Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 99 83.9%
  • Orta

Kullanılan: 11 9.3%
  • Kötü

Kullanılan: 8 6.8%

• Kullanılan toplam oy
    118
Çelişmeketn bahsedene bak hayatın Gura gura yüzünden WB en güçlü demekle geçti geçen gün WB, Garp'ın Roger'ın gerisinde yazıyordun şuan gösterilen bölümlerde, hayırdır WB daha meyveyi yememiş mi Alpamış can xD
Yemiş olmasına rağmen geride demek ki. Flashback'in öne çıkan isimleri Xebec Roger ve Garp ve ısrarla bu üç isimden efsane olarak bahsediliyor. Buna bir itirazın mı var? Hiçbir zaman ben meyveyi yer yemez o karakter en güçlü olarak anılır diye de bir şey demedim zaten. Bu konuda da ısrarla öyleymiş gibi göstermeye çalışıyon. Dünyayı yıkabilecek güç diye bu ünvan yakıştırılmış WB'ye diyorum. Bunun Kaido'nun ünvanından Garp'ın Hero olarak anılmasından hatta Roger'ın KK olarak anılmasından farkı yok. WB en güçlüyü yenerek en güçlü olan bir adam değil. WB devrinde Roger'ı yendi diye de en güçlü olarak anılan bir adam değil. En güçlü olarak anılmasının sebebi olarak ise sizin alıntı yaptığınız Databook'ta bile dünyayı yıkabilecek güce sahip diye bu ünvanı aldı deniliyor. Benim çeliştiğim bir durum yok. Sen sadece hikayeyi anlamıyorsun maalesef.:D

Yemiş olmasına rağmen geride demek ki. Flashback'in öne çıkan isimleri Xebec Roger ve Garp ve ısrarla bu üç isimden efsane olarak bahsediliyor. Buna bir itirazın mı var? Hiçbir zaman ben meyveyi yer yemez o karakter en güçlü olarak anılır diye de bir şey demedim zaten. Bu konuda da ısrarla öyleymiş gibi göstermeye çalışıyon. Dünyayı yıkabilecek güç diye bu ünvan yakıştırılmış WB'ye diyorum. Bunun Kaido'nun ünvanından Garp'ın Hero olarak anılmasından hatta Roger'ın KK olarak anılmasından farkı yok. WB en güçlüyü yenerek en güçlü olan bir adam değil. WB devrinde Roger'ı yendi diye de en güçlü olarak anılan bir adam değil. En güçlü olarak anılmasının sebebi olarak ise sizin alıntı yaptığınız Databook'ta bile dünyayı yıkabilecek güce sahip diye bu ünvanı aldı deniliyor. Benim çeliştiğim bir durum yok. Sen sadece hikayeyi anlamıyorsun maalesef.:D
Bahaneler bahaneler diye yorumladım xD

Bir teoriye denk geldim; Xebec in İmu tarafından kontrol edilebileceği yönünde.

Böyle bir şey olursa Roger a söylediğim sözler için özür dileyeceğim ancak Garp adına fikrimin değişmesi için daha farklı şeyler olması lazım.

Yuhhh arkadaş ya en baba lütfü fanı bile bilir lütfü intikam falan almaz en fazla gider döver işte o kadar. Bu da konu kutsal ejderlerse içinizi soğutmaz yazmışım buna bile hikaye anlatmışsınız.

Luffy bu anlamda boş bir karakter, yani hiçbir şeyi mi kabul etmeyeceksiniz siz ?
Luffy birisini öldürmez,hayalini öldürür.Kuma'nın hayatını bilse(kendi tayfasındaki kişilerin hayatını bile bilmiyor)korsanlığı bırakır hükümeti devirmekle uğraşır,onları öldürmekten beter ederdi.Er ya da geç Teach'i öldürecektir buna eminim.Sonuçta onu öldürmediği müddetçe Ace ve Newgate huzur bulamayacaklar.

Bir teoriye denk geldim; Xebec in İmu tarafından kontrol edilebileceği yönünde.

Böyle bir şey olursa Roger a söylediğim sözler için özür dileyeceğim ancak Garp adına fikrimin değişmesi için daha farklı şeyler olması lazım.
Adam işini yapıyor diye sinrilenmek biraz saçma değil mi?
Adamın işi nedir?
Korsanları avlamak.
Kutsal ejder konusunda adamların dokunulmazlığı var.Garp onlara dokunursa kendisi biter,oğlu biter,yaşadığı köy de biter.Dragon sırf oğlu zarar görmesin diye ailesiyle olan bağlantıyı kopardı.Garp'da ünvan olduğu için onda sorun yoktu.Nefret etmeme bir şey demem ama bunu anlayarak yapman daha iyi olur.

Davy klanı da çıktıktan sonra Monkey D. klanı nereye evrilecek merak ediyorum. Bu kadar popüler ve misyon yüklenen bir ailede de bir şeyler çıkacaktır.
Bölüm güç bakımından Garp'a artı yazdı. Tanrı şövalyeleri varken rahat takılan iki canavar da bir tedirgin oldu Garp gelince.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık