Hikaye şöyle olur mu acaba
Dragon ; Durdurun savaşı, insanlar ölüyor, /bağırır çağırır/
Garp ; Durun demedim, vurun dedim
Dragon Garpın önüne atlar, Garp Dragona tam yumruk atacakken araya Roger girer, aferin evlat der vs
Hoş Roger karı için gidiyor, Garpın da oğlu umrunda bile değil, ikisinden de ne Shanks çıkar ne Koby.
Sengoku inkar edememişti zaten, kabak gibi ortada her şey.
Yahu bu Luffy ve Denizcifanları 3 yılda bir yapılan bu katliamlardan sonra eskortluk ve açık sekilde katliama yardım.eden denizci filolarının bu bilgiyi öğrendikleri için yok edildiğini falan söylüyordu, kafayı yersin
Filo Amiraliyle telde konuşan, oturup yemek yiyen, devleri donanmaya alalım diye teklif sunabilen, denizci politikasına yön veren Garp 3 yılda bir yapilan bu pisliği bilmiyor, yersen
2 yaşındaki Teach Kumayı tanıyor mu, Kumanın devrimci olduğunu biliyor mu, Xebecin Teachten utanç duyduğu nerde geçiyor, sorular sorular
Luffynin borcunu ödediği de yok ayrıca, Kuma Thriller Barkta Luffyi kurtariyor,
Sabaodyde kurtariyor,
Yetmiyor aklını kaybedeceğini bile bile kendine yazılım attırıp 2 yil boyunca Luffynin gemisini koruyor.
Luffynin kismen de olsa borcunu ödeyebilmesi için Kumanın aklının geri getirilmesi lazım. Şuan Luffy ölü Kumaya olan borcunu mirasçısı Bonneye ödemeye çalışıyor.