Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 67 62.0%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.0%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    108
Garp beni rahat birakin yoksa bildiklerimi halka anlatirim diyerekten ust yonetime santaj uygulamis da olabilir:) Bu durumda Roger’in de suc ortagi oldugu anlasiliyor WB’nin de diger yonkoularin da. Gerci WB’yi ve Big Mom’u biraz anlayabiliriz ikisi de ayrim yapmadan degisik insanlari tayfasina almis, hayallerini gerceklestirmis. Kaido ise Wano’ya gitmis

Garp ilk kritik noktayı atlattı.

Bu olayları biliyor olması en kötü senaryoydu. Geçen hafta katliama şahit oldu ama hiçbir tepki vermedi denildi. Oysa o bölümde ölmüş herhangi bir sivil gördüğüne dair bir panel yoktu. Bunu söyleyince fan olmuştuk. Oysa bu bölüm ölmüş sivillere yeni rastladığını görüyoruz.

Şimdi bundan sonraki hareketleri önemli. Ne yapacak? Hala yaşayan siviller var onları farkedip kurtulmalarında rol alacak mı? Bu olaylar bittikten sonra gidip hesap soracak mı? Belki de Denizciliği bırakmak isteyecek ama Kong tarafından ikna mı edilecek sen masumlar için bu işe devam etmelisin şeklinde.

Denizciliği Kutsal Ejder köpekliği olarak görmeyen ve bu işi yapmaya devam eden bir sürü delikanlı denizci var. Fujitora, Smoker, Coby gibi. Garp'ın da motivasyonunu görmek lazım. Çok erkenden eleştirdiniz iki noktada şimdiden haksız çıktınız. O yüzden bölümleri bekliyoruz.
Garpın atlattiği bir sey yok.

-WBnin her zaman duyduğu katliamları hiç duymaması SAÇMALİK

-Aynı rütbedeki koramiral Sengoku her şeyi bilirken kankası Sengokudan çok daha fazla sahada gözüken Garpın hiçbir şey bilmemesi SAÇMALİK

-Kongun devlet sırrı sandiği Shakky olayını Kong demeden bilecek istihbarata sahip Garp için 3 yılda bir yapilan katliami bilmediği senaryosu tam anlamıyla ÇÖPTÜR.

OP hikayesine göre sandiğinin aksine Garpın bilmemesi en kötü senaryo oldu. Garpı kurtaracağim derken bütün hikayeyi çöp etti Oda.

-Aynı rütbedeki koramiral Sengoku her şeyi bilirken kankası Sengokudan çok daha fazla sahada gözüken Garpın hiçbir şey bilmemesi SAÇMALİK

-Kongun devlet sırrı sandiği Shakky olayını Kong demeden bilecek istihbarata sahip Garp için 3 yılda bir yapilan katliami bilmediği senaryosu tam anlamıyla ÇÖPTÜR.

OP hikayesine göre sandiğinin aksine Garpın bilmemesi en kötü senaryo oldu. Garpı kurtaracağim derken bütün hikayeyi çöp etti Oda.
Kutsal ejderlerin kucuk gezisini gercekten de orman gezisi falan yapiyorlar cicek bocek topluyorlar zannediyor olabilir:)

Ace in kurtulmasına yardım ediyor zaten Luffy'i durdurmayıp ace kurtulduktan sonra gidip kendisi ölüyor bir de Roger neden Garp'a emanet ediyor çocuğu tayfasında o kadar adam vardı herif gidip denizcilerin en büyük kahramanına veriyor çocuğunu
Kesinlikle. Roger'ın çocuğu Garp'a vermesi ayrı olay zaten. Newgate en mantıklı seçim olurdu ama işte One Piece, düşmanını romantize etmek falan filan. Ancak bunun için de düşmanın biraz onuru, gururu olması lazım. Gördüğümüz yere kadar Garp çok sınıfta kalıyor bence. Yani güzel bir tasarımının, karizmatik olmasının bir değeri yok kişiliğini değerlendirirken, dediğim gibi güncel olarak elimizdekilere bakarak söylüyorum bunu.

Ace'e yardımdan kastın cidden Luffy'nin yolundan çekilmesiyse, ki ben bunun yardımdan ziyade vicdanı rahatsızlık duymasından yapıldığını düşünüyorum, yine yetersiz. God Valley'i görmüşsün, yıllardır içeride ne haltlar yendiğini biliyorsun, sana emanet edilen çocuğun öldürülmesini engellemek için yaptığın en büyük hareket torunundan bir yumruk yiyip kenara geçmekse, olmuyor bu kardeş.

Sen de patlayanlardan biriydin di mi? Garp biliyordur diyip bu bölüm patlayanlardan.:D Yine senin mantığını tartışmak istemiyorum. Sana göre saçma olan umrumda değil.

Kesinlikle. Roger'ın çocuğu Garp'a vermesi ayrı olay zaten. Newgate en mantıklı seçim olurdu ama işte One Piece, düşmanını romantize etmek falan filan. Ancak bunun için de düşmanın biraz onuru, gururu olması lazım. Gördüğümüz yere kadar Garp çok sınıfta kalıyor bence. Yani güzel bir tasarımının, karizmatik olmasının bir değeri yok kişiliğini değerlendirirken, dediğim gibi güncel olarak elimizdekilere bakarak söylüyorum bunu.

Ace'e yardımdan kastın cidden Luffy'nin yolundan çekilmesiyse, ki ben bunun yardımdan ziyade vicdanı rahatsızlık duymasından yapıldığını düşünüyorum, yine yetersiz. God Valley'i görmüşsün, yıllardır içeride ne haltlar yendiğini biliyorsun, sana emanet edilen çocuğun öldürülmesini engellemek için yaptığın en büyük hareket torunundan bir yumruk yiyip kenara geçmekse, olmuyor bu kardeş.
Hocam God valley olayları retcon değil mi zaten marineford zamanın da god valley'e dair bir şey yoktu oda sonradan yazıyor bunları sonradan eklediği için de toplayayım derken hikaye karambole gidiyor

Hocam God valley olayları retcon değil mi zaten marineford zamanın da god valley'e dair bir şey yoktu oda sonradan yazıyor bunları sonradan eklediği için de toplayayım derken hikaye karambole gidiyor
Aynen. İşte retcon metcon ama sonuç olarak hikayeye bütüncül bakınca, Oda'nın da bazen sıvamasından mütevellit Garp iyi bir görüntü çizmiyor şu an.

Amacım Oda'ya sallamak değil direkt. 30 yıl hangi hikayeyi yazarsan yaz bir yerden sıkıntı çıkarır. İyi toparlamasını umalım bir noktada.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık