Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 85.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.8%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    92
Şimdi ingilizce çevirisiye bakarsak bigmomın kaçma sebebi garpın olması ve dövüşürlerse uzun süreceğini söylemesi kısaca burda 3v1 bile olsalar garpı yenmelerinin uzun süreceklerini düşünüyorlar 3v1 de böyle bi düşünceye sahip olmak gerçekten çok komik bi köşede wb bi köşede küçük olsa bile insanüstü fiziksel özellikleri ile kaido ve 2 elemente sahip kendiside prıme dönemlerine yakın bir bigmom var garpın bu üçlüyle 3v1 bisüre başadebileceğinin kesinleştiğini söylesek yalan olmaz gibi duruyor shikiyi 2v1 hızlıca patates ettiler diye shiki>garp diyen yonko lobisi 3v1 de kendilerine güvenemeyen bu üçlüye ne anlam yüklüyor?

Reis çocuklar için canını feda etmeye hazır. Şu anda ölse, gam yemez. En azından hayırlı bir iş uğruna öldüm diye avunur. Böyle kaliteli bir kişi işte. Adamlığının zekatını verse bütün OP evreni ihya olur, Garp hariç. Garp’ı ihya etmeye Dragon’un adamlığı bile yetmez.
Güzel gidiyordun beğenecektim yorumu ama mevzuyu gittin yine Garp'a bağladın. :D

Bu arada Dragon baya güçsüz resmediliyor, biraz daha bam bam bam takılmasını beklerdim, en azından meyve falan yediğini görsek arc bitmeden.

Garp ne büyük ya.
Garp > ...
Garp büyüktür işaretinin kendisinden bile büyük.
Garling, Saturn falan da çok büyük, güçlü karakterler ama büyük olmak güçlü olmak karakterli, onurlu, şerefli olmak manasına gelmiyor. Her ne kadar güçlü de olsalar karaktersiz, onursuz, adi karakterler. En azından Garling kutsal ejder, bu şekilde yetiştirilmiş, o yüzden böyle diye Garling’i savunabilirsin ama Garp… Garp sen OP aleminin gördüğü en adi karaktersin. Senin karaktersizliğini tanımlamaya kelimeler kifayetsiz kalır. Şu ortamda bile hala korsan kovalıyor, masum sivillere yardımcı olmuyorsun. Oğlun ölüm kalım mücadelesi verirken Roger’ı arıyorsun. OP alemindeki bütün karaktersizler toplansa, senin karaktersizliğinin yanında diz çöker tövbe isterler.

Düşünsenize Wb olmasa Dragon ölecek, Luffy doğmayacak ve OP serisi başlamayacaktı. Garp maymunu mercimeği fırına atıp Dragon’un dünyaya gelmesine vesile olmak dışında dünyaya zerre faydası olmamış. Karaktersizlik hususunda bütün manga karakterleriyle ölümüne yarışır Garp, karaktersizlik hususunda devrimsel bir iş çıkarmış Oda.

Güzel gidiyordun beğenecektim yorumu ama mevzuyu gittin yine Garp'a bağladın. :D

Bu arada Dragon baya güçsüz resmediliyor, biraz daha bam bam bam takılmasını beklerdim, en azından meyve falan yediğini görsek arc bitmeden.
Orada Dragon, Wb tarafından rastgele değil de Garp tarafından kurtarılsaydı, Garp’ı överdim. Şimdi oğlunu bile koruyamayan bir maymun olarak aklımda kalacak.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık