Kopyala yapıştır.Size bir soru Xebec'in mirasçısı kim?
Teach mi?
Loki mi?
Bu bölümden sonra yatar o ihtimal. IMin kendisi Satürnün içinde bölüm sonu canavarı olarak göründü, herkes karşısına geçti, yanında ufak ufak yerden kalkan Şövalyeler ve Iblisler de olacak. Mücadele bunlar arasında geçecek.Çok uzun zaman sonra okurken heyecanlandım gerçekten muazzam bir bölüm. Bu Xebec acayip bir karakter gerçekten benim de tahminim Imu bunu şeytanlaştırıp sivillerin üzerine saldı muhtemelen
Garp gayet aklı başında yav, Luffyle gram alakası yokGarp,Luffy gibi aklı bin karış havada bir adam. Luffynin de hiç bir şeyden haberi yok mesela Garpta aynı. Duymamış olabilir harbiden muhtemelen bu olaydan sonra hükümetten soğuyup amiralliği kabul etmeyip koramirallikte kaldı.
Yalan yok garpın sağlam bir istihbaratı olduğu belli ama oda heralde garp bunu gezi gibi biliyordu aslında farklı bir şey sanıyordu gibi yansıtmaya çalışmış ha gene batırmış ama olan şey şuan garpın bilmemesi yani odanın yöntemini bende desteklemiyorum ama yapıcak bişiy yok tanrı vadisi baştan aşağı retconlandı zaten bakalım neler görcez daha.Kong ve Sengokunun Garpa söylememesi mevzuyu kurtarmiyor işte.
1- WBnin her zaman duyardim demesi
2- Garpın Kongun gizlediği/söylemediği Shakky olayını kendi istihbaratiyla bilmesi
Senin anlattigini bozan durumlar.
Söylenti denilen şeyler kulaktan kulağa halk arasında çok hizli yayilip sonucunda denizcilere kadar gelen mevzular, bir suru örneği var.
Misal BMnin 63 yil once Elbafta köy yikmasi ve dev indirmesi kulaktan kulağa dünyadaki butun dev kralliklarinda yayiliyor ve nihayetinde denizcilere kadar geliyor, BMnin dosyasina koyuyorlar. Ödülleri anons eden eleman böyle bir söylenti var diyor.
Hakuba keza aynı, halk arasinda yayila yayila denizcilere kadar geliyor, arastirma ekibi gönderiyorlar.
Wbnin her zaman duyardim dediği söylentilerin Garp gibi kendi istihbaratina sahip birine ulasmama ihtimali yok, mesele burda.
Sengoku ve Kong hükümet emriyle çarka kim çomak sokmuşsa veya sokarsa ortadan kaldırıp ne oldu diye soran olursa kayboldu. tatile gitti. istifa etti vesaire örtbas ediyorlar.Benim anlamadigim donanmadan biri sorguladi diye ortadan kaldiriliyorsa bunca yildir yapilan av partileri ve buna katilan askerler, amiral seviyesindeki adamlar vesaire hicbiri mi konusmamis sorgulamamis? Hepsi mi katliam sever insanlarmis. Gerci bunu ne demeye soyluyorsam Garp bile hic bahsetmemis bu olaydan. Dragon baya bi denizci olarak durmus sonra istifa etmis. Sengoku zaten her seyden haberi var Tanri Vadisi olayini ilk anlatirken soykirim kelimesini kullanmasi bile
@Reiper Al sana bi saçmalık daha dragonun garpı görüp baba diye seslendiği sahneden sonra garp dragonu farketmiyorGarp Dragonu hala mı farketmedi ?
Garp luffy kadar aptal birisi değil denizci olarak yetişmiş sorumluluk alan asker yöneten bir adam ayrıca istihbaratlı nüfuslu ve bilgili birisi luffy düz aptal komedi karakteri şuanda.Garp Luffynin büyümüş hali bence. Luffy de Garp gibi olsa o duruma gelir.