Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162: Tanrı Vadisi Ölüm-Kalım Savaşı

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 108 93.1%
  • Orta

Kullanılan: 4 3.4%
  • Kötü

Kullanılan: 4 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    116
Beyazsakal Oden için yapabileceği her şeyi yaptı. Gemisine aldı, dostluk yaptı, evlatlarına baktı, Oden'in dış dünyayı deneyimleme hayaline olabildiğince yardımcı oldu. Asıl ayıp eden kişi Oden. Tayfayı geri dönme sözü verip terk etti, günlüğünde açıkça Roger'ı daha çok sevdiğini belirtti. Rayleigh ve Shanks kurtarsaymış madem. Beyazsakal'ın neden Oden'in intikamını almak ya da onu kurtarmak gibi bir yükümlülüğü olsun? Ki Roger Korsanlarının kalanlarına da kızmak yersiz çünkü tüm tarafların Oden öldükten 15-20 sene sonra haberi oluyor olaydan. Beyazsakal Oden tayfayı terk ettiğinde dahi Oden'in ailesi aç kalmasın diye erzağını Roger Korsanlarına verdi.

Her şeyi geçtim Beyazsakal melek değil. Egoları, hataları olan bir korsan. Oda sandığınız kadar siyah-beyaz resmetmiyor karakterleri. Garp, Roger, Dragon herkes dahil buna. Bazı karakterler istisna kalır Kuma, Luffy, Jinbei, Saul, Koby tarzı.

Son düzenleme:
Garlingin daha ilk tanıtımda şamarlanması tuhaf bana bu fb bitmeden birine sağlam girişeceğini düşündürtüyor şanslı kişi kim olur bilemem
Yazar gücünü ve yeteneklerini güncele saklıyor gibi geliyor bana da.

Güncelde Dragonla veya başkasıyla eşleşir. Sonra paslanmişim dedirtir. Biz de ulan bu adam o zaman TVde prime haldeydi ve bu yetenekleri daha iyi kullaniyordu ona rağmen Xebecle başa çıkamadı der Xebeci daha çok överiz.

Birisi Dof Kutsal Şövalye olabilir miydi demişti zamaninda, simdi şu gösterilenlere bakınca Dof daha da büyüyor.

Güncelde Dragonla veya başkasıyla eşleşir. Sonra paslanmişim dedirtir. Biz de ulan bu adam o zaman TVde prime haldeydi ve bu yetenekleri daha iyi kullaniyordu ona rağmen Xebecle başa çıkamadı der Xebeci daha çok överiz.

Birisi Dof Kutsal Şövalye olabilir miydi demişti zamaninda, simdi şu gösterilenlere bakınca Dof daha da büyüyor.
garling olurda dragondan kötü muamele görürse mesela tek yeme gibi o zaman xebece eksi yazar.

derin analiz yaparsan bölümde roxa karşı koyuyor baya bi süre yani kaybetmeside normal
yok ben okudum o yorumları doğru mücadele etmiş gözüküyor ama hiç gösterilmeden çizilmiş olmasıda şaşırtıcı doğrusu aynı linlin vs kaido mevzusu gibi olmuş buda.

Abi günceldeki savaşlarda şunları okuyunca beni çok enterese etmemeye başladı açıkçası bir imu var işte ilgimi çeken

Yıllar sonra tekrar girdim hesaba :byee:Birden aklıma düştü diye yazıcam saçma ama belki tutar. Wb nin meyvesine dünyayı yok edebilir denmişti teachin meyvesi de herşeyi yutabilir gibi birşey denmişti(net hatırlamıyorum) şimdi 2 güçte teach te ve Xebec Wb nin sorusuna karşılık olarak imu’ya Dünya diyebiliriz dedi. Bende diyorumki imuyu luffy değil teach indirir. Eğer işbirliği yapmazlarsa ortak düşman ayağına. son dövüş teach vs luffy olur diyorum iyi günler diliyorum.

Yıllar sonra tekrar girdim hesaba :byee:Birden aklıma düştü diye yazıcam saçma ama belki tutar. Wb nin meyvesine dünyayı yok edebilir denmişti teachin meyvesi de herşeyi yutabilir gibi birşey denmişti(net hatırlamıyorum) şimdi 2 güçte teach te ve Xebec Wb nin sorusuna karşılık olarak imu’ya Dünya diyebiliriz dedi. Bende diyorumki imuyu luffy değil teach indirir. Eğer işbirliği yapmazlarsa ortak düşman ayağına. son dövüş teach vs luffy olur diyorum iyi günler diliyorum.
Teach'in bunu yapması için fazla korkak.En fazla Teach'in içinde Xebec varsa olur bu senaryo.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık