Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1160 Öngörüş

Loki babadan aksiyon beklerken çok zor oliyir.
Flashback o kadar iyi ki , Lokidir, Luffy dir gram umrumda değil desem linç yer miyim acaba :ehe:

Daha uzun sürecek gibi duruyor bu fb. Üstüne 2-3 ara daha olur gibi , her şeyi işlerse tabiki. 9-10 bölüme anca biter bu FB. Dönüşünde de bizimkiler IM i aksiyona boğacaklar gibi.

Fb de çok önemli bakalım Xebec kötülük yapmadan ölürse, birde üstüne ölürken gülerse BB bizim tarafa en sonunda geçer. Zaten öyle düşünüyorum da tasdiklenmesini bekliyorum :flaugh:

Dragon genç haliyle Garling'i teklemiş, "sen nasıl babasın, evlatlarına ve anasına bu yapılır mı?" diye.
Garling de, "sen baba ol, seni de görücez koçum" demiş. O gün bugün Dragon'un işi yolunda gitmiyor.

Şimdi tekrar baktım bölüme, God Valley'e Roger, Rocks, Garp'ın girişi, avlanmanın başlangıcı, Kuma & Ginny & Ivankov'un konuşması, meyveler falan her şey var.
Yani God Valley'in başlangıcını anlatıyor sanırım bölümde.
Acaba kağıt israfı olmasın diye çizdiği o bölümü 1160 diye tekrar yayınlar mı :D

Tanrı vadisi olayı , Ginny -Kuma var o bölümde . Av başlamış. Roger korsanları var , Garp var , Rockslar var, Satürn var. Kısacası Tanrı Vadisi olayı başladı demek istiyor sanırım

Bu bölümden sonra ara vardı. Umarım aradan sonra Tanrı Vadisini anlatır. Güvenemiyorum adama.1096 da anlattığı kısma kadar anlatıp bırakırsa fena küfür yer
Dış ses : '' İşte tanrı vadisi olayı böyle başladı, devamı Raftel'den sonra sinemalarda'' diyebilir :ehe:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık