Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 62.6%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 20 17.4%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.3%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    115
Benim anlamadigim donanmadan biri sorguladi diye ortadan kaldiriliyorsa bunca yildir yapilan av partileri ve buna katilan askerler, amiral seviyesindeki adamlar vesaire hicbiri mi konusmamis sorgulamamis? Hepsi mi katliam sever insanlarmis. Gerci bunu ne demeye soyluyorsam Garp bile hic bahsetmemis bu olaydan. Dragon baya bi denizci olarak durmus sonra istifa etmis. Sengoku zaten her seyden haberi var Tanri Vadisi olayini ilk anlatirken soykirim kelimesini kullanmadi bile

Size bir soru Xebec'in mirasçısı kim?
Teach mi?
Loki mi?
Kopyala yapıştır.

Teach = Momo
Loki = Yamato

Çok uzun zaman sonra okurken heyecanlandım gerçekten muazzam bir bölüm. Bu Xebec acayip bir karakter gerçekten benim de tahminim Imu bunu şeytanlaştırıp sivillerin üzerine saldı muhtemelen
Bu bölümden sonra yatar o ihtimal. IMin kendisi Satürnün içinde bölüm sonu canavarı olarak göründü, herkes karşısına geçti, yanında ufak ufak yerden kalkan Şövalyeler ve Iblisler de olacak. Mücadele bunlar arasında geçecek.

Şimdi IM Xebeci şeytan yaptı diyelim, Garp Xebecle kapişsa ne olacak, mesela Xebeci şeytan yapan IMle kapismayacak mi, bu ve bunun gibi abukluklar ortaya cikar bu ihtimalde.

Garp,Luffy gibi aklı bin karış havada bir adam. Luffynin de hiç bir şeyden haberi yok mesela Garpta aynı. Duymamış olabilir harbiden muhtemelen bu olaydan sonra hükümetten soğuyup amiralliği kabul etmeyip koramirallikte kaldı.
Garp gayet aklı başında yav, Luffyle gram alakası yok

Adamın kendine ait istihbarat ağı var. Kongun gizlediği mevzuyu biliyor.

Garpın mevzusu tam olarak şu ,

Dünyanın her yerinden bu şekil bilgi topladığını düşünüyorum.

Dragonun Luffyle karsilasmasindan tut Rayleighin Sabaodyde olduguna kadar her şeyi biliyordu Garp. Nasıl biliyor, kendi bilgi kaynaklari sayesinde işte.

Şimdi çıkıp WBnin her zaman duyardim dedigi seyi bilmediginin iddia edilmesi komik bile değil yani o derece sacmalik

Kong ve Sengokunun Garpa söylememesi mevzuyu kurtarmiyor işte.

1- WBnin her zaman duyardim demesi
2- Garpın Kongun gizlediği/söylemediği Shakky olayını kendi istihbaratiyla bilmesi

Senin anlattigini bozan durumlar.

Söylenti denilen şeyler kulaktan kulağa halk arasında çok hizli yayilip sonucunda denizcilere kadar gelen mevzular, bir suru örneği var.

Misal BMnin 63 yil once Elbafta köy yikmasi ve dev indirmesi kulaktan kulağa dünyadaki butun dev kralliklarinda yayiliyor ve nihayetinde denizcilere kadar geliyor, BMnin dosyasina koyuyorlar. Ödülleri anons eden eleman böyle bir söylenti var diyor.

Hakuba keza aynı, halk arasinda yayila yayila denizcilere kadar geliyor, arastirma ekibi gönderiyorlar.

Wbnin her zaman duyardim dediği söylentilerin Garp gibi kendi istihbaratina sahip birine ulasmama ihtimali yok, mesele burda.
Yalan yok garpın sağlam bir istihbaratı olduğu belli ama oda heralde garp bunu gezi gibi biliyordu aslında farklı bir şey sanıyordu gibi yansıtmaya çalışmış ha gene batırmış ama olan şey şuan garpın bilmemesi yani odanın yöntemini bende desteklemiyorum ama yapıcak bişiy yok tanrı vadisi baştan aşağı retconlandı zaten bakalım neler görcez daha.

Ama şu bölüm sengokuya fena - yazdı gerçekten hükümet köpekliğinde aramakiden farkı yokmuş elemanın.

Benim anlamadigim donanmadan biri sorguladi diye ortadan kaldiriliyorsa bunca yildir yapilan av partileri ve buna katilan askerler, amiral seviyesindeki adamlar vesaire hicbiri mi konusmamis sorgulamamis? Hepsi mi katliam sever insanlarmis. Gerci bunu ne demeye soyluyorsam Garp bile hic bahsetmemis bu olaydan. Dragon baya bi denizci olarak durmus sonra istifa etmis. Sengoku zaten her seyden haberi var Tanri Vadisi olayini ilk anlatirken soykirim kelimesini kullanmasi bile
Sengoku ve Kong hükümet emriyle çarka kim çomak sokmuşsa veya sokarsa ortadan kaldırıp ne oldu diye soran olursa kayboldu. tatile gitti. istifa etti vesaire örtbas ediyorlar.

Kendisinin Saul karakterine hükümetten şüphe mi ediyorsun demesi bile kapalı tehditdir.

Oyüzden fazla kurcalama sana verilen görevleri yap tadımız kaçmasın ali rıza bey mottosu güden yanlılar.

Garp Dragonu hala mı farketmedi ?
@Reiper Al sana bi saçmalık daha dragonun garpı görüp baba diye seslendiği sahneden sonra garp dragonu farketmiyor :) böyle zorlama sahnelerden bıkmadı şu yazar tanrı vadisi geliyo diye havalara uçuyoduk her bölüm falso kyouya kimin vurduğunu bile anlayamıyoruz olaylara bak.
Garp Luffynin büyümüş hali bence. Luffy de Garp gibi olsa o duruma gelir.
Garp luffy kadar aptal birisi değil denizci olarak yetişmiş sorumluluk alan asker yöneten bir adam ayrıca istihbaratlı nüfuslu ve bilgili birisi luffy düz aptal komedi karakteri şuanda.

Şeytan dedem ciddileşmiş. Luffy'nin pozlar da genetikmiş.

Garp şu tepkiyi veriyorsa bundan sonrası için Oda'nın bu işten sıyrılabileceğin tek yol "Garp Tanrı Vadisi'nde Av Partisine noktayı koydu ve bir daha yapılmadı." demek olur. Garp şu an denizcilerde değil ve Garling Gorosei'den biri oldu; bu dayağa doymayan dürzü şimdi Garp'ın yokluğunu fırsat bilip yeni bir Av Partisi düzenlensin.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık