Beyazsakalın akainudan aldığı saldırılar ve yediği delici saldırı dışında ekstra pekbir ciddiye almalık hasar yok hepsini toplasan 1 acoc tekniğinin vericeği etkiyi vermez zaten no name denizcilerden mermi yiyceğini sanmıyorum bile hiçbi top tierin haki basıp engellenebiliyor yani.Dayanıklılık için diyorum bunu.Bana göre beyazsakal Xebec,Roger,Garp'dan kat be kat daha dayanıklılar.Hakisi onlardan güçsüz olabilir ama güçlü bir şeytan meyvesi bunu kapatıyor.Adamın yaşlı hali bile ne kadar dayanıklı olduğunu gördük.Genç halini öldürmek ya da yenmek için başını kesmen gerekiyor.
Sengoku'nun hangi söylediği doğru çıktı kolpa yapıyor herkese.Xebec için Roger'ın en güçlü rakibi dedi bizzat Sengoku. Zirve Garp'tan da zirve babalıktan da güçlü Xebec. Prime Roger denktir.
Şöyle bir sorun var.Marineforddaki Beyazsakal haki kullanamıyor olabilir.Bu da aslında no name denizcilerden hasar alabildiğini gösterir.Acıya karşı direnç anlamında dedim zaten.Bu yüzden benim için diğerlerinden güçlü.Xebec kafasında olsaydı şuan da dünyanın kralı olmuştu.Beyazsakalın akainudan aldığı saldırılar ve yediği delici saldırı dışında ekstra pekbir ciddiye almalık hasar yok hepsini toplasan 1 acoc tekniğinin vericeği etkiyi vermez zaten no name denizcilerden mermi yiyceğini sanmıyorum bile hiçbi top tierin haki basıp engellenebiliyor yani.
Beyazsakal endurance olarak yani acıya karşı direnç olarak zirvedir ama durabilty veya stamına konusunda değil.
Xebec-Teach ikilisi Monkey ailesini alır. Xebec Garp ve Dragon’u alır, Teach de Luffy’in meyveyi iptal ederek alır. Xebec çok güçlü.Figarland ailesini alırda monkey ailesi zor biraz hacı
Teach önce Law'ı, Xebec de önce Harald'ı indirsin.Xebec-Teach ikilisi Monkey ailesini alır. Xebec Garp ve Dragon’u alır, Teach de Luffy’in meyveyi iptal ederek alır. Xebec çok güçlü.
Dragonun çok güçsüz çıkarsa o dediğin olur onun dışında imkansız.Luffy ise haki farkıyla kazanır gibi günceldeXebec-Teach ikilisi Monkey ailesini alır. Xebec Garp ve Dragon’u alır, Teach de Luffy’in meyveyi iptal ederek alır. Xebec çok güçlü.