Bunlar dede ve torun bambaşka birşey birisi yeryüzünün ghost riderı ve diğeri güneş tanrısı.
Ortamlarda "hiçbir düşmandan kaçmadım" dersin, kim bilecek?
O değil de bekler miydin böyle bir sahne? @RedTeroR hiç şaşırmış gibi durmuyor. Bekliyordu herhalde.Ortamlarda "hiçbir düşmandan kaçmadım" dersin, kim bilecek?
1- Sengoku'nun Yalanlarını site silinmeden yazmıştım, 6 parça yalanını yakaladım. Ancak bu konu henüz yalanlanan bir mevzu değil, yalanlanırsa 7. olarak mesajımı güncellerim. Misal Tanrı Vadisi yokoldu diyor, bu da yalanlanmış bir mevzu değil. Adamın anlattığı her şeye şüpheyle bakıyorum ama yalanlanmayanları geçerli saymaya devam etmek zorundayız.öncelikli olarak şunu belirtmek istiyorum sengoku ne dese yanlıştır diyen senin bana sengoku şöyle diyor demen komiğime gitmiyor değil.
bigmomun attığı attakın güçsüz olduğunu düşündüren şey ne patlama sonrası oluşan etki ortadayken ne vascosu ?
aynı bigmomun kid law luffye attığı atak bu değilmi ?
evet prıme hallerinden uzak olabilirler ama bigmomun gördüğümüz wano hali 68 yaşında ve genelde bu yaşlar yaşlılık yaşlarıdır 72 yaşındaki wb düzgün haki kullanamıyordu mesela bundan ötürü hemde bissürü çocuk yapmamış ve daha formda bir bigmomun hız-dinçlik olarak wano halinden daha önde olduğunu element saldırıları için ise eksik bişeyinin olmadığını düşünüyorum.
temassız vurma mantığını çok yanlış yorumluyorsun bu adamlar her saldırılarında tam güç kullanıyor gibi bi durum yok her saldırı aynı yıkıcılıkta değil çünkü rogerda bu olaydan 4 sene önce temassız varken burda wb ile temassız kullanmıyor.
İncindim şu an. Zamanında Beyazbıyık'ı savunduğumu bir yerde söylemeyin.O değil de bekler miydin böyle bir sahne? @RedTeroR hiç şaşırmış gibi durmuyor. Bekliyordu herhalde.![]()
garpın karakteri için çok önemli bi dönüm noktası olacak aynı zamanda garpın vereceği cevaba böre dragonun fikirlerininde belirleneceğini düşünüyorum.Bakalım umarım etkileşime girerler.Dragon ona kutsal avdan bahsedince ne diyecek Garp o çok önemli
garpı gören wb anlık (sakin ol diyen kaido) @Alpamis @Monkey D GarpBu kadar hızlı kaçarsan o sırt yara görmez zaten Wb kardeş.
Reis bak manga sahnesi, ne olduğunu açıklar mısın banaO değil de bekler miydin böyle bir sahne? @RedTeroR hiç şaşırmış gibi durmuyor. Bekliyordu herhalde.![]()
Bunla o bir değil, maç buradan dönmez. Ben direkt pes ettim, bence sen de kendini yorma.