Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1159 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon orada 16 yaşlarında felan galiba. Niye orada olduğunu bile bilmiyordur. Emir geldiği için gitmiştir. Zaten o adada şahit olduklarından sonra Devrim yoluna giriyordur. Burada önemli olan Garp'ın ne yapacağı. O da bu adada olanlara burada mı şahit olacak felan.

God Valley herkes için kırılma anı olacak herkesin karakterini etkileyecek bir ada ve olay olmuş. Roger da büyük ihtimal buradan sonra değişiyor. Hatta adadaki tüm karakterler. Kuma, İvankov bile dahil. Çok kilit bir olay olmuş. Herkesin karakterine yön vermiş.

Neredeyse tüm önemli karakterleri çok usta bir şekilde bu olaya bağlamış Oda.

Bu arada Sommers'ın Elbaf'a ilk geldiğinde Haralds'a niye laf attığını öğrenmiş olduk herhalde. Xebec'i öldürüp Dünya Hükümetine katılma fırsatını teptiği için galiba öyle konuştu.
Usta bir bağlama göremedim açıkçası. Çorba gibi oldu hikaye, ödüller bile retcon yemiş bildiğin.

Tek merak ettiğim bu adam Dragon'u neden bu kadar çirkin çiziyor. Gençliğini daha karizmatik çizebilirdi Luffy'nin kaşsız sinirli bakan hali tarzında. O saçlar ve o burun ne öyle? Özellikle tipsiz çiziyor adam.

Dragon acaba Koby gibi bu savaşta mı haki açıyor...
Hikaye şöyle olur mu acaba

Dragon ; Durdurun savaşı, insanlar ölüyor, /bağırır çağırır/
Garp ; Durun demedim, vurun dedim

Dragon Garpın önüne atlar, Garp Dragona tam yumruk atacakken araya Roger girer, aferin evlat der vs :)

Hoş Roger karı için gidiyor, Garpın da oğlu umrunda bile değil, ikisinden de ne Shanks çıkar ne Koby. :)

Bölüm baştan sona Denizcilerin nasıl kutsal ejderlere hizmet etmediklerinin bir göstergesi olmuş değil mi @Reiper :hhh:
Sengoku inkar edememişti zaten, kabak gibi ortada her şey.

Yahu bu Luffy ve Denizcifanları 3 yılda bir yapılan bu katliamlardan sonra eskortluk ve açık sekilde katliama yardım.eden denizci filolarının bu bilgiyi öğrendikleri için yok edildiğini falan söylüyordu, kafayı yersin :)

Filo Amiraliyle telde konuşan, oturup yemek yiyen, devleri donanmaya alalım diye teklif sunabilen, denizci politikasına yön veren Garp 3 yılda bir yapilan bu pisliği bilmiyor, yersen :)

Luffy borcunu ödedi kısmen, Teach ise direk onun devrim ordusuna saldırdı.Xebec'in utanç duyduğu oğlundan daha azını beklenemezdi.
2 yaşındaki Teach Kumayı tanıyor mu, Kumanın devrimci olduğunu biliyor mu, Xebecin Teachten utanç duyduğu nerde geçiyor, sorular sorular :)

Luffynin borcunu ödediği de yok ayrıca, Kuma Thriller Barkta Luffyi kurtariyor,
Sabaodyde kurtariyor,
Yetmiyor aklını kaybedeceğini bile bile kendine yazılım attırıp 2 yil boyunca Luffynin gemisini koruyor.

Luffynin kismen de olsa borcunu ödeyebilmesi için Kumanın aklının geri getirilmesi lazım. Şuan Luffy ölü Kumaya olan borcunu mirasçısı Bonneye ödemeye çalışıyor.

Yahu bu Luffy ve Denizcifanları 3 yılda bir yapılan bu katliamlardan sonra eskortluk ve açık sekilde katliama yardım.eden denizci filolarının bu bilgiyi öğrendikleri için yok edildiğini falan söylüyordu, kafayı yersin :)

Filo Amiraliyle telde konuşan, oturup yemek yiyen, devleri donanmaya alalım diye teklif sunabilen, denizci politikasına yön veren Garp 3 yılda bir yapilan bu pisliği bilmiyor, yersen :)
Mihawk'ın hakisi yok kadar saçma bir şeydi o zaten ya.

Adamlar sıradan erleri kullanacak kadar da aleni yapıyorlar katliamı garp bilmiyor cart curt hikaye, kendini kandırmak isteyen kişi başına düşen gelirin 17bin dolar olduğuna da kendini kandırır yani sorun yok onlar için xD

Hikaye şöyle olur mu acaba

Dragon ; Durdurun savaşı, insanlar ölüyor, /bağırır çağırır/
Garp ; Durun demedim, vurun dedim

Dragon Garpın önüne atlar, Garp Dragona tam yumruk atacakken araya Roger girer, aferin evlat der vs :)

Hoş Roger karı için gidiyor, Garpın da oğlu umrunda bile değil, ikisinden de ne Shanks çıkar ne Koby. :)

2 yaşındaki Teach Kumayı tanıyor mu, Kumanın devrimci olduğunu biliyor mu, Xebecin Teachten utanç duyduğu nerde geçiyor, sorular sorular :)

Luffynin borcunu ödediği de yok ayrıca, Kuma Thriller Barkta Luffyi kurtariyor,
Sabaodyde kurtariyor,
Yetmiyor aklını kaybedeceğini bile bile kendine yazılım attırıp 2 yil boyunca Luffynin gemisini koruyor.

Luffynin kismen de olsa borcunu ödeyebilmesi için Kumanın aklının geri getirilmesi lazım. Şuan Luffy ölü Kumaya olan borcunu mirasçısı Bonneye ödemeye çalışıyor.
Bonney’e borcunu nasil odemis? :) Odeyecek bir duruma girmedi kendi keyfi icin dovusuyor orda. Sorsan Saturn’un kadim oldugunu bilmez kadimin ne oldugunu bilmez. Elbaf’ta Loki’nin anlattiklari, Gaban’in uyarilari vs dinlerse belki hangi konumda oldugunu anlar ama gazete bile okumayan bu tur isleri ablasi Robin’e yaptiran bir yonkou. Biri bu cocuga ‘bak gardasim sen joyboy’un varisisin, meyven nika meyvesi, alemlere gunes olarak dogacaksin’ diyerek anlatmasi lazim. Ya da dunyayi bu goksel ejderlerden kurtar sana istedigin kadar et verelim demeleri mi lazim:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık