Garp konusunda biraz sinir oluyorum.Bi de hızlı yazdığım için kelimeleri hatalı yazıyorum.Hocam senin bu uslubunu ben hic begenmiyorum haberin olsun agzin bozuk, her seye ters cevap veriyorsun mantikli cevaplar olsa neyse de
Garp konusunda biraz sinir oluyorum.Bi de hızlı yazdığım için kelimeleri hatalı yazıyorum.Hocam senin bu uslubunu ben hic begenmiyorum haberin olsun agzin bozuk, her seye ters cevap veriyorsun mantikli cevaplar olsa neyse de
Dragon kutsallara karşı geldiğinde foosha köyü niye hayatta kaldı? Demekki işler senin dediğin gibi yürümüyor.2.cisini seçerekn KENDİ MEMLEKETİNE KORUMAK için korsanlarla savaşır.Kutsal ejderlerle savaşırsa sonuçlar şunlar olucak:
Morgans ahaber bülteni
-Koramiral Garp korsanlarla işbirliği yaparak,Tanrı vadisindeki halkı katlettiler.
-Goa krallığı Foosha köyünü tanımaz.
-Sonraki festival'de Foosha köyü halkı olur.
Donanma kahramanı ünvanı öncesi diyorum.Dragon kutsallara karşı geldiğinde foosha köyü niye hayatta kaldı? Demekki işler senin dediğin gibi yürümüyor.
Cevabı herkes biliyor...Kilit Garp.
--Korsanların yanında idamı göze alıp Ejderlere karşı mı savaşacak ?
--Ejderlerin yanında karaktersizlik/şerefsizlik/namussuzluk yapıp Korsanlara karşı mı savaşacak ?
--MF'deki gibi üçlü koltuğa oturup donut yerken savaşı mı izleyecek ?
--Ana savaşa karışmadan sivilleri kurtarmak için Kutsal Şövalyelerle/masumlara top sıkan denizcilerle mi savaşacak ?
Acun Ilıcalı God Valley'e Survivor parkuru kurmuş diye anladım. Örümceği yakalayan büyük ödülü kazanacakmış.
Oyaji yine depara kalkmış anlaşılan...
Garp is hereOyaji yine depara kalkmış anlaşılan...