Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160: Tanrı Vadisi Olayı

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 81 83.5%
  • Orta

Kullanılan: 8 8.2%
  • Kötü

Kullanılan: 8 8.2%

• Kullanılan toplam oy
    97
Yeni bir oluşum gibi gözüküyor sword, aksini görmediğimiz sürece de öyle kabul edeceğim. Eğer eski bir oluşum olsaydı bu gençlere mentorluk yapan birisini görürdük. Yokmu hiç swordda yaşlı biri,varsa niye görmedik. Yeni bir oluşum olma ihtimali çok yüksek gözüküyor.
Eğer swordun yeni olduğunu kabul edersek (aksi kanıtlanmadığı sürece ben öyle kabul edeceğim) dragonun denizcilikten ayrılma tarihi ile swordun kuruluş tarihi uyuşmuyor.
Dragon'un ne zaman ayrıldığına dair bir kanıt yok.Tanrı Vadisi olayı sadece tahmin.Dediğin gibi de olabilir.

WB arkadaşını kurtarmak için gelmiş ancak orada kutsallara/ denizcilere karsı savasirken çizilmiş, masumlara yardım.ediyor yani

Peki Garp da Roger için geldi onu da kutsallara denizcilere karşı çikarken görecek miyiz acaba :)

Önümızdeki bölüm yaniltmasi gereken kişi Garp, WB değil.

Bir de WB Tanrı Vadisi yetimi Teachi alıyor 30 sene bizzat tayfasında besliyor, peki Garp da Tanrı Vadisi yetimini almiş mı yanina, bu konuda da.yaniltması gereken kisi Garp :)
Roger Shanks’ı, Wb Teach’i almış. Garp da kutsallardan birini kurtarmıştır herhalde.

Akainu Garp'ın yanında adamın dibidir mi?🤣🤣🤣
Bu kadar saçma bir cümle duymamıştım.
Akainu'nun sivil tahliye gemisini vurması tamda Gorosei'lerin isteyeceği şey.Hatta Robin'i görünce Akainu'ya kızıp işiki düzgün yapamadım diyorlardı.Hem yanlış hatırlamıyorsam Aramaki Akainu'da örnek alıyordu.Gorosei'lere gitti hesap sordu evet ama Gorosei'lerin cevabı şu:
-Bize karşı gelme,onurun önemsiz mesele,diyor.
Savaştan kaçan denizcileri öldüren bir aptal.Filo amirali olduğu için köpek konumunda zaten.Hem Dragon'a muazzam bir öfkesi var adamın.Dragon oğlu diye baygın Luffy'yi öldürmeye çalışıyordu orada Karasakal kaos sürdürürken.
Burada bir parantez açmak istiyorum, o Dragon öfkesi dediğin mevzu farklı bir olay. Akainu muhtemelen Roger’ı hayatında görmedi ama Roger’ın oğlu diye Ace’i öldürdü. Yine Ohara‘da hiç tanımadığı sivilleri, Kutsallar onlara terörist dediği için katletti. Yine Luffy’i de En Kötü Suçlu olarak bilinen Dragon’un oğlu olması gerekçesiyle öldürmek istiyor. Zaten öldürmek istiyor, bir de buna suçlu dragon kaidesi eklenince daha çok önem veriyor. Tıpkı Roger’ın oğlu Ace’i elinden kaçırmamak için kırk takla attığı gibi. İnsanlar bu sahneye bakarak Akainu ve Dragon’un geçmişi var yorumunda bulunuyorlar ama öyle bir olay söz konusu değil.

Niye kimse davy klan hakkinda konusmuyor bol teori çıkar burda örneğin hasir sapka giyen dev hatırlıyorsaniz imu joyboyun hasir sapkasini görmüştük dev boyunda bir sapka bence xebecin hayrani olan Davy d. Jones joyboy olabilir

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık