Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1162 Öngörüş

Kaçamamış, saldırıyı direkt yemiş, baya da yanmış. O saldırıdan bir zahmet sağ çıksın, tek yeyip ölmesini beklemiyorsun herhalde. O saldırıyı Wb’ye de Roger’a da yapsan azıcık etki eder. Roger o saldırıdan rahat kaçar bu arada.

Savaş anı dikkatler başka yerdeyken Garp’ın yaptığı saldırıdan kaçıyorlar.
Vucuduna haki basıor etkilenmıor doru dürüst.

Dikkatleri başka yerde değil kaçıyorlar arkaları dönük gidiolar zaten garpla savaşırken saldırısından kaçmıyolar yani direk sırtlarını dönüp baybay dediler.

Karakter bazinda soylemiyorum ama denizci gorunce korsanin kacmasi mantikli degil mi :) isin sakasi bir yana o adada amiral seviyesinde sadece Garp’in olmasi tuhaf degil mi diger amiraller Sengoku, Tsuru falan nerede? Ayrica Kong niye sadece Garp’i yolluyor
Garpı amirallerin üstünde görüyor gibi kong yoksa garpa yalvarmazdı bence zateb roxun amiral öldürdüğünü biliyorlar tek amiral gücünde adam gönderip kaybetmek istemezler yani garpta tek gelmiyor yanındakilar bogard ve hatrı sayılır seviye koramirallerle felan geliyor gibiydi umarım bikaç denizcilerden isim görürüz.

Aslında öyle değil haki basıyorlar ve etkilenmeyeceklerini biliyorlar yani dayanıklılık konusundada çok sağlamlar.
Dengesizliklerine gönderme yapıyorum hocam. aksiyon üzerine kurulu hayatları.

Satürn bile zaman içinde Garpın ne olduğunu anlamış ki Luffy hakkında konuşurken hiç şaşırmadım sonuçta Garpın torunu diyor :D

Son düzenleme:
Reis bölümde bir şey olduğunu tahmin etmek için engelli redon’a ihtiyacımız yok. Bu bölümden sonra ne gelse bir şey olacak zaten. Bu bölümün akabinde Luffy nasıl et yiyor bölümüne geçecek hali yok.
Ne olucak ve kim ne yapacak o önemli işte.Tek yiyen kutsal şövalyeler,Kız peşinde koşan roger yada korsan avlayan Garp görmek istemiyorum açıkçası.Bize Xebec ve Dragon gibi adamların ne yaptığı gerek.Hadi Dragon kendi FB sinde de görüneceği için onu fazla göstermeyebilir ama özelikle Xebeci detaylı işlemeli bence

Ne olucak ve kim ne yapacak o önemli işte.Tek yiyen kutsal şövalyeler,Kız peşinde koşan roger yada korsan avlayan Garp görmek istemiyorum açıkçası.Bize Xebec ve Dragon gibi adamların ne yaptığı gerek.Hadi Dragon kendi FB sinde de görüneceği için onu fazla göstermeyebilir ama özelikle Xebeci detaylı işlemeli bence
Özellikle Rogerın dur rocks dedikten sonra Xebecin sen bu işe karışma roger dediği yeri nasıl ve kime bağlayacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık