Bölüm 999 Kaido-Linlin arasındaki konuşma
Retcona devam

Retcona devam
Tek ihtimal o zaten. Joy boy'un hikayesiyle birlikte görebiliriz ama Oda'ya güven olmaz.kayıp yüzyıl flashback'inde işler bence. Böyle efsanevi bir karakteri es geçeceğini zannetmiyorum.
Yamato’nun validesinin meyvesiymiş o balık meyvesi hocamBölüm 999 Kaido-Linlin arasındaki konuşma
![]()
Retcona devam
Geçen yine rocks korsanlarını dağıtıyordum sonra baktım kıçım açıkta kalmış, Roger ve Garp'ın durumu da buna benziyor xDTek ihtimal o zaten. Joy boy'un hikayesiyle birlikte görebiliriz ama Oda'ya güven olmaz.
kaido Big mom'ın aklının gidik olduğunu fırsat bilip meyveyi çalıp yedikten sonra onun verdiğine inandırmış. Bu gariban kadın da kendi isteğiyle verdi zannediyor. Durum böyleyse Oda ancak böyle bir seneryoyla kurtarır diyecem de bu da kurtarmaz. Sağlam retcon varBölüm 999 Kaido-Linlin arasındaki konuşma
![]()
Retcona devam
Ben bu adama güveniyorumLinlin-Kaido arasında "sana onu ben vermeseydim hayatta kalamazdın bana bir can borçlusun" vari bir konuşma geçmişti o animede mi oldu ben Wano Onigashima'da birbirleri ile kapışrılarken konuştuklarını hatırlıyorum ancak animeyi izlerken
Dkfkfkfkfkfn ego savaşları biterse belki faydalı bir şey yapabilirler.Geçen yine rocks korsanlarını dağıtıyordum sonra baktım kıçım açıkta kalmış, Roger ve Garp'ın durumu da buna benziyor xD