Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 66 61.7%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 18 16.8%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 12.1%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    107
Xebeck sen ne baba bi karaktersin ya. IMU"da bas edemeyip esini ve teachimi kullandi acaba. Adam deli dehset ilerliyor cünkü.

Sen de patlayanlardan biriydin di mi? Garp biliyordur diyip bu bölüm patlayanlardan.:D Yine senin mantığını tartışmak istemiyorum. Sana göre saçma olan umrumda değil.
Okumadiğin için yanliş hatirlaman normal. :) Benim tezim bildiği değil, hikayeye göre bilmesi gerektiğine ilişkin, bilmediği senaryoya da saçma diyorum iste, çelişki yok :)

@RedTeroR yüksek frekanslı bir patlama sesi duydun mu reis, tahmin et nerden gelmiş :)

Okumadiğin için yanliş hatirlaman normal. :) Benim tezim bildiği değil, hikayeye göre bilmesi gerektiğine ilişkin, bilmediği senaryoya da saçma diyorum iste, çelişki yok :)

@RedTeroR yüksek frekanslı bir patlama sesi duydun mu reis, tahmin et nerden gelmiş :)

Benim 4v2 olursa eğer nasıl gerçekleşeceğine dair ihtimal olarak bahsettiğim bir şey. Gerçekleşmeyince senin gibi saçmalık diyip kurtulmaya çalışmıyorum.

Sen kafana göre hikaye yazıp gerçekleşmeyince sürekli saçmalık diyip iki lafından biri saçmalık olan biri oldun Reiper.

Benim 4v2 olursa eğer nasıl gerçekleşeceğine dair ihtimal olarak bahsettiğim bir şey. Gerçekleşmeyince senin gibi saçmalık diyip kurtulmaya çalışmıyorum.

Sen kafana göre hikaye yazıp gerçekleşmeyince sürekli saçmalık diyip iki lafından biri saçmalık olan biri oldun Reiper.
beyler biz ne düşünsek düşünelim Oda her şeye retcon çakacağı için hiç ulaşamayız onun kafasına

Olay direkt Garp'ın yazımında. Ben haberi yok diye gömmedim hiç çünkü onun konumundaki birinin bilmemesi zaten başlı başına saçmalık olurdu, şu an Garp'ın güncel bildikleri dahilinde hala bulunmayı tercih ettiği yerden dolayı söylüyorum bunu. God Valley'i görene kadar mevzuyu çakmaması normal ama gelip işlenen suçları görüp yıllarca hükümetin kolluk kuvvetlerinde yer almaya devam etmesi, 20 yaşındaki Ace'in, kendisine güvenip oğlunu emanet eden adamın oğlunun ölmesine izin verip çocuk duman olduktan sonra rollenip Akainu'ya saldıracak gibi davranması falan, bayat valla.

Garp'ın ahlaki olarak toparlaması çok zor şu noktada. Önümüzdeki chapterlara iyi bakmak lazım. Her şekilde 30 yıldır her şeye rağmen aynı yerde kalmış.
Sebebini anlattığı zaman yazar konuşuruz gv sonrası ama garpa atılan sivilleri önemsemiyor iftirası ve olanları biliyor gibi sözler ortadan kalktı gv ye kadar bundan sonraki zaman dilimini öğrenmemiz lazım.

Bilmemesini bende saçma buluyordum ama kong/sengoku gibi kişişer söylememiş birde bu olayları araştıranlarda hep öldülmüş yani kısaca hükümet iyi gizlemiş garpın çevreside garp böyle bişeyi duyarsa karşı çıkar diye garptan gizlemiş olanları.

Ace konusu çok konuşuldu garp ace kaçsın diye bilerek yumruk yedi zaten sonraki kısımda ise ace döndü kendini öldürttü o yaşa kadar garp olmasa çoktan ölmüştü zaten kısaca ace ne yapmışsa kendine yaptı garpta ölümünü görünce sinirlendi yani sengoku olmasa dalardı akainuyu pert ederdi orda kuzanı sümsük gibi yere çalıyordu güle oynaya.

Garpın karakterinin toplanması için odanın elini taşın altına koyup garpın kişiliği hakkında verdiği bilgileri doldurması lazım şu zamana kadar doldurmaması odanın kötü yazarlığını gösterir benim gözümde buyüzden tartışıyoruz zaten.

Garpın atlattiği bir sey yok.

-WBnin her zaman duyduğu katliamları hiç duymaması SAÇMALİK

-Aynı rütbedeki koramiral Sengoku her şeyi bilirken kankası Sengokudan çok daha fazla sahada gözüken Garpın hiçbir şey bilmemesi SAÇMALİK

-Kongun devlet sırrı sandiği Shakky olayını Kong demeden bilecek istihbarata sahip Garp için 3 yılda bir yapilan katliami bilmediği senaryosu tam anlamıyla ÇÖPTÜR.

OP hikayesine göre sandiğinin aksine Garpın bilmemesi en kötü senaryo oldu. Garpı kurtaracağim derken bütün hikayeyi çöp etti Oda.
Kankası sengoku ve kong bile adamdan gizlemişler olanları gezi gibi anlatmışlar olayları sorgulayan biriside öldürülmüş yaz köşeye o adamda amiral çıkıcak.

Kısaca yazar 40 takla attı garp bilmiyor demek için ama bunu yapış şekli rezillik ama şuna katılmıyorum garp eğer bunu bilip ses çıkarmasaydı direk bu şerefsizliğe göz yummuş olurdu karakteri açısından bilmemesi daha iyi ama bilmemeside garpı mal yerine koymak gibi bir durum oluşturuyor donanmadaki sengoku-kong gibiler biliyorken bölümün türkçesi gelsinde sengoku ile garp arasındaki konuşmayı görelim daha net olur herşey.

Sebebini anlattığı zaman yazar konuşuruz gv sonrası ama garpa atılan sivilleri önemsemiyor iftirası ve olanları biliyor gibi sözler ortadan kalktı gv ye kadar bundan sonraki zaman dilimini öğrenmemiz lazım.

Bilmemesini bende saçma buluyordum ama kong/sengoku gibi kişişer söylememiş birde bu olayları araştıranlarda hep öldülmüş yani kısaca hükümet iyi gizlemiş garpın çevreside garp böyle bişeyi duyarsa karşı çıkar diye garptan gizlemiş olanları.

Ace konusu çok konuşuldu garp ace kaçsın diye bilerek yumruk yedi zaten sonraki kısımda ise ace döndü kendini öldürttü o yaşa kadar garp olmasa çoktan ölmüştü zaten kısaca ace ne yapmışsa kendine yaptı garpta ölümünü görünce sinirlendi yani sengoku olmasa dalardı akainuyu pert ederdi orda kuzanı sümsük gibi yere çalıyordu güle oynaya.

Garpın karakterinin toplanması için odanın elini taşın altına koyup garpın kişiliği hakkında verdiği bilgileri doldurması lazım şu zamana kadar doldurmaması odanın kötü yazarlığını gösterir benim gözümde buyüzden tartışıyoruz zaten.
Zaten Garp'ın bu kadar tartışma sebebi olması, benim ve birçok okuyucuya bayat gelmesi hep Oda'nın yazımı haliyle. Çünkü babacan, delikanlı, hak hukuk gözeten bir imajla yazılmış karakter. Aksiyonlar bunu karşılamıyor bence. Yazdıklarına değineyim kendi fikrimce.

Garp'ın Sengoku'yu, başkalarını GV sonrası hala adam yerine koyup arkadaşlık kurması bile çok sırıtıyor bence. Dediğim gibi bence Ace'i korumaktan çok vicdanan yapılmış bir hareket bence Marineford'da Luffy'nin önünden çekilmesi. E direkt kurtarsaydı Ace'i? Karşı gelmekten çekindiği şey nedir tam olarak? E Garp hiçbir şeyden çekinmeyecek bir imaj da çizdi. Nasıl yapacaz o zaman? Ya da hangi ilkeden, hangi, nasıl bir ahlak yapısından hala aynı konumda yer alıyor?

Garp sivilleri önemsemiyor demiyorum elbette. Bunlar abartılı anlatımlar. Yine de güncel haliyle sıfır güven veriyor dedem.

@Alpamis bigmomu tutturmuşsun usta bigmomun yanına wb de koysaymışsın tam olurmuş :)

Kaido kısmı patlamış sadece kaido baya büyük karakter çıktı tanrı vadisi içinde bile.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık