Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından denizdeki en özgür ve güçlü kişi olması lazım böyle bir ünvana sahip olanın. Ama Roger bile İmu'yu durduramadı. İmu'yu geç kutsal şovalyelerin bile hepsi yaşıyor.
1 Rogerın IMden muhtemelen haberi bile yoktur
2 Rogerın WGyi kutsalları vs devirmek gibi bir hedefi yok.

İfade ettiğin gibi Roger hiçbir zaman EN olamamış bir adam.

KK ünvaninın balon olduğunu defalarca kere dile getirdim.

Roger da aynı ünvanı gibi bomboş teneke bir adam. Tüm ömrü boyunca ün şan şöhret peşinde koşup durmuş.

Ekürisi de aynı kafada.

Güzel özetlemişsin. Ekstra olarak boşuna bu adam Dünyanın Kralı olmak istemiyor. Dünyanın Kralı zaten IM . Baba ve oğulun hedefleri direk IM. Ama bu Im nasıl birşeyse Karasakal tek başına yenemeyecek. Luffy ile güç birleştirecekler bence. Nasıl uçuk bir güç vereceklerse artık buna
Karasakal ile Luffy'nin ittifak olması Tashigi'nin bütün lanetli kılıçları toplamasından 1000 kat daha imkansız.

1 Rogerın IMden muhtemelen haberi bile yoktur
2 Rogerın WGyi kutsalları vs devirmek gibi bir hedefi yok.

İfade ettiğin gibi Roger hiçbir zaman EN olamamış bir adam.

KK ünvaninın balon olduğunu defalarca kere dile getirdim.

Roger da aynı ünvanı gibi bomboş teneke bir adam. Tüm ömrü boyunca ün şan şöhret peşinde koşup durmuş.

Ekürisi de aynı kafada.

O dediğin balon ünvanı Hükümete daha büyük sorun yarattı.One piece'i One piece yapan o balon ünvanı.Xebec'in amacı büyük diye diğerlerini ezikleme hakkınız yok.Herkesin amacı farklıdır.Mesela Bigmom'ın amacı bütün ırklarla bir masaya oturup çay partisi düzenlemek.Roger olmasa hala kutsal ejderlerin 3 yılda bir düzenlenen soykırım festivali yapılıyor olurdu.Korsan çağı başladığından beri bunu yapmadıklarını düşünüyorum.Adam günümüz ve boş yüzyıl'ın arasındaki köprü oluyor.

yabancılar redonla worste saydırıyor bu kadar hypledığınız bölüm bu kadarcık mı diye.birde diğerinin paylaştığını diğeri sonra paylaşıyor napalım aynı şeyi.

38 yıl önceki şövalyeleri güncelde birebir yaşlı halleriyle göreceksek; toplasan 4-5 ay denizde yolculuk yapmış çocuklardan dayak yiyecek olmaları komik, Imu güçlendirmesi alacak olmaları ayrı komik.

O dediğin balon ünvanı Hükümete daha büyük sorun yarattı.One piece'i One piece yapan o balon ünvanı.Xebec'in amacı büyük diye diğerlerini ezikleme hakkınız yok.Herkesin amacı farklıdır.Mesela Bigmom'ın amacı bütün ırklarla bir masaya oturup çay partisi düzenlemek.Roger olmasa hala kutsal ejderlerin 3 yılda bir düzenlenen soykırım festivali yapılıyor olurdu.Korsan çağı başladığından beri bunu yapmadıklarını düşünüyorum.Adam günümüz ve boş yüzyıl'ın arasındaki köprü oluyor.
"Dünyanın tüm adalarına ayak bastı, en muhteşem korsan oldu, Korsanların Kralı oldu"

Halk arasında dolanan bu dedikodu ve KK ünvanının veriliş nedeni bile ünvanın ne kadar balon olduğunu gösteriyor.

Bak en büyük hazineyi buldu KK oldu demiyorlar, tüm adalara ayak bastı KK oldu diyorlar.

Bomboş bir ünvan. Gelmiş geçmiş ve gelecek 800 yıldır bütün korsanlara bak hiçbir korsanın tüm adalara ayak basma gibi bir amacinin ve hayalinin olmadiğini görürsün.

Bu şuna benziyor, dünyada bir sürü muhendislik bölümü var, uçak/ endüstri/elektrik/elektronik vs ben şimdi Ziraat Mühendisi olsam ve yağlı veya yağsız tüm bitki tohumlarının yağini çikarmaya calissam ve başarsam bana En Muhteşem Mühendis/ Mühendislerin Kralı demelerine benziyor.

Kimsenin tüm adalara ayak basma amacı yok, dediģin gibi BMnin amacı ayak basma deģil, Roger hepsine ayak bastı diye KK oluyor, WB de bunu duyunca bir yeriyle güluyor doğal olarak :)

1 Hala 3 yılda bir Av düzenleniyor mu belli değil, belki de yapiliyordur, bilgi yok
2 Roger ne alaka yani Roger olmasa diyorsun.

"Dünyanın tüm adalarına ayak bastı, en muhteşem korsan oldu, Korsanların Kralı oldu"

Halk arasında dolanan bu dedikodu ve KK ünvanının veriliş nedeni bile ünvanın ne kadar balon olduğunu gösteriyor.

Bak en büyük hazineyi buldu KK oldu demiyorlar, tüm adalara ayak bastı KK oldu diyorlar.

Bomboş bir ünvan. Gelmiş geçmiş ve gelecek 800 yıldır bütün korsanlara bak hiçbir korsanın tüm adalara ayak basma gibi bir amacinin ve hayalinin olmadiğini görürsün.

Bu şuna benziyor, dünyada bir sürü muhendislik bölümü var, uçak/ endüstri/elektrik/elektronik vs ben şimdi Ziraat Mühendisi olsam ve yağlı veya yağsız tüm bitki tohumlarının yağini çikarmaya calissam ve başarsam bana En Muhteşem Mühendis/ Mühendislerin Kralı demelerine benziyor.

Kimsenin tüm adalara ayak basma amacı yok, dediģin gibi BMnin amacı ayak basma deģil, Roger hepsine ayak bastı diye KK oluyor, WB de bunu duyunca bir yeriyle güluyor doğal olarak :)

1 Hala 3 yılda bir Av düzenleniyor mu belli değil, belki de yapiliyordur, bilgi yok
2 Roger ne alaka yani Roger olmasa diyorsun.
Halk tarafından uydurulan bir şey ve Roger bunu kabul ediyor evet ama yaptıkları büyük bir başarı.Herkes o balon ünvanını almaya çalışıyor.Rocks korsanları üyelerinden Bigmom ve Kaido, Rocks'ın oğlu Teach.Roger o balon ünvanını almadan önce bile en güçlü korsan grubuydu.Tekrar ediyorum grup olarak(Rocks korsanlarından sonra).

Halk tarafından uydurulan bir şey ve Roger bunu kabul ediyor evet ama yaptıkları büyük bir başarı.Herkes o balon ünvanını almaya çalışıyor.Rocks korsanları üyelerinden Bigmom ve Kaido, Rocks'ın oğlu Teach.Roger o balon ünvanını almadan önce bile en güçlü korsan grubuydu.Tekrar ediyorum grup olarak(Rocks korsanlarından sonra).
Kimse bütün adalara ayak basmaya çalışarak KK olmak istemiyor

Herkes OPu bularak KK olmak istiyor.

Arada fark var.

OP ne ? Rogerın bunca zaman toplayıp biriktirdiği dünyanın en büyük hazinesi.

İnsanlar en büyük hazine hayalinin peşinden gidiyorlar.

Tabi ki yalan, Rogerın biriktirdigi hazinesi falan yoktu ama kimse yalanı bilmiyor orası ayrı konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık