Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi'nde Ölüm Kalım Mücadelesi

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 64 94.1%
  • Orta

Kullanılan: 1 1.5%
  • Kötü

Kullanılan: 3 4.4%

• Kullanılan toplam oy
    68
Beyler Roger'ın Korsanlar kralı olmasından ya da Sengoku'nun onun bunun Roger için en güçlü demesinden yola çıkarak mı Roger'ın evrendeki en güçlü adam olduğu yorumunu mu yapıyorsunuz? Böyle bir anlatı var ama elde bunu tamamen gösteren bir veri yok şu an. Benzer mantıkla Kaido için konuşulan rivayetleri de gördük. Anlatı Roger'ın en güçlü olması yönünde olabilir, önümüzdeki süreç bunu kanıtlayabilir de, ancak şu an körü körüne Roger'ın tarihteki en güçlü korsan olduğunu savunmak boş. Düşündüğünüz kadar zemini olan bir düşünce değil. Kim neyi savunuyor bilmiyorum, son mesajlarda gördüklerimden yola çıkarak diyorum bunları.

Harbiden Garling mi seytanlastirmis Davy clanindan olanlari? Im daha sonra geliyor meydana oncesinde Xebec seytana dovusmusleri ve Garling’i defediyor. Ulan yaaa bu adamda da varsa seytanlastirma ozelligi cok sacma olur

Roger aşırı güçlü fakat en güçlü olmadı hiç bir zaman. Xebec ve Wb ondan daha güçlü çok net. Shikiden falan güçlüdür.
Yani, Xebec direkt farklı bir dünyada ben Roger ve WB'yi millet neye göre ayırıyor anlamıyorum. Daha çok veri lazım bunları sıralamak için. Zaten sıralamak da gerekmiyor, orası ayrı.

Kaido EN, güçlü olmadiği iddian boş, ki o lafı ettikten sonra Haki artira artira Nika dövüyor adam, o sahnelerde Rogera bir övgü yok, WByi niye örneklemiyor çünkü WB ayni zamanda meyve kullanicisi. Kaido orda hakinin önemini anlatiyor tabi haki kullanicisi Rogerdan bahsedecek.

Kaidoyla onlar ANCA karşılaşabiliyorlar, yenilgileri kesin.

Ayrıca o sahne bildiğin Roger gibi 4 kişi daha var demek ki bu da sizin Roger KK en güçlü o iddianizi patlatiyor zaten :)

Kendi kendini patlatıyorsun :)

Kaido nerde demiş Roger dünyayı fethetti diye, dolayli yoldan diyerek kilif bulmaya çalış sen :)

Kaido meyve kullanıcısı olmayarak güçlü gördüğü Rogerı örnek vermiş, yukarda da yazdim WByi örnek verecek hali yok. :)

Ayrica o sayfalari attigin iyi oldu,

--Kaidonun ilk cümlesi sadece meyveyle dünyayı fethedemezsin

--Karsisinda ne var uyanmis bir meyve,

--Neyi övüyor Hakiyi

--Bunları anlatirken ne yapiyor hakiyle abanip uyanmiş meyveyi dövüyor

Matematik ortada, Roger diye sizlanmaya devam edebilirsiniz :)
Harbiden boşa okuyon.

Hakiyi övdüğü ve her şeyi haki aşar dediği yerde dünyayı fetheden kişi olarak Roger'ı örnek veriyor adam. Okuduğunu anlayamadığını bir kez daha anlamış olduk.

Xebec bir önce ki dönemin Wbsi bence öyle aşırı güçlü değil Wb-Roger ve Garptan. Onlardan yaş olarak büyük olduğu için o dönemi domine etmiş. Xebecden sonra Wb en güçlü olmuş ihtiyarlayınca Kaido ve Shanks ağırlığı almışlar. Kaido yok şimdi Shanks ve Mihawk muhtemelen korsan camiasında güç ağırlığı olan isimler Shanks yenilince Mihawk ve Teach olur güç otoritesi. Mihawk da bir şekilde düşer Luffy ve Teach kalır. Big Mom-Shiki falanda yabana atılacak isimler değiller. Onlarda bu ligde.

@Reiper şu patlama kaidodanmı gelior diye bi inceleyelim.
rox korsanları başta adanın orta kısımında gösteriliyor

adanın orta kısımlarında ganzui-wb-shiki-babel gibi isimlerde mevcut

linlinin meyveyi aldığı konum burası

roxun aldığı kısım ise burası adanın orta kısmının karşısında gibi

rox devamında adanın sol kısmında geçtiği gözüküyor

bu patlama ise adanın orta kısımlarında oluyor kısaca rox garling veya bölüm içindeki garptan böyle bişiy çıkmıyor bu konumda bulunan wb-roger-shiki-kyou-bigmom-kaido var ama kuvvetle muhtemel bigmom vs kaidonun çarpışması olabilir yada toplu bi çarpışma olarak lanse edilmişde olabilir tek söyleyebileceğim net çıkarım rox-garling-garp tarafından bu patlamanın yapılmadığı.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık