Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Spoiler Yorumları

Bölüm kaç kemerlik?

• Bol kemerlik

Kullanılan: 72 63.2%
  • Belki birkaç kemer

Kullanılan: 19 16.7%
  • Bir kemer

Kullanılan: 13 11.4%
  • Kemerlik bölüm değil

Kullanılan: 10 8.8%

• Kullanılan toplam oy
    114
Im Xebec karşısında yetersiz kalırsa serideki değeri düşer. Luffy hedefsiz kalır. Muhtemelen bakıştıktan sonra Im adayı terk edecektir. Dövüş de Roger ve Garp'a kalır.

Acaba İmu vs Xebec kaido wb linlin nasıl garp roger vs xebec wb kaido ve linline döndü onu anlamadım :/
Garp ve Roger sistem kölesi, baktılar Imu hazretlerinin eli kolu kanıyor hemen efendilerinin yardımına koştular. Niş kaçacak ama Melkor'un yardımına giden Balroglar gibi.

Ciddi açıdan ise, şuan Roger vs Garp yaşanıyor bile olabilir. Çok atlayarak gidiyor, daha bir önceki bölüm Roger vs WB vardı. Rogerlar şuan kaçmaya çalışıyordu, Garp da bunları durdurmaya çalışıyor olabilir. Garp'ın yaraları ise Roger kaynaklıdır belki de, bizim sandığımızın aksine.

Big Mom'ın Wano da ki diyaloğu şöyle yorumlayabiliriz. Yalan atmış sözünden çıkmasın diye, Kaido belki unutmuştur kafası çok dolu falan diyerek. Gaslighting yapıyor ;). Kaido o lafları umursuyor gibi değildi hiç bölüme bakarsak aman neyse ne diyordu. Kılıf uydurmak istersek bişey bulunur :D

Im Xebec karşısında yetersiz kalırsa serideki değeri düşer. Luffy hedefsiz kalır. Muhtemelen bakıştıktan sonra Im adayı terk edecektir. Dövüş de Roger ve Garp'a kalır.
Im'in gerçek formu daha güçlüdür. Şuan ki öne çıkan özelliği kendi ordusunu oluşturabilmesi. Ben Xebec'in şeytanlaşmasını da istemiyorum. Seride en güçlü diyebileceğimiz adama bunu yapabiliyorsan neden Roger, Whitebeard gibi güçlü korsanlara bunu yapmadın?

garpın karşısına wb yi çıkarmadı değil garptan kaçırdı adamları hala nası saçmalıyor :hhh:
Sen hiç kaçmaya bahane gördün mü, Akainudan Kizarudan vs kaçan çok oldu, kaçanlar hiç dediler mi uzun sürer vaktimiz yok diye, Shakkyi yazar bahane etmiş, aynı WB kalkıp Roger'ı kilitliyor, haliyle tek saçmalayan kitle Monkeyfanlar oluyor. :)

Acaba İmu vs Xebec kaido wb linlin nasıl garp roger vs xebec wb kaido ve linline döndü onu anlamadım :/
IM, tut kiş kiş kiş dese Garp Xebec'in üstüne atlar zaten, malum komutla çalışıyor. Roger ve Garp arasında da farklı bir ilişki çıkacak, Japon bebeler etkilenmesin diye E. Oda Netflixte gösterecek sanırım :)

Sen hiç kaçmaya bahane gördün mü, Akainudan Kizarudan vs kaçan çok oldu, kaçanlar hiç dediler mi uzun sürer vaktimiz yok diye, Shakkyi yazar bahane etmiş, aynı WB kalkıp Roger'ı kilitliyor, haliyle tek saçmalayan kitle Monkeyfanlar oluyor. :)

IM, tut kiş kiş kiş dese Garp Xebec'in üstüne atlar zaten, malum komutla çalışıyor. Roger ve Garp arasında da farklı bir ilişki çıkacak, Japon bebeler etkilenmesin diye E. Oda Netflixte gösterecek sanırım :)
bu garp kaçın demelerinden neden kaçtıkları belli :) saçmalayanlar kaçan elemanların fanları oluyor sanki doğal olarak :hhh:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık