceğiz ağa.Bölüm tam gelsin bi ondan sonra konuşalım bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık