Bence yanlış düşünüyorsun, ama sana ne desem boş bu konuda. O yüzden bu konuda sana laf anlatmaya çalışmayacağım.İte it diyorum işte, Garp da it, rütbeli denizci olarak attığın kişi de, aynı haltın farklı tonları sadece. Çeliştiğim bir yer varsa söyleyebilirsiniz ancak ben çelişkili ifademin olmadığını düşünüyorum.
Garpla ilgili yorumlarım ise tek bir konuda değil, yani ben Garp'ı sadece denizci olduğu için eleştirmiyorum, bundan ayrı olarak;
--Güç seviyesini eleştiririm, zirve görmem
--Kahraman ünvanını eleştiririm, kimseyi kurtarmayan adama kahraman demem
--Kutsallara hizmet etmemek için Amiral olmadı saçmalığını eleştiririm
--3 yılda bir yapılan av partilerini bilmediği saçmalığını eleştiririm
--Ace-Luffy-Koby MF'de donut olacaklardı hiçbir aksiyon almamasını eleştiririm
Garp özelinde çok konu var sadece denizcilik yok.
1. Bu senin şahsi düşüncendir. Zirve görmediğin Garp'ı gençlik zamanında yenecek 10 kişi say desem listeyi tamamlamakta zorlanacağına eminim.
2. Kahraman unvanını Garp istemiyor, bugüne kadar övündüğünü de görmedim bu unvanla. Ben de kahraman olduğunu düşünmüyorum bu arada.
3. Bunda eleştirecek bir şey göremiyorum. Amiral olmak demek doğrudan Kutsal Ejderler'in emrinde olmak demek. Denizci ve Dünya Hükümeti görevlisi arasında bir ayrım var. Mesela Sabaody'de Kuma, Kizaru'ya "seninle iş birliği yapmak zorunda değilim" diyor. Yani hiyerarşi açısından kendisini onlardan sıyıracak bir konumu elde edebiliyorsa bunu seçmemesi gayet normal.
4. Ben de bilmediğini zannetmiyorum, ama net olarak görmek lazım. 3 yılda bir yapılan bir şey olduğunu biliyor, ancak içeriğini bilmiyor olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam Tanrı Vadisi'nde olan olayı Kutsal Ejder gezisi olarak adlandırmıştı.
5. Bu da tamamen bulunduğu pozisyonla alakalı bir şey, yeterince konuşuldu, tekrarda detayına girmeyeceğim.
Son düzenleme: