Bu gördüğümüz Xebec, Garp'tan ve Kaido'dan daha gözü kara, zaten öyle olmasa buralara gelemezdi.Öncesinde kastettim. Şu an kaçmaz tabi.![]()
Xebec ayrı bir seviye...
Bu gördüğümüz Xebec, Garp'tan ve Kaido'dan daha gözü kara, zaten öyle olmasa buralara gelemezdi.Öncesinde kastettim. Şu an kaçmaz tabi.![]()
Ya hocam sizin yorumlarınız bir süredir odanın ağzına vurmak üzere kurulu neden böyle oldunuzBM meyveye koşuyor, Ivankovu tokatlayip meyveyi alıyor.
Kaido gemideyken Rogerı hedefliyordu ama Roger WByle eşleşmiş, Kaidonun isteği tutmadı.
Garp sahneleri sonrası Kaido yok, Kuma fbsinde de yoktu. Kaido için ne yazacak merak uyandirici hakikaten.
Kaido kendisi Garpa dönmüş veya Garp Kaidoyu yakalamış ve eşleşmiş olabilirler.
Kaido için bambaşka şeyler de yazabilir, misal daha Garling ortada yok, Kutsal Şövalyeler tokatlanip duruyor, Şövalyeleri yüceltmek için Kaidoya dayak yedirmiş bile olabilir.
Kaidonun saldiri motivasyonu kendini kanitlama değil.
Hiçkimseye karşı altta kalacak bir yapisi yok adamın. 15 yaşındayken Xebecten tekme yeyince kapismaya ćalışıyor. Bu bölüm Garp saldirinca karşılık vermeyecek miyiz diyor. Roger da benzer olabilir. Geçmişte Roger Kaidoya saldirmis, Kaido da karsilik vermek istiyor olabilir.
E. Odanin hikayesi o kadar uyduruk ki, Luffynin bütün rakipleri ne tesadüf yeni nesli hafife aliyor.
Arlong/ Croco / Enel/ Lucci/ Katakuri/ Dof/ BM / Kaido şöyle bakarsan hepsi aynı
Arlong Luffyi suya atip oturuyor
Croco kurutup birakiyor
Enel devasa altin topa kafa atiyor
Lucci devasa yumruga kafa atiyor
Katakuri Luffyi mochi icinde birakip çay içmeye gidiyor
Dof KKGye kafa atiyor
BM rakipleri yerde birakip öldürmeden gidiyor
Kaido ada kadar yumruga kafa atiyor.
Kaidonun günahı yok, kabahat ucuz yazarlikta.
O zaman yakalayıp vurabilseydi? Demek ki bazılarının beyni çalışıyor ki kaçmayı akıl edebiliyorlar, Garp gibi olduğu gibi saldırıyı yemiyorlar. Bu da Garp’a eksi, üçlüye artı yazar.
Abi şöyle bi sorun var adam eline acoc biriktirmek için duraksıyor ve daha uzaktan geliyor üçlü ise arkası dönük koşuyor şu pozisyonda kaçabilmeleri çok normal zaten benim belirttiğim şey garpın saldırısının etki alanı üçlüyü kapsıyordu kaçmasalar yiceklerdi yani.O zaman yakalayıp vurabilseydi? Demek ki bazılarının beyni çalışıyor ki kaçmayı akıl edebiliyorlar, Garp gibi olduğu gibi saldırıyı yemiyorlar. Bu da Garp’a eksi, üçlüye artı yazar.
Ben de kaçmalarına başarı diyorum. Garp kaçtığında k.hakisi çok yüksek diye övüyorsun, dodge attı beee diyorsun bizim üçlü kaçınca niye artı yazmıyor? Saldırıdan hasarsız kurtulmuşlar işte.Abi şöyle bi sorun var adam eline acoc biriktirmek için duraksıyor ve daha uzaktan geliyor üçlü ise arkası dönük koşuyor şu pozisyonda kaçabilmeleri çok normal zaten benim belirttiğim şey garpın saldırısının etki alanı üçlüyü kapsıyordu kaçmasalar yiceklerdi yani.
Üçlüye + yazmalık pek olay yok kaçabilmeleri sizin için başarısıysa ama buda combat speed başarımına girmez yani haberiniz olsun.
Ya hocam sizin yorumlarınız bir süredir odanın ağzına vurmak üzere kurulu neden böyle oldunuz![]()
Savaşarak kurtulmuyorlar bildiğin arkası dönük maraton koşusu yapıyorlar bundan ötürü bi hız ölçeği çıkmaz yani.Ben de kaçmalarına başarı diyorum. Garp kaçtığında k.hakisi çok yüksek diye övüyorsun, dodge attı beee diyorsun bizim üçlü kaçınca niye artı yazmıyor? Saldırıdan hasarsız kurtulmuşlar işte.
Garp peşlerine düşüp saldırıyor,üçlüde saldırıdan kaçıyorlar, maraton falan koşusu yok, tek bir saldırısından kaçmışlar. Sen 3 saatlik bir kovalamaca gördün herhalde orada. 3 saniyelik bir saldırı var. Ondan kurtulup Big Mom saldırı yapmış, k. Haki engellisi Garp da saldırıyı direkt yemiş. Garp’a eksi yazar.Savaşarak kurtulmuyorlar bildiğin arkası dönük maraton koşusu yapıyorlar bundan ötürü bi hız ölçeği çıkmaz yani.
Garp linlinin saldırıdan kaçmadıki.