Kaido zaten söz verdi Ace'e sen gelene kadar Tama yaşayacak diye.Ayyy öyle mi Marine Ford'dan önce öldü mü tama ? hahahaha her yazdıkca batırıyorsun yav xD

Kaido zaten söz verdi Ace'e sen gelene kadar Tama yaşayacak diye.Ayyy öyle mi Marine Ford'dan önce öldü mü tama ? hahahaha her yazdıkca batırıyorsun yav xD
Xebec orda shakkye odaklansa başka bir şeyi alırlardı bence de neyseRoger korsanları gerçekten ne istediyse almışlar. Tanrı vadisine geldiler Shakky yi istediler aldılar, hazineyi istediler aldılar gibi görünüyor. İleride Rafteli de bulacaklar. Tam bir winner tayfa.
![]()
Hiç yakışmamış, 1 gram etkilemedi vallahiYazık olmuş gerçekten.
![]()
Roger başardı denilen şeyler hep başkalarina bağlı.Xebec orda shakkye odaklansa başka bir şeyi alırlardı bence de neyse
Ben hiç katılmıyorum kaidodan daha çok yakıştığını düşünüyorumHiç yakışmamış, 1 gram etkilemedi vallahi
Kaldi ki Katanın meyvesi nerdeyse Logiadan daha nadir, Logia özelliği olan bir paramecia.
Yatsın kalksin dua etsin iyi ki Ejder meyvesi yemedim diye, yese yazar ona da uyanış açtırmazdı, eksik kalirdi.
Şimdi elinde hem logiavari bir yetenek var hem de hiçbir logianin yapamadığını yapip uyanış açabiliyor.
Katakurininki sadece zaman meselesi. 48 yaşında tahmini 10 yıl sonra prime olur. Kral haki eklemeyi öğrenirse daha da güclenir
Roger başardı denilen şeyler hep başkalarina bağlı.
--Xebec Erise koşmasa eli boş dönecekti.
--WB Odeni vermem dese Rafteli bulamaz, tarihi de öğrenemezdi.
Tamamen boş çar![]()
Bu kez Reiper'a katılıyorum.Tamamen haklı bu sefer.WB babalık edip yeni tanıştığı Oden'e kardeşim diyor, ekmek veriyor, Wanodan çıkamayan Odenin dışarı çıkmasına vesile oluyor, Oden dansözü ne yapıyor, WByi satıp Rogerın kucağına oturuyor.
Devamında ne yapıyor Oden, Rogerla Wanoya geliyor, ülkenin komple fabrikayla kaplandıģını görmesine rağmen dansözlükte dünya yıldızı olmak için Turist Menajeri Rogerla dünya turuna devam ediyor.
Döndüğünde bir de Kaido için 5 yıl dansözlük yapıyor. Patronuna isyan edince de pekmezini akıtıyorlar.
Oden gibi bir dansöz için WBnin evlatlarını tehlikeye atmaması WBye artı yazar.
Odeni dans ettirip üstünden geçinen Roger tayfası gitseymiş yardıma, 20 yıl Wanonun önünden geçmemiş Shanks/Gaban@RedTeroR
Herşey başkalarına bağlı.Hiç yakışmamış, 1 gram etkilemedi vallahi
Kaldi ki Katanın meyvesi nerdeyse Logiadan daha nadir, Logia özelliği olan bir paramecia.
Yatsın kalksin dua etsin iyi ki Ejder meyvesi yemedim diye, yese yazar ona da uyanış açtırmazdı, eksik kalirdi.
Şimdi elinde hem logiavari bir yetenek var hem de hiçbir logianin yapamadığını yapip uyanış açabiliyor.
Katakurininki sadece zaman meselesi. 48 yaşında tahmini 10 yıl sonra prime olur. Kral haki eklemeyi öğrenirse daha da güclenir
Roger başardı denilen şeyler hep başkalarina bağlı.
--Xebec Erise koşmasa eli boş dönecekti.
--WB Odeni vermem dese Rafteli bulamaz, tarihi de öğrenemezdi.
Tamamen boş çar![]()
Roger'ın bir anda yazıtlara ilgi duyup WB'den Oden'i isteyip raftele gitmesi korsanlar kralı olup tayfayı dağıttıktan sonra 1 yıl kaçıp Ace'i yaptıktan sonra idam edilmesi şuan flashbackte gördüğümüz karakteriyle çok fazla ayrışıyor. Bir noktada bir kırılma yaşamış olmalı bahsedilen hastalığı mı tetikleyici olmuş bunlara yoksa her şeyin sesini duyma ile alakalı bir şeyler mi yaşamış okuyup göreceğiz.Xebeci görüyoruz ağırlıklı onu okuyoruz bu yüzden genel olarak Roger geri kaldı gibi görünse de ben Rogerin daha rolünün gelmediğini düşünüyorum. E.oda bunca yıldır yatırım yaptığı Rogeri Xebec için harcayacağını düşünmüyorum.
Roger büyük bir şey başardı Xebecten bile büyük bence .
Bu arada Gorosei Imu'a efendim kimin ışığını söndürelim dediğinin altı da doldu .gerçekten kimi hedef alsalar ortadan kaldırmışlar Imu ve ekibi.