Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1161: Ok Yağmuru Altında Bir Aşk Şarkısı

Bölüm Nasıldı?

• Iyi

Kullanılan: 79 85.9%
  • Orta

Kullanılan: 9 9.8%
  • Kötü

Kullanılan: 4 4.3%

• Kullanılan toplam oy
    92
Bu bölümle anlaşılıyor ki halkların gördüğü zulme hiç bir zaman sırtını çevirmeyen tek korsan hatta tek oluşum Hasır Şapka tayfasıymış. Korasanından, denizcisine, hatta devrimcisine kadar herkesin bir dur noktası, biz karışmayalım, bizden bu kadar gidelim dediği bir nokta varken Hasır Şapka tayfasının tek bir falsosu dahi yok, helal olsun.

Bu bölümle anlaşılıyor ki halkların gördüğü zulme hiç bir zaman sırtını çevirmeyen tek korsan hatta tek oluşum Hasır Şapka tayfasıymış. Koraanından, denizcisine, hatta devrimcisine kadar herkesin bir dur noktası, biz karışmayalım, bizden bu kadar gidelim dediği bir nokta varken Hasır Şapka tayfasının tek bir falsosu dahi yok, helal olsun.
O yüzden farklılar. Onlar gibisi gelmedi. Her şeyi geçtim tayfanın bütün üyeleri de benzer. Hiçbiri zulmü görünce susmaz.

Shakky biraz özgün çizilmişti sanki başta ama yine Nami olmuş.

FB güzel hoşta bolca gereksiz şey de çizdi Shakky mevzusu misal. Serinin direkt dinamiğine ters bu zamana kadar baba karakterlerin hiç birinin eşini görmedik önemsenmediklerini düşündürttü haliyle. Bir anda bir bakıyoruz tüm korsan alemi bir kadın için hükumete saldırıyor.Burada Xebec'in amacı farklı sadece.

Birde bu ejderlere zarar veren teknik için çiziyordur diyordum ama onu da göremeyeceğiz gibi. Bu fb bitince birde 5-10 bölüm IM'ın ölümsüzlüğünü çekeceğiz.

Bu arada hocam dragon babasını görünce şaşırıyor. baba diye sesleniyor. yonkoları kovalarken.
Evet farkettim onu garp sonraki panelde yonkouları kovalamayı bırakıyor umarım dragonun yanına gidiyordur.
Şeytan garp ve demir yumruk bölümde harbiden baya zevk alarak saldırıyor.

Balık tutmak için en iyi yeri buldum. işte bu büyük bir yakalama hazırlanın büyük deniz kralları 😎
Garp zamanında beyazsakala denizkralı dediğinde herkes garpın beyazsakalı kendinden büyük gördüğünü düşünüyordu meğer garp beyazsakala oltaya takılmak üzere bir balık olarak bakıyormuş 🤣 @Alpamis

Bu Sommers yeni Carlos oldu, aynı aileden olabilirler belki, adamın tek işlevi ayar yemek şimdiye kadar.

@Monkey D Garp WB dünyanın en güçlü adamı olabilir ama Garp zaten Galaxy'nin en güçlüsüymüş gibi duruş sergiliyor, bu dünya ile işi yok Reis'in.

@Reiper Şövalyeler konu dışı, Sommers'in yediği dayak nereye vardı. Şu sümüklüleri ezmeleri gerekiyor. Baktığımızda Sommers'i ikidir doğrudan tokatlayan Roger korsanları da Rocks ekibi ile farkı açtı. Dragon'a saldıran kadını kimin kestiği bile belli değil net olarak(isim), serseri kurşun yemiş kadın, doğrudan ona yönelik bir saldırı yok. Ayrıca Garp'ın kutsal koruyup korumadığını tartışıyoruz zaten, Garp'ın onlara zarar vermesine sıra gelmedi daha.

Bölümde sayfa mı eksiltiyorlar ne oluyor, atlama var; Roger ben yoğunum Shakky'i kurtarın diyip, WB ile kapışıyor ama bölüm sonunda Ray ve Shakky'e baya yakın olduğunu görüyoruz.

Dragon ve Garp arasında bir konuşma görürüz umarım, Dragon adada olanları Garp'a şikayet etsin. Cidden Oda şu mevzunun altından kalkabileceğine dair hiç umudum yok ama bakalım şaşırt bizi.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık