Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 52 59.1%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 15 17.0%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 14.8%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 8 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    88
Linlin-Kaido arasında "sana onu ben vermeseydim hayatta kalamazdın bana bir can borçlusun" vari bir konuşma geçmişti o animede mi oldu ben Wano Onigashima'da birbirleri ile kapışrılarken konuştuklarını hatırlıyorum ancak animeyi izlerken

Gün geçmiyor ki Kaido reyize artı yazmasın. BM hikayesine bile retcon attırdı reyiz. Kendi emeğiyle çalmış helaaaal :respect:

Xebec 56 yıl önce Amirali geçerken almıştı, 18 yıl geçti, bu sefer de Şövalyelerin liderini geçerken alıyor. Bir de TV Garp-Roger bu adama denk, tutar, savaşır falan diyor Monkey fanları, big bang bu kadar şiddetli patlamamıştı. :)

Neticede 36 yaş WB- 21 yaş Kaido ve tahminince 53-54 yaş Xebec vs IM/Satürn olacak.

Etrafta bir de Davy klanından şeytanlaştırılmış kişiler var, Garp ve Roger muhtemelen bu şeytanlarla falan savaşacak.

E. Oda, akıllı yazar, şu Garp hanzosuna ne hikaye yazacağım, sayfa israfı diyor resmen :) Arıkovanında 3-5 panelde harcattı, şimdi ise başrolü bile vermiyor. :)

Gün geçmiyor ki Kaido reyize artı yazmasın. BM hikayesine bile retcon attırdı reyiz. Kendi emeğiyle çalmış helaaaal :respect:

Xebec 56 yıl önce Amirali geçerken almıştı, 18 yıl geçti, bu sefer de Şövalyelerin liderini geçerken alıyor. Bir de TV Garp-Roger bu adama denk, tutar, savaşır falan diyor Monkey fanları, big bang bu kadar şiddetli patlamamıştı. :)

Neticede 36 yaş WB- 21 yaş Kaido ve tahminince 53-54 yaş Xebec vs IM/Satürn olacak.

Etrafta bir de Davy klanından şeytanlaştırılmış kişiler var, Garp ve Roger muhtemelen bu şeytanlarla falan savaşacak.

E. Oda, akıllı yazar, şu Garp hanzosuna ne hikaye yazacağım, sayfa israfı diyor resmen :) Arıkovanında 3-5 panelde harcattı, şimdi ise başrolü bile vermiyor. :)
Ben senin şuana kadar özellikle retcon meselesinde söylediklerinin az olduğuna şu bölümle kanaat getirdim az bile söylemissin

Garp'ın Donanma Kahramanı olma hikayesini şeytanlaştırılmış insanlara bağlaması yok mu peki...

Tabi biz mangada sadece İmu'nun lanetlediği ve sonrasında şeytanların arasında kalan kişilerin şeytanlaştığını gördük. Büyük ihtimalle JoyBoy formundaki Luffy mutluluk neşelik şen şakrak versiyonuyla İmu'nun siyahına karşı Beyaz olacak Şeytanlaşmış insanların etrafında gezine gezine normal formlarına döndürecek. Şeytanlaşmış insanlar Xebec yanısıra herkese saldıradururken Garp'ın kanından soyundan gelme bir safsata işte her neyse, İmu'nun siyahına karşı beyaz olmasını sağlayıp şeytanlaşmış insanları normale çevirse buradan da donanma kahramanı ünvanı alsa güzel hikaye çıkabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık