Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 91 82.7%
  • Orta

Kullanılan: 11 10.0%
  • Kötü

Kullanılan: 8 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    110
Ejderler tut kıs kıs diyerek Garpı korsanların üstüne salıp katliami engellemişler gibi duruyor.

Ejderler adanın ortasında kaldı, etraflarinda denizci çemberi var ve şövalyeler de defans pozisyondalar. Adanın her tarafindan korsan akını geldiği söylendi.

Şimdi o Ejderler o adadan nasıl kaçacak, Gunko çember yapsa herkes geçemiyor, ya yarma yapıp kaçacaklar ya Garpın açtığı koridordan kaçacaklar ya da bütün korsanları etkisiz hale getirip direkt savaşı kazanmaları lazim. Bakalım hangi yolu seçecek yazar.
'
İmu'nun bizzat tanrı vadisine inip Xebec''i yenme ihtimalini ne olarak görüyorsun ? Tabii Garp ile Roger bu durumda ne yapmışlardır soru işareti oluyor.

İmu'nun bizzat tanrı vadisine inip Xebec''i yenme ihtimalini ne olarak görüyorsun ? Tabii Garp ile Roger bu durumda ne yapmışlardır soru işareti oluyor.
IM kendi gelmez, en fazla Gunko'nun içinde gelir bence. Ancak gelmesine gerek de olmayabilir. Gunko Gabanı delip attığında IM ortada yoktu, aynı hikayeyi yazabilir Oda. Gunko tam Teach'i öldürecekken Xebec araya girer ve basitçe ölür. Ya da Gaban gibi yetişemiyorum hesabı kılıcını bırakıp öldürülebilir. Xebec ölünce tayfası dağılıp adadan ayrılır. Roger tayfası da hazine sandığını ve Shakkyi alıp kaçar, tek sürtüşme Gaban vs Sommers olur. Garp da Roger'la yumruklaşır, biter.

Çok kişi toplanınca ister istemez okurun beklentisi çok büyük oluyor ama MFde de kalabalık vardı, dövüş mü oldu, o ona tokat attı o kovaladı diğeri kaçtı bir baktık arc bitmiş. Tanrı Vadisini isterse 1 dövüş bile çizmeden bitirebilir Oda. Her şey yazara kalmış.

Az çok olması beklenen eşleşmeler

--Roger- Kaido
--Roger- Garp
--Gaban - Sommers
--Ray - Garling
--Xebec'in IMli veya IMsiz Gunkoyla eşleşeceğini düşünüyorum.
--WB ve diğerleri - Diğer kutsal şövalyelerle eşleşirler.

Roger’i oyle yerden yere vurdu ki Oda, beklentiyi dusuk tutup God Valley’de citaya cikaracak. Butun shounen mangalarda olan bisey bu zaten. Lakin Xebec’in rolunu ben de cok merak ediyorum. Butun sovalyeleri karsisina almis gibi duruyor cunku Davy klani nadir tavsanlardan oldugu icin Xebec direkt ailesini ve Davy klanini korumaya gitmistir e haliyle orasi da goksel ejderha kaynadigi icin en az 15-20 tane goksel ejderhanin kilictan gecirilmesini bekliyorum

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık