Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1163 Öngörüş

Kilit Garp.

--Korsanların yanında idamı göze alıp Ejderlere karşı mı savaşacak ?
--Ejderlerin yanında karaktersizlik/şerefsizlik/namussuzluk yapıp Korsanlara karşı mı savaşacak ?
--MF'deki gibi üçlü koltuğa oturup donut yerken savaşı mı izleyecek ?
--Ana savaşa karışmadan sivilleri kurtarmak için Kutsal Şövalyelerle/masumlara top sıkan denizcilerle mi savaşacak ?
Hocam farkındamısın bilmem ama garp naparsa yapsın ceza almaz bu olaydan çünkü burdaki olayları gizlemek için garpı kullanmak zorundalar.

Hocam farkındamısın bilmem ama garp naparsa yapsın ceza almaz bu olaydan çünkü burdaki olayları gizlemek için garpı kullanmak zorundalar.
--Dragon Kutsal Ejdere uyutucu da olsa silah sıkıyor
--Luffy Kutsal Ejder yumrukluyor
--Xebec/WB/Ray/Gaban Kutsal Şövalye tokatlıyor.
--Leo +Sai Kutsal Ejder tokatlıyor

Açıkçası Garpın bugüne kadar kutsal ejdere vurduğunun çizilmemesi karaktere eksi yazıyor, o yüzden TVde Garptan bir fiske bekliyorum şahsen, IMe bir başkaldırı fena olmazdı. IM olmasa bile Gunkoya veya silahşör elemana tam masumlara saldırırken yumruğu geçirse güzel olurdu. Silahşör eleman korsan / masum / köle ayırmadan herkese sıkıyordu en son, Garp dur dese güzel olurdu.

--Dragon Kutsal Ejdere uyutucu da olsa silah sıkıyor
--Luffy Kutsal Ejder yumrukluyor
--Xebec/WB/Ray/Gaban Kutsal Şövalye tokatlıyor.
--Leo +Sai Kutsal Ejder tokatlıyor

Açıkçası Garpın bugüne kadar kutsal ejdere vurduğunun çizilmemesi karaktere eksi yazıyor, o yüzden TVde Garptan bir fiske bekliyorum şahsen, IMe bir başkaldırı fena olmazdı. IM olmasa bile Gunkoya veya silahşör elemana tam masumlara saldırırken yumruğu geçirse güzel olurdu. Silahşör eleman korsan / masum / köle ayırmadan herkese sıkıyordu en son, Garp dur dese güzel olurdu.
100 metre öteden beyazsakalı sezen garpa 5 metre dibindeki oğlunu sezdirmeyen bir yazar varken benim umudum gün geçtikçe azalıyor usta :(

Şimdi bu bölüm roger ve garp birbirine girmezse yada xebecin kalan ekibi roger veya garp ile uğraşmazsa garp ve rogerda roxlara desteğe gitmesi çok mantıklı geliyor yada domi reverse bir rox görmemiz gerekicek.

İçimden bi ses dragonun önünün garling tarafından kesilceğini ve bunun finalde bir geri dönüşle bağlanıcağını dragonun roger tarafından kurtarılması sonuca rogera hayran olucağını o yüzden idamına gidiceğini dğşünüyorum.

Garptan beklentim ise sivillere zarar veren bir kutsal şövalyeye veya korsana saldırması ama isteğim imuya girmesi olur nekadar favorimde olsa şurda yapıcağı hareketler ile çok diken üstünde şuan.

Belki de bakarsın meyve çıkmaz.Çıkarsa logia türü rüzgar ya da ona benzer bir meyve çıkmasını isterim.Mitolojik Zoan'dan bıktık.
Off isimli rüzgar saldırıları yapması lazım. Mitolojide de yeri var.

Rüzgarlar, Anemoi olarak bilinen tanrılar tarafından temsil edilir. Her bir rüzgar yönü farklı bir tanrıyla ilişkilidir:

Boreas: Kuzey rüzgarı, soğuk ve serttir.

Zephyrus: Batı rüzgarı, yumuşak ve bahar getiricidir.

Notus: Güney rüzgarı, sıcak ve fırtınalıdır.

Eurus: Doğu rüzgarı, genellikle belirsiz ve değişkendir.

Off isimli rüzgar saldırıları yapması lazım. Mitolojide de yeri var.

Rüzgarlar, Anemoi olarak bilinen tanrılar tarafından temsil edilir. Her bir rüzgar yönü farklı bir tanrıyla ilişkilidir:

Boreas: Kuzey rüzgarı, soğuk ve serttir.

Zephyrus: Batı rüzgarı, yumuşak ve bahar getiricidir.

Notus: Güney rüzgarı, sıcak ve fırtınalıdır.

Eurus: Doğu rüzgarı, genellikle belirsiz ve değişkendir.
Mitoloji çıksa hemen şu denir.Aman Meyveden dolayı böyle möyle falan derler.Akainu meyvesi logia ve onda da güzel saldırılar var.Logia çıkması daha iyi olur. Önemli olan meyve değil ki,kullanıcı da.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık