umarım god valley 3-4 bölüm fıght izleriz tüm karakterlerin gücünü görelim az çok güzel olurdu baya.
Humanoid bir canlı değildir ya simbiyot gibi bir şey çıkabilirKolayca Amiral öldüren Xebec in defalarca Garling i yerin dibine sokması bölümün en güzel sahneleriydi. İmu dangalağının sürekli hayaletvari çizilmesi de ayrıca komik geliyor bana ...Bence bu adamın bir bedeni yok .Gücü karşılığında Orochimaru gibi beden değiştiriyor.
Hohenheim gibi bir sey cikar kesinHumanoid bir canlı değildir ya simbiyot gibi bir şey çıkabilir
Vivi üzeri yapmak yerine Luffy'e bence en büyük amacı Mr 2 (Bonclay) ile çok daha iyi yapabilir. Ama Bonclay idam ettirilmek istenirse (En büyük korsanların kaçmalarına sebep olduğu için);Tamamen Oda’nın prenses fantezisi. Vivi’yi kaçırdım, gel Luffy kurtar denmesi için Vivi’yi ortaya attı. Vivi bana göre manga başından beri önemsiz bir karakterdi. Prenses çıkmasını dahi beklemiyorken Imu’nun değer verdiği biri çıkması falan saçma sapan olaylar. Vivi üzerinden Luffy’e bir amaç vermek istemiş Oda.
Luffy, Bon-chan'ı kurtarmak istese gider bizzat Impel Down'ı söker alır oradan, Nika öyle bir kırık çar şuan.Vivi üzeri yapmak yerine Luffy'e bence en büyük amacı Mr 2 (Bonclay) ile çok daha iyi yapabilir. Ama Bonclay idam ettirilmek istenirse (En büyük korsanların kaçmalarına sebep olduğu için);
sadece Luffy değil, Buggy tayfası da gelir(ün kazanmak için), Dragon da oğlu için gelir, Garp da Luffy için gelir, Sabo da gelir Luffy için. Elbaf da gelir. Oranın Prensi, Luffy'inin takipçisi-adamı-. Crocodile da gelmeyi ister. Can borcu var çünkü. 2'inci impel Downda belki doflamingo da kurtarılıp getirilir{diğer Kaido korsanları (King vs) veya kim hapisteyse, Beyaz bıyık'ın oğlu da gelir}. Wano dünyaya açılmışsa o zaman Kaido ve BigMom da gelir. Lavdan kurtulmuş ve meyvelerini uyandırmış olarak gelir. Luffy Filosu da gelir. Eski beyaz bıyık korsanları da gelir. Çünkü WB'ın Luffy için söylediği onu takip edin veya onu koruyun dediği lafından bence (son sözünde değil)
Teach bu saldırıyı fırsata çevirip o da başka bir yere veya aynı yer de olur hücum edebilmek için gelir. Shanks ise Teach için gelir.... Oraya gelmeme ihtimali olan 2 kişi var. Bir tanesi Mihawk, rahatına çok düşkün olduğundan ve Zoro'nun en güçlü halini beklediğinden Zoro'nun kendi iyiliği için gelmeyebilir. İkinci gelmeme ihtimali en yüksek olan kişi Roronoa Zoro'dur. Tayfa bunun elini bir serbest bırakmış olsun, bir bakmışsınız İm'in yanında kaybolmuş halde bulur kendisini(tabi savaşa Zoro gelmemişse E.Oda oraya Mihawk'ı getirir)
(Bence güzel uydurdum)![]()
Bon chan'ın hayatta olduğunu bilmiyor ki.Luffy, Bon-chan'ı kurtarmak istese gider bizzat Impel Down'ı söker alır oradan, Nika öyle bir kırık çar şuan.![]()