Valla Zoro eğer Ryuma’yı geçerse… Zoro alır derim. :dUsta seri sonu Zoro vs Xebec ne olur ?
Valla Zoro eğer Ryuma’yı geçerse… Zoro alır derim. :dUsta seri sonu Zoro vs Xebec ne olur ?
patlamalık bi sahne yok adam dövüşe girmemiş ve arc bitmemiş daha sakin olunEee tabi biz patladık diyecek haliniz yok böyle şeyler yazacaksınız xD
Garp'ın karşısına John'u Axe'ı falan çıkartacak sanırım. Hatta Garp şöyle diyecek, Hey John/Axe, namını duydum 15 tane dağ parçaladım, hadi kapışalımGarp ve Rogerı oda koz olarak saklıyor.
İmunun karşısına burada Garpı çıkartsaydı aşırı saçma olurdu. hem seninle savaşacak hem denizci olmasına yıllarca müsade edeceksin.
Garling soğan sarımsaktan karakter çıktı.Garling tek yemiş. Afiyet olsun.
garpın karşısına wb yi çıkarmadı değil garptan kaçırdı adamları hala nası saçmalıyorGarp'ın karşısına John'u Axe'ı falan çıkartacak sanırım. Hatta Garp şöyle diyecek, Hey John/Axe, namını duydum 15 tane dağ parçaladım, hadi kapışalım
TV Garp bu liglerin adamı değil, bak, Xebec'in karşısına çıkarmadı, IM'in karşısına hiç çıkarmaz.
Kaido-BM-WB'nin bile karşısına çıkaramadı madara olmasın diye, Shakkyi bahane gösterdi, 3'lü Shakky ve meyveler için vakit kaybetmek istemediler.
Garp'ın hakkı John/Axe falan, belki Shiki bile fazla kaçıyordur, E. Oda samanın terazisi şaşmaz.![]()