Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle site hepimizde oldugu gibi bendede bagimlilik yapmis, düzeldigi iyi oldu.

Bölüme gelecek olursam Garp"in o siyah cizimi güzel olmus, begendim. Ama Garptan korkup kactilar gibi bir durum nasi olabilir. WB 2 sayfa sonrasi Roger"la eslesiyor.

Alakasiz kacma iddialari, sayi ciksin daha net anlariz.

Kara Kral sevdigini kurtarmak icin nasilda is yapti ama :a: Shakky"nin kurtarildiktan sonraki surat ifadesi gözlerinin dolu olmasi vs sahneyi hissettim resmen. Nami"nin Luffyden yardim istedigindeki duyguya soktu beni azda olsa.

O adamların kaçmasının sebebi daha büyük savaşa girecekleri için kendilerini önde yormak istememeleriydi. Bunun için Sanji ve Jinbei bile yanında Luffy'nin. Her şeyi geçtim 19 yaşında Luffy Dressrosa'dan kaçarken geri dönüp Fujitora'ya saldırıyor. Diyor ki neden Amiral geliyormuş diye kaçayım. Gerçek KK böyle yapmazd felan naraları atıyor. Burada bunun bir de onu meselesi var. Roger Garp'tan kaçmadı mesela. Çünkü bu ezildiği anlamına gelecekti. Burada WB, BM ve Kaido birlikte kaçıyorlar. İstediğin kadar bahane ara. Bu WB'ye büyük eksi Garp'a ise büyük artıdır.
Bahane lastik don gibidir yine bulmuşsun bir kaç tane xD

Seride garpın korsanlar için şeytan olduğu çok vurgulandı zaten yani garptan kaçmaları normal ama o kaçan ekipte wb'nin olması normal değil.

Wb marinefordda garpı görünce boşa ecel terleri dökmüyormuş anlaşılan :D

Bugün garptan kaçmaları nornal diyen herkese 1 hafta önce kaido,wb, bigmom garptan kaçıcak desek gülerlerdi muhtemelen,form gene şaşırtmıyor garp sov yaptıkça yeni bahane buluyorlar hiç bu kadar iyi kıvırma görmedim.

Rayleighin aldığı yaralar nasıl oldu birisi bunu anlatabilirmi lütfen?

Aynı şeyi Garp yapsa yerden yere vururdunuz: "Garp şimdi sizinle uğraşamam, Roger nerede?" diyip arkasını dönüp gitse, korktu kaçtı dersiniz ama Reis gözünü kırpmadan dalıyor. Garp bu üçlüyü hemen aradan çıkarıp Roger ile dövüşmeye gitmeyi düşünüyor diyebiliriz. Zaten bu üçlüyü savunmak için sunulan tek bahane ne? Bu üçlünün amacı Garp değil, ganimet... Garp'ın adaya geliş amacı bile Roger ama yoldan geçerken bu üçlüye de dalıyor adam, çok uzun sürer kaçayım demiyor; dövüp yoluna devam edecek.

Öncelikle site hepimizde oldugu gibi bendede bagimlilik yapmis, düzeldigi iyi oldu.

Bölüme gelecek olursam Garp"in o siyah cizimi güzel olmus, begendim. Ama Garptan korkup kactilar gibi bir durum nasi olabilir. WB 2 sayfa sonrasi Roger"la eslesiyor.

Alakasiz kacma iddialari, sayi ciksin daha net anlariz.

Kara Kral sevdigini kurtarmak icin nasilda is yapti ama :a: Shakky"nin kurtarildiktan sonraki surat ifadesi gözlerinin dolu olmasi vs sahneyi hissettim resmen. Nami"nin Luffyden yardim istedigindeki duyguya soktu beni azda olsa.
Ben de kacma gibi bir mevzu goremedim daha cok umursamamislar Garp’i.

Bu Shakky’de ne var da dunya ekonomisini bile cokertecek kadar aurasi var? Xebec bile tuhaf davranmisti. Bence orayi aciklasa daha iyi olacak

Ooo hayırlı işler. İşine geldiği yerde Sengoku kolpa sıkıyor derken işine geldiği yerde Sengoku referansı kullanıyorsun. :D Garp da belki 50'sinde zirve oluyor nerden biliyon? Belki o da daha sonra büyük sıçrama yapıyor? Ona dair nasıl bir bilgin var? BM'yi 68 yaşında zirve kabul etmişsin. Kaido'yu 59. Garp daha 40 yaşında.
Mondragona da yazdim, Sengokunun 6 tane yalanini yakaladim, kalani için de pusudayin ama yalanlanmayan bilgilere de niye durduk yere yalan diyeyim, yalanlanirsa yalan diyecegim :)

40 yaş Garpın 78 yaş Garptan zayıf oldugunu da söyledim zaten, ilk sayfalari karistirabilirsin :) Tanri Vadisinde Xebec disinda Prime yok, var diyen üfüruyordur. :)

O adamların kaçmasının sebebi daha büyük savaşa girecekleri için kendilerini önde yormak istememeleriydi. Bunun için Sanji ve Jinbei bile yanında Luffy'nin. Her şeyi geçtim 19 yaşında Luffy Dressrosa'dan kaçarken geri dönüp Fujitora'ya saldırıyor. Diyor ki neden Amiral geliyormuş diye kaçayım. Gerçek KK böyle yapmazd felan naraları atıyor. Burada bunun bir de onu meselesi var. Roger Garp'tan kaçmadı mesela. Çünkü bu ezildiği anlamına gelecekti. Burada WB, BM ve Kaido birlikte kaçıyorlar. İstediğin kadar bahane ara. Bu WB'ye büyük eksi Garp'a ise büyük artıdır.
Bak işte bir hedefe doğru giden kişiler, kendilerine engel olanlardan kaçabiliyor demek ki.

Luffy Kaidoya koşuyor, bu arada Apoodan kaçiyor aynı hesap. WB Shakkye koşuyor, Garptan kaçıyor ama araya giren Rogerla vs atiyor. Garp araya girse onla da vs atar niye atmasin. Hedef Garpin kendisi degil hedef Shakky

Roger geçen bölüm Garpı sezmesine rağmen bu bölüm Garpı ezelim demiyor, Shakkyi al hszineleri al ve kaç diyor. O halde Roger Garpa karsi ezilmiş mi oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık