Linlin-Kaido arasında "sana onu ben vermeseydim hayatta kalamazdın bana bir can borçlusun" vari bir konuşma geçmişti o animede mi oldu ben Wano Onigashima'da birbirleri ile kapışrılarken konuştuklarını hatırlıyorum ancak animeyi izlerken
Ben senin şuana kadar özellikle retcon meselesinde söylediklerinin az olduğuna şu bölümle kanaat getirdim az bile söylemissinGün geçmiyor ki Kaido reyize artı yazmasın. BM hikayesine bile retcon attırdı reyiz. Kendi emeğiyle çalmış helaaaal
Xebec 56 yıl önce Amirali geçerken almıştı, 18 yıl geçti, bu sefer de Şövalyelerin liderini geçerken alıyor. Bir de TV Garp-Roger bu adama denk, tutar, savaşır falan diyor Monkey fanları, big bang bu kadar şiddetli patlamamıştı.
Neticede 36 yaş WB- 21 yaş Kaido ve tahminince 53-54 yaş Xebec vs IM/Satürn olacak.
Etrafta bir de Davy klanından şeytanlaştırılmış kişiler var, Garp ve Roger muhtemelen bu şeytanlarla falan savaşacak.
E. Oda, akıllı yazar, şu Garp hanzosuna ne hikaye yazacağım, sayfa israfı diyor resmenArıkovanında 3-5 panelde harcattı, şimdi ise başrolü bile vermiyor.
![]()
Oda maşallah Retcon Piece yaptı olayları.Rocksun yanında neden original 3 lü olmadıda gidip çömez kaidoyu koymuş acaba bu adamın linline bir garezi var.
Garlingin şarkısını buldum reiz koş dinleGarling fos çıktı.
Kaido Katakurinin kaderiyle oynamış.
Gene fazla birşey olmamış.![]()
bu daha seriyi bitirene kadar Allah bilir neleri değiştiricekOda maşallah Retcon Piece yaptı olayları.