Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nacizane fikirlerin için teşekürler hocam ve buraya bir aura toplayıcısı gerçek şeytan bırakmak isityorum.
bilgiseyardan girdim yeminederim ben bile korktum yahu spoıler kutucuğuna al hocam forma sohbete giriyoruz korku filmi izlemeye değil :hhh:

şaka bi yana vucuduna haki basıyormuş gençliğinde buda neden ona demir garp dendiğini güzel açıklıyor bu adam zaten yaşlı halinde çok hızlı güçlü ve sağlam hakisi vardı anlaşılan gençliğinde kolay hasarda almıyormuş gerçekten tüm yetenekler ful öz dedemde dayanıklılık-hız-kuvvet-haki-saldırı gücü-yıkıcılık bu adamı oda güç olarak farklı bi klasmana koyabilir ama roxun altında kalıcaktır tanrı vadisi esnasında tahminimce.

Hala Garp için çöp deniliyor. ozaman Sengoku gönderilseydi yada Kong gelseydi. koca amiral bile yalvar yakar rica ediyor.

Whitebeard dünyanın en güçlü adamı olmasının sebebi saf gücünden ziyade meyvesinden dolayı çevresel yıkım üzerine inşa edilmiş.

O meyveyi Xebec veya Garp ver onlarda al sana dünyanın en güçlü adamları ünvanını alırlar.

Saf fiziksel güç ve gelişmiş silahlanma hakisinde Garpın eline kimse su dökemez haksız mıyım hocam @Arthur Pendragon @Minato

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık